Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
zozela spune:
Fetelor cartea o gasiti in My folders in mailul nostru comun!
Este foarte interesanta!Eu mi-am downloadat-o si deja o savurez!![]()
Ela..
in 12 sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
Clabuc spune:
Zozela,
spune-mi si mie, te rog frumos, cum intru pe mail-ul nostru comun. Am trimis un PM la randunici ca sa mi se dea parola, e bine asa? Inca n-am primit nimic, poate ca n-am facut cum trebuie.
Mersi mult si astept indrumarile tale!
Laly
12+
zozela spune:
Laly ti-am trimis PM!
Ela..
in 12 sapt.!!
Varsta mogaldetzei
nicol_conte spune:
Buna fetelor si bine v-am gasit, pe voi si pe burticile voaste. Va urmaresc de mult aici pe forum,recunosc ca nu am reusit sa citesc chiar toate capitolele de la mamici de martie-aprilie, dar in sfarsit, m-am hotarat,am lasat lenea la o parte si ma apuc si eu de scris, pai nu?
Eu sunt o mamica de ALEXIA,care exact in ziua in care implinea Alexutza 2 anisori(24 august), a facut un test de sarcina care spre bucuria noastra a iesit pozitiv (mai facusem unul cu 4 zile inainte la serviciu in graba si iesise negativ).Asa ca, cum se spune pe la voi sunt in asteptare de bb2.
Am fost la primul control,si fiind prea mic bb m-a chemat doctora abia pe 19, sa raman 1/2 zi internata pt toate analizele si eco, si tot ce trebuie sa facem.Sper sa fie totul ok. Acum ,ca am facut cunostinta cu voi, sa va dau si datele mele:
DN 25.10.1978
UM 21.07.2007
DPN 26.04.2008
Sa aveti grija de voi si de burticile voastre 

+8
zozela spune:
Pentru nimic-Laly!
Fetelor am mai gasit ceva interesant in plimbarile mele pe forum.Poate ca unora dintre noi-le este de folos!
Ela..
in 12+!!
Varsta mogaldetzei
bubu05 spune:
Hei, bine v-am gasit! Un mic moment de respiro...
Mi-am luat o parte din analizele de sange, reiese ca am citomegalovirus igg pozitiv, asa am avut si la Vlad, deci e ceva cronic, nu?? ce parere aveti? si de asemenea la rubella mi-a iesit ca n-am avut, parca...abia astept maine sa ma duc sa mi le citeasca nenea dr. si sa fac ecoooo. Numar orele pana atunci! Sa-mi tineti pumnii!
Va pup si intru mai tarziu sa vad ce faceti!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
mihutza11 spune:
Buna randunicilor!
Olgutza felicitari!!!! sa iti traiasca Ioana, sa fie sanatoasa si voioasa... ce ma bucur... vreau si eu sa stiu! ![]()
ma duc sa mai citesc ce ati mai scris si revin!
pup!
Mihaela
11+
bitza037 spune:
Va rog sa-mi explicati si mie cums e intra in mailul comun????
Sa nu ma certati, dar nu stiu

si nici nu am rabdare sa caut , ca ma descurcam eu eu, cum-necum.
Si parola mi-o trimiteti si mie pe PM???
va foarte multumesc la toate si va

IRINA
+9
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
bitza037 spune:
Scuze Olgutza ca nu te-am felicitat pentru printesa ta, dar sunt cam ametita si ma doare si capul.
Sa ai o fetita frumoasa, sanatoasa cuminte si desteapata!!!!!
IRINA
+9
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.