Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 19
Kya spune:
Tocmai mi-am descarcat si eu cartile - foarte interesante intr-adevar. Multumim Deeapui. 
Fetelor, voi stiti daca avem voie sa bem apa tonica? Avand in vedere ca are chinina...?
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
Kya avand in vedere ce am gasit pe net despre chinina-eu te-as sfatui sa nu consumi apa tonica!
Uite-iti dau un citat:"S-a dovedit ca aceste medicamente produc anomalii la fat si nu trebuie sa se foloseasca sub nici o forma in timpul sarcinii: Xanax, Accutane, Misoprostol (Cytotec), Pepto Bismol (in trimestrul III), Mifepristona, Iod radioactiv, Clomifen, Dietilstilbestrol, contraceptive orale, Chinina, Ribavirin etc."
Irina ti-am trimis PM!
Ela..
in 12+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
clauclau spune:
Zozela, super, acum ma uit si eu pe adresa comuna. Cum ti se pare cartea? Abia astept sa vad si eu despre ce e vorba!
Kya, pup burtica. Ce mai faci?
CLAU
15+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
bitza037 spune:
Zozelaesti o dulce
, iti multumesc pentru carte ca mi-ai trimis-o.Nu-ti fa griji ca stiu ca nu se pot trimite pe mail fisiere mari.

Doamne ce 

batutat in cap sunt, sa nu-mi dau eu seama ca trebuie sa intrii pe o adresa de mail, si bininteles cu parola de la voi.Inseamna ca sunt chiar cu durere de cap

IRINA
+9
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
Kya spune:
Merci Zozela 
Si inca ceva: de vreo jumatate de ora am o durere ciudata in burta, pe partea dreapta, un pic mai jos de buric. E localizata intr-un singur loc, pot sa pun degetul exact acolo unde ma doare. E mai mult un fel de intepatura, care vine si pleaca in valuri. Aveti idee ce poate fi, sau ati avut si voi ceva asemanator?
Nu ma doare foarte tare, dar, cum sunt cu urechile ciulite la orice...
Eh, probabil e de la uterul care se intinde... Dar stiti voi cum e cu paranoia in floare...
Kya
cory3maz spune:
Zozelina,
Clau,Kya,
Irina,
faceti-va pomana si cu mine, o "biata randunica oropsita"! 

Cum ajung la pretiosul mail comun????

Iertare de insistenta, da' sunt mai "berbeaca" de feliul meu!
Va pup anticipat!
cory3maz
Kya spune:
Clau[
si noi!
Cory iti trimit eu acum PM cu adresa si parola de mail.
Te loghezi pe yahoo mail cu user-ul nostru comun, si apoi te duci la meniul din partea stanga, la My folders, fisierul cu carti (mai e unul cu legislatie). Acolo gasesti cartile cu pricina.
Si daca tot esti acolo - si restul de fete - treceti-va si voi la contacte numele si numarul de telefon, sa ne avem mai aproape 
Kya
Kya spune:
Ups, Cory nu ai PM-ul activat. Repede, repede!
Kya