Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 29
ralucaspm spune:
Fetelor care aveti sarcina mai avansata, la cate saptamani au inceput sa treaca greturile, ca nu mai pot ? ![]()
Raluca
10+ si
Ioanna (5.07.2006)
zozela spune:
randunci harnicute!
Incep cu Olgutza,a carei intalnire cu Marele Doctor este demna de filmele horror!!
Trebuia sa-i dai si-un sunt in
la plecare.
Ai luat o decizie foarte buna-aceea de a-ti schimba medicul-iar eu cu mare placere..ma duc sa-l sterg pe Marele din lista!
Ralu fug sa te trec in lista!
Ti-am urat bun venit?!
Off..m-am zapacit!!
Bine ai venit in clubul mamicilor de randunici pufoase!!Si..hai..la treaba..apuca-te de cuib!!![]()

Eu am visat ca am vazut o putza la echo!!
Asta dupa ce-mai la inceputul sarcinii am visat ca o sa am o fetitza!!Deci?!
Ela..
in 12+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
Kya spune:
Olga m-ai lasat masca!!! Tot citeam si ma intrebam "cine e medicul tau". Dupa ce am citit tot, am fugit la pagina 1, sa ma uit.
Nici nu stiu ce sa-ti zic. Dupa ce am citit de valoarea ta 300 la IgG, ma tot chinui sa-mi amintesc cat am eu (imi pare rau ca am analizele acasa si acum sunt la servici). Din cate imi aduc aminte parca am 40 si ceva. IgM-urile sunt foarte mici la toate, aprope de 0. Oricum pana diseara stau cu norcovul, pana vad exact cifrele.
Bine ca te-ai gandit sa schimbi doctorul!
Multa sanatate!!!
Eu inca nu am fost sa le interpreteze cineva, pentru astept sa le am pe toate, sa nu ma duc pe bucati. Oricum aseara m-am bagat in pat cu un vademecum de boli infectioase in brate, si m-am documentat. Am mai si scotocit internetul si mai ales forumul, si am ajuns la concluzia ca la mine e de bine, am intrat in sarcina gata imunizata.
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
Gata-am modificat!![]()
Simo nu-ti vazusem mesajul!!Asta da-reprogramare!!
Cat despre miscarile lui BB-stai linistita!Asa este la inceput-poate sa treaca saptamana si sa nu-l simti.
Las'ca-si ia revansa mai tarziu!![]()
Mai Deea..tu de ce ranjesti fasolica?!![]()
![]()
Edit:Misto semnatura ti-ai tras!![]()
Bai..voi ma captivati-iar eu tre' sa-mi fac manichiura,pedi.,sa ma epilez,sa ma dushui-ca doar am intalnire cu mazarichea mea azi!!
Ela..
in 12+!!
Varsta mogaldetzei
nicol_conte spune:
Simonette , eu zic sa nu mai fi stresata,asteapta si tu pana maine, oricum eu sunt sigura ca e totul ok. Apropo, tu nu stii inca ce ai acolo in burtica, sau abia maine o sa afli? Sau vrei sa fie o surpriza?
Nicol,
de Alexia,in asteptare de
bb2
7+
Kya spune:
Simonette te asteptam cu vesti bune de la eco! 
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
Ralu
mai rezista putin..Cam intr-o saptamana/doua-ar trebui sa te mai slabeasca putin!
Ela..
in 12+!!
Varsta mogaldetzei
nicol_conte spune:
Zozela multumesc mult pentru parola.
PUPICI

Nicol,
bb2
7+
nicol_conte spune:
Ralu si eu sunt alaturi de tine si te inteleg prin ce treci, eu ma bucuram pana saptamana trecuta ca nu prea aveam greturi, dar se pare ca m-am bucurat prea devreme, ca acum e din ce in ce mai rau. Dra trebuie sa rezistam, n-o sa tina pana la sfarsit,si chiar daca ar tine...MERITA
Nicol,
bb2
7+