Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
clauclau spune:
Noapte buna Simo!
Ma retrag si eu randunici, mi-am facut bagajele pentru maine si acum ma bag la dormitor la televizor si apoi la nani.
Sa visati frumos!
CLAU 14+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
mihutza11 spune:
quote:
Originally posted by chris
dar daca nu ia facut igg si igm, de unde stii ca e pozitiv? ce analize ai facut de crezi ca e pozitiv?
Cristina 8+ si Mara(4 ani si juma')
Pe buletinul de analize scrie asa: "Ac. totali anti Toxoplasma gondii: pozitiv" si mi-a zis asistenta de acolo ca tb sa fac IGG si IGM ca sa vedem cat de veche e boala. Doctorita mea e in concediu deocamdata asa ca trebuie sa mai am rabdare cu discutiile legate de asta. Dar oricum nu ma asteptam sa iasa pozitiv analiza asta. Sper sa fie bine cu IGM-ul.
Mihaela
10+
RalucasS spune:
Noapte buna randunici , somn usor si vise placute
13+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt
aditi spune:
Buna dimineata randunici!
Se pare ca numai eu n-am somn, e adevarat ca dorm dimineata.
iar ati incheiat capitolul si n-am scapat decat o zi.
Azi am avut o zi mai frumoasa in care nu m-au chinuit greturile si am mancat mai mult. sper sa am cat mai multe zile din acestea. Incep sa devin si eu mai optimista.Sper sa scap odata si de tusea asta nenorocita. Ma bucur sa va am alaturi , ma mai incurajez cititnd ce scrieti.
referitor la epilat, ca ati deschis subiectul la un mom dat, eu ma facea cu aparatul mereu dar acum nu stiu daca am voie. "Trepidatiile" aparatului l-ar deranja pe bebe sau daca ma pisca putin? Nu mai suport deja si nu as vrea sa ma fac cu lama. mai stiti pe cineva care s-a epilat cu aparat in timpul sarcinii?
Toxoplasmoza eu am facut-o in 2004 credeti ca mai e necesar? erau ambele negative.
Sper sa va bucurati de ziua de azi ca e mare sarbatoare. Sa aveti parte numai de bucurii si vesti bune
Aditi6+(cred)
Fabya spune:
Buna dimineata la oradea aditi nici eu nu am somn nu mai zic ca sunt tot oradeanca de-a ta....
Sa stii ca eu am folosit aparatul de epilat tot timpul bine inteles usor ,dar nu am avut probleme,acuma nu stiu cit de sensibila esti tu si daca te doar un pic....incearca usurel si vezi cu o viteza mai medie cummerge.
numeioana spune:
Aditi, da, e bine sa faci analiza! Din 2004 pana acum... Nu era necesar daca aveai anticorpi IgG, daca daca zici ca erau ambii indicatori negativi trebuie s-o faci.
Ioana
15+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
oanapopescu spune:
'Neata, randunici harnicute!
Ati discutat de eco si deja mi s-a facut dor de bb. Pana pe 24-25 mai e o gramada si de-abia astept sa-l vad. Si eu port poza de la ultima eco cu mine , o arat la toata lumea si o pup de cate ori mi-e dor de el.
Aditi, eu m-am epilat cu aparatul de la inceputul sarcinii si n-am avut probleme. Dai la o viteza mai mica, mai faci o pauza..., daca ai o piele mai sensibila.
Oana 13+
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601794418226/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601861150517/" target="_blank">eco
Simo27 spune:
Buna dimineata!va multumesc din suflet: Mihutza11, Olgutzika, Clauclau-simt ca e tot baiat deoarece am simpome asemanatoare cu sarcina anterioara,si David isi doreste un fratior,nu o surioara,spune ca deja avem jucarii...iti dai seama!-Underqueen, Simonette!sunteti toate niste dragute!
RaucasS-in legatura cu articolul despre calatorii-eu am fost plecata in Grecia,cu masina,2000 si ceva de km si nu am avut absolut nimic,doctorul meu nu mi-a interzis sa plec, dar mi-a zis sa facem opriri dese,sa ma plimb putin...nu a fost deloc greu,si chiar nu m-am simtit foarte obosita,doar mi s-au umflat putin picioarele.asa ca,eu cred ca conteaza mult si de rezistenta fiecareia,de sensibilitate...cu prima sarcina,eram studenta la Sibiu si mergeam saptamanal cu microbuzul,chiar cu o zi inainte sa nasc am fost la examen si nu am avut nici o problema cu sarcina datorita drumurilor parcurse ori cu masina,ori cu microbuzul!
Va doresc un week-end linistit si sa dea DD sa apara soarele!
SIMO,14+, mamica lui DAVID