Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 28
nicol_conte spune:
Olgutza, tare rau imi pare de ce ti s-a intamplat ieri. Citeam ceea ce ai scris si intrasem intr-o stare,parca de suspans,asteptam cu nerabdare finalul povestii.Ma bucur ca te-ai hotarat sa-l inlocuiesti pe domnul doctor, cu un altul care ar trebui sa fie alturi de tine ,sa te sustina si in care sa ai deplina incredere.
Fii optimista si gandeste pozitiv
Nicol,mamica de Alexia,in asteptare de bb2
nicol_conte spune:
Dupa cum vedeti fetelor, m-am pus pe scris mesaje. Stau aici la birou,tintuita pe scaunul asta, ma plictisesc ingrozitor(nu prea am de munca), in plus ma doare si spatele,si nu stiu daca e normal,parca as fi o baba d-aia de se vaita toata ziua ca o dor shalele.Am avut ceva dureri de burtica inca de la inceput,dar am descoperit ca erau din cauza ca faceam unele eforturi,o luam pe Alexia in brate si o urcam cate 3 etaje,dar acum m-am potolit,ii spun ca are mami buba si o pun sa urce si sa coboare singurica sau o plasez lui tati cand e cu noi.
+8
Nicol,mamica de Alexia,in asteptare de bb2
nicol_conte spune:
De ce dureaza asa de mult pana se modereaza masajele? Sunt asa nerabdatoare sa ma conversez si eu cu voi inn timp real....asa parca vorbesc singura

Nicol,mamica
de Alexia,in asteptare de
2
+8
clauclau spune:
Olga, doctorul ala e cu capu' ca sa zic asa...Bine ca il schimbi ca doctori care te baga in sperieti sunt pe toate drumurile. Cred ca ai fost plina de furie si dezamagire, e si normal. Dar e bine ca tu cunosteai mare parte din analize si nu te-a indus in eroare, cat de bine e sa fim informate. Eu una recunosc ca o mare parte din informatii le-am invatat de pe forum si deja cand m-am dus cu analizele la interpretat stiam ca sunt in regula si nu m-am inselat. Nu te mai gandi la nebunul ala, stai calma si relaxata! Auzi sa conduca fata tot drumul cu masina, Doamne ajuta ca nu s-a intamplat nimic aiurea!!!!
Simonette, multumesc de aprecieri, iar tu trebuie clar sa fi rasfatata de sot pentru ca meriti! Esti o sufletista! Nu stie ce pierde caci daca te-ar rasfata mai mult si tu ai fi altfel cu el, ar avea numai de castigat. Poate se mai schimba...
Cory, Cory, cum sti tu sa faci omul sa se simta bine...auzi, roscata superba! Dar eu sunt nevopsita de 4 luni draga mea, am radacinile de 3 cm nevopsite. Trebuie sa fac ceva in privinta asta! Dar bineinteles ca a crescut inima in mine cand am citit mesajul tau. Iti multumesc! 
Roxana, foarte bine faci mamico. Trebuie sa fim mereu aranjate si frumoase si o sa-i punem mereu pe jar pe " balaurii " nostri!
Kya, sunt bune analizele. Asa trebuie sa iasa, IGG pozitiv si IGM negativ.
CLAU
15+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
ralucaspm spune:
Buna dimineata !
Trimitem si noi datele pentru listuta :
DN: 22.10.1972, UM: 29.06.2007, DPN: 5.04.2008,
Dr. Natasa Papagheorghiou, maternitatea Mitera
Multumim !
Raluca
6+ si
Ioanna (5.07.2006)
simonette spune:
Am primit si eu o veste buna pe ziua de azi!!!
A intervenit ceva si maine nu mai poate avea loc programarea mea de la ora 15:00, ci poate avea loc la ora 9:30dimineatza! Cateva ore de stres in minus
Simonette, mamica de Luca si
16+
PozeLuca
BB2
ririan spune:
Fetelor abia acum am reusit sa intru pe net ,multumesc pentru PM. OLGUTZIKA ,nu fi suparata ca il necajesti si pe bebe,sunt la noi in ROMANIA medici doar cu numele,care in functie de cum au toane asa se poarta cu pacientii,daca au dormit bine sunt foarte binevoitori,daca nu isi varsa naduful pe cine apuca,de aceea parerile despre un anumit medic nu o sa coincida,depinde de toane!Profesionalismul ar trebui sa le impuna sa fie plati,nu binevoitori cu cineva si rautaciosi cu altcineva,pur si simplu sa fie corecti.De aceea mai bine consulti si alt medic,si nu te mai gandi si visa urat despre copilas,lasa pe medic sa aiba cosmaruri!BUN VENIT NOILOR RANDUNICI!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!
simonette spune:
Da mai Clau, ce mi-ar placea si mie sa fiu rasfatzata dar daca nu are cine? Toata viatza eu am fost cea care am rasfatzat pe cei din jur si cred ca asta a fost greseala mea! Cand a incercat cineva sa ma rasfetze nu mi-a fost bine si am plecat...acum regret dar....degeaba!
Eu sunt cam stresata ca de vreo 2-3 zile nu l-am mai simtit pe bb...ce-o fi?
Simonette, mamica de Luca si
16+
PozeLuca
BB2
oanapopescu spune:
Sovi, multumesc pt. mail si parola! Pup!
Oana
13+
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601794418226/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601861150517/" target="_blank">eco