Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Buna dimineata tuturor randunicilor!

Mai intai bun venit tuturor gravidutelor care s-au alaturat in aprox o luna de cand nu am mai apucat sa intru!
Revin si eu cu vesti bune, am fost pe 4 septembrie la eco de 12 saptamani, mi-au calculat pliul nucal la 0.7 mm, am facut si testul de prim trimestru (echivalentul TT sau DT, nu inteleg prea bine diferenta dintre ele, aicea nu sunt doua teste, e doar unul) si mi-au si dat rezulatele ieri. Mi-au calculat riscul in functie de mai multi factori si mi-au comunicat atat rezultate partiale, pe fiecare factor, cat si riscul general, pe toti factorii combinati, care a iesit de 1/10000.In cazul asta cred ca nu se justifica amnio, nu-i asa?

si eu ma duc azi sa imi iau ceva hainute, din acelasi motiv,mai am doar doua perechi de pantaloni care imi vin … la mine, din cauza ca sunt slaba, s-a "umflat" burtica bine de tot. Si chiar e haios, pentru ca eu pana acuma nu prea am imprastiat vestea pe aici, dar a inceput sa ma vada lumea si sa intrebe !

Simona
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata randunici, si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Simo27 - eu am transcris doar ce am gasit intr-un articol...probabil ca se refera la cele care au o sarcina cu risc, sau care au mai pierdut sarcinii, nu stiu, fiecare e libera sa faca ce vrea, aia nu este opinia mea personala...eu una intr-adevar ma simt foarte rau daca merg cu masina in perioada asta, a trebuit sa mergem la tara acum cateva saptamani, si nu sunt decat vreo 40 de km, si mi-a fost atat de rau si la dus si la intors ca nu am stiut de mine toata ziua, a fost singura zi in chiar mi-a fost foarte rau, dar cum spuneai si tu difera de la persoana la persoana.

13+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Si inca ceva:

Sovietica poti sa elaborezi metoda ta de epilat? Eu ma fac singura cu ceara, dar in curand o sa am probabil probleme de "vizibilitate". Si atunci chiar o sa fie o distractie, ca aici nu prea am unde sa ma duc, aici epilatul inghinal este o raritate! multumiri in avans

cu anestezia, subscriu si eu la ce a zis olgutzika, a fost facuta prea devreme ca sa fie o problema. Si eu am luat niste pastile de dureri de cap intre UM si momentul ovulatiei,dupa care cand am vazut ca am ramas insarcinata mi-am intrebat doctorul si mi-a spus ca nu e o problema, chiar daca ar fi fost in momentul divizarii celulelor. Cica peroculos devine in faza formarii organelor.
Dar bineinteles ca tu trebuie sa iti consulti si doctorul.

Simona
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza si o zi minunata va doresc!

La multi ani Mariilor!!! Tot ce va doriti!!! Underqueen??? La multi ani!!!

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Eu am visat ca am nascut un baiat de 4 kg, la 4 luni si jumatate si nu-mi aminteam cum! Ma mulgeam ca sa-l hranesc, iar el deja statea in picioare!Mama imi povestea ca m-au dus la spital si am nascut...eu nu-mi explicam cum se poate asa ceva la 4luni jumate

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

simo ce vis frumos ai avut ,eu am numai cosmaruri ,ce bine ar fi daca am putea naste asa de usor ,fara macar sa ne amintim cum s-a petrecut

Dana 13+
bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

simo ce vis ciudat ai avut!

eu ma duc azi la eco ,abia astept sa-mi vad samburelul
sa-mi tineti pumnii
pusi la toata lumea

blankar12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

am pus si eu 3 poze de la eco ,sper sa se vada

Dana 13+
ecobb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Olgutza te asteptam cu vestile bune si cu..coloratele!!
Felicitari Simo27
pt.intalnirea cu BB!
Simo!!Dau de baut!
La multi ani Mariilor!!
Fug sa ceva!

Ela.. in 12 sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

LA MULTI SI FERICITI ANI PENTRU TOATE MARIILE!!!Sa aveti parte de o zi minunata!

SIMO,14+,mamica lui DAVID

Mergi la inceput