Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ahaaaa, eu am aceasta carte, doar ca am imprumutat-o unei cunostinte cand era gravi si acum trebuie sa o recuperez ca deja e mare si bebele ei, cred ca deja face 3 anisori. A fost cartea mea de capatai la sarcina cu Razvanel, chiar o tineam pe noptiera langa pat si o deschideam zilnic. M-a ajutat foarte mult la vremea aia tinand cont ca nu aveam internet acasa. Acum abia astept sa o recuperez, ia sa dau eu un telefon!

Pup burtoasele!

CLAU 15+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ancutz, cum adica de la burta???Esti glumeatza????
Cory, ti-a zis Kya sa-ti activezi PM-ul, adica in stang la mesaje private ,il acitvezi si ai sa vezi ca primesti.

IRINA
+9

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cory, ai reusit? Kya ti-a explicat foarte bine, dar trebuie sa-ti actvezi PM-ul. Il gasesti in meniul din partea stanga sus si il activezi de acolo. Daca nu te descurci mai trage o strigare si venim in ajutor.

CLAU 15+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Va rog, vreau si eu datele de la mailul comun. Am si PM ;)...
Multam fain.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Dragele mele, eu ma pregatesc sa plec acasica.Nu mi-e bine deloc.Ma duc si incerc sa dorm putin, ca ma doare si capul si imi vine sa vomit.Tot nu mi-a trecut starea de voma.O sa vorbesc maine cu voi ca acasa mai dureaza , cred, ca o saptamana pana ce baga net-ul.
Va pup dulce pe toate ca-mi sunteti tare dragi si m-a dezmeticiti cu multe, ca parca sunt aiurita.

IRINA
+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by bitza037

Ancutz, cum adica de la burta???Esti glumeatza????
Cory, ti-a zis Kya sa-ti activezi PM-ul, adica in stang la mesaje private ,il acitvezi si ai sa vezi ca primesti.

IRINA
+9

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Nicoleta, ai PM de la mine.

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cory ti-am trimis un mail cu parola de la mamici_randunici@yahoo.com pe adresa cory3maz@yahoo.com
Sper ca am nimerit!
Clau e super cartea!Expune treburile scurt si la obiect!Imi place!
Irina ma bucur ca ai reusit!Ai grija de tine,odihneste-te(sa nu faci pe viteaza)si daca poti..sa ne mai dai si noua un semn!Daca nu..ne auzim at.cand te intorci la serv(sau vin nenii aia si-ti trag cablu).Pupici!
Kya sigur intepatura e din cauza uterului care se intinde!Nu te speria!
Anca!

Ela.. in 12+!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

quote:
Originally posted by nicol_conte

Buna fetelor si bine v-am gasit, pe voi si pe burticile voaste. Va urmaresc de mult aici pe forum,recunosc ca nu am reusit sa citesc chiar toate capitolele de la mamici de martie-aprilie, dar in sfarsit, m-am hotarat,am lasat lenea la o parte si ma apuc si eu de scris, pai nu?

Eu sunt o mamica de ALEXIA,care exact in ziua in care implinea Alexutza 2 anisori(24 august), a facut un test de sarcina care spre bucuria noastra a iesit pozitiv (mai facusem unul cu 4 zile inainte la serviciu in graba si iesise negativ).Asa ca, cum se spune pe la voi sunt in asteptare de bb2.

Am fost la primul control,si fiind prea mic bb m-a chemat doctora abia pe 19, sa raman 1/2 zi internata pt toate analizele si eco, si tot ce trebuie sa facem.Sper sa fie totul ok. Acum ,ca am facut cunostinta cu voi, sa va dau si datele mele:

DN 25.10.1978
UM 21.07.2007
DPN 26.04.2008

Sa aveti grija de voi si de burticile voastre

+8

Bine ai venit alaturi de noi la odisee! 40 de saptamani de vis iti doresc si un bb sanatos si frumos foc! Poate iti doresti un baietel Primele 10-15 mesaje vor fimoderate,de aceea vor aparea mai tarziu si e posibil sanu ti se raspunda! Da-i bataie si scrie rpd 15 mesaje ca sa apara si ale tale in timpreal ca sa te vedem si noi si sa ne conversam

Simonette, mamica de Luca si 16+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bine ai venit nicol_conte!Sarcina usoara si..de ce nu-sa va dea D-zeu un fratior pentru Alexia!
Fug sa te trec in lista !!

Ela.. in 12+!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput