Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sovietica, sunt sigura ca nu ai de ce sa-ti faci probleme in legatura cu anestezia si mai ales, cu o saptamana inainte de conceptie. Eu zic sa stai linistita.

In legatura cu drumurile mi se pare aiurea ca doctorul acela a spus ca la un drum mai lung ( 200-500 km) este indicat sa mergi cu trenul. Pai daca esti cu masina faci pauze, opresti, te mai plimbi putin, mergi sa mananci undeva, pe cand cu trenul stai acolo pana ajungi la destinatie fie ca vrei fie ca nu. Cel putin eu asa vad lucrurile, in nici-un caz n-as alege trenul in schimbul masinii personale...Nu dati cu rosii va rog, e doar o parere personala!

Pupici la randunici!

CLAU 14+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Chris, imi pare rau ca te chinui asa, imi dau seama ce greu iti este, parca nu-ti vine sa te bucuri de sarcina...Dar incearca sa te relaxezi putin pentru ca se rezolva cu tratament, in mod cert. Pana una, alta stai sa vezi rezultatele inca o data caci nu se stie niciodata, poate totul o sa iasa bine acum.

CLAU 14+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sovietica, si eu zic sa stai linistita! Eu am luat antibiotic pentru o infectie urinara chiar in perioada ovulatiei normale ( eu oricum ovulam tarziu, deci ca si tine luasem medicamentele inainte de ovulatie, dar dupa ultima menstruatie ). Eram disperata, insa trei medici ginecologi, si alti trei de alte specializari mi-au spus urmatoarele:

1. In primele 28 de zile functioneaza legea "totul sau nimic". Deci daca fatul nu este viabil, organismul il respinge. Nu inseamna insa ca toate avorturile menstruale, sau de prim trimestru sunt din cauza unui fat neviabil.

2. In primele 5 zile de la fecundarea ovulului, cata vreme el coboara prin trompa, pana la implantarea in mucoasa uterina, NU exista schimburi directe intre mama si embrion. De abia din momentul implantarii, si al aparitiei trofoblastului ( placenta incipienta ), cand incep sa se realizele schimburile de care vorbeam, devin periculoase medicamentele sau alte substante.

Asa ca stai linistita, sunt convinsa ca nu exista nici o problema!

Chris, cand repeti IgM-ul? Si oricum ar iesi, se trateaza! Incearca sa fii optimista! Ce zice Maruca de fratiorul ei din burtica lu' mami?

Olga 14+

Mergi la inceput

Mai copii, sa fiu superstitioasa si sa nu ma casatoresc pe 13? Are vreo logica??!!? A vorbit mama cu popa, si ne poate cununa in octombrie ori pe 13, ori pe 21 ( adica duminica ). Eu nu mi-s superstioasa, da' oare o fi cazul sa incep sa fiu ?

Olga 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Olgutzika - daca tu sau sotul tau nu aveti superstitii pt data de 13, nu e nici o problema, bunica mea s-a casatorit pe data de 13 sept si au stat casatoriti toata viata, eu in schimb sa nu aud de ziua de 13, si in general nimic cu 13, cu toate ca nu prea sunt superstitioasa, asta e cea mai mare superstitie pe care o am
iar italienii considera 13 ca fiind numar norocos, asa ca de tine depinde decizia

13+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Zozela,Tardyferon am luat doar 2 tablete,si am avut o greata dupa si asa un rau...eu oricum nu am scapat inca de greata,inca nu pot zice ca mi-e bine,dar mai sufar...ce nu facem noi ptr bebeii nostri.Abea astept sa ne dai vesti de la eco,sigur va fi bine dar si tu trebuie sa stai cumintica...

Ioanadeci si tu te-ai simtit rau de la Tardyferon,nici eu nu-l mai iau,poate voi incerca ceva naturist,sau poate mai asimilez din alimentatie.

Olga eu zic ca nu are rost sa crezi in superstitii,sint sigura ca va fi o zi de neuitat....Casa de piatra,iti doresc si un sanatos...
va pe toate

ADELA 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Va multumesc ca mi-ati linistit temerile.
Olga, da stiu ca esti bazata. Ma gandeam eu ca la voi gasesc o explicatie mai tare decat daca as fi intrebat-o pe doctoreasa azi! Ah cat va iubesc, cate am aflat de la voi...
Cat despre cifra 13... eu mi-am cumparat apartamentul 13 si stiind legea ca de ce ti-e frica de aia nu scapi, am ales sa cred ca daca pt unii 13 e norocos, pt mine de ce n-ar fi? Si noroc am avut. In ideea asta (despre cat e de important ce/cum gandim) va recomand cu caldura filmul "the secret-law of atraction" -Nu e un film greu si e departe de a fi plictisitor. Zice niste treburi tare adevarate! http://www.thesecret.tv/home.html

sovi 7+

Mergi la inceput

Multumesc de sfaturi! Se pare ca va ramane 13 . Acum cercetam ce-si-cum cu certificatele prenuptiale. Se pare ca e nevoie si de radiografie, sa nu care cumva sa ai tuberculoza, ceea ce e exclus sa fac, gravida fiind. Asa ca mai adaugam pe lista inca o intrebare pentru tanti medica de familie.

Sovi, nu-s bazata, numai ca am avut la viata mea tot felul de ghinioane, care mai de care mai ciudate. Asa ca am fost nevoita sa "studiez". Noroc ca am destui prieteni de prin lumea medicala, care ma desteapta cand am nevoie . In plus, sunt si ultima din gasca care ramane insarcinata, asa ca-s doldora de informatii ( Inaioana are meritul major aici ).

Olga 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Clabuc - eu mi-am luat blugii de gravi de jos de la Mag Cocor. Insa mai gasesti si la Mag Victoria, la Mothercare (la Mall, parter); eu mi-am cumparat chestii dragutele de la BabyExpo, unde vin majoritatea expozantilor importanti si gasesti fel si fel de chestii...

Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Noape buna!

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput