Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 17

clauclau spune:
Bitza, starea de rau poate sa-ti treaca si mai repede de 14-16 saptamani, depinde caci nu prea sunt 2 sarcini la fel. In schimb am observat ca greata e strict proportionala cu starea de oboseala. Cel putin la mine asa e, daca sunt bine odihnita n-am nici pe naiba, in schimb cand sunt obosita am greata chiar si acum la 15 saptamani. Nu stiu ce sa zic...eu sper sa-ti treaca repede de tot.
Simo, uite acus' se face si Luca de grupa mare! Eu nu-mi dau seama cand au trecut anii , inca am imaginea puiului cand am venit de la maternitate si l-am asezat frumusel in patul nostru si-l priveam si ma minunam, pur si simplu nu ma saturam sa-l privesc...Apoi am inceput sa-l schimb intr-un costumas care mi se parea ca nu-i vine bine si l-am schimbat inca o data si puiutul nu zicea nici car, parca se uita mirat la mine ca face parada modei la 4 zile doar. Ce nebuna si eu!
GAta, am reusit sa-mi schimb si semnatura!
CLAU 15+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2

underqueen spune:
simo, mersi de incurajare! chiar sper sa-mi treaca greata, mai ales ca incepe si scoala...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida 15+

aliceionescu spune:
Salutare, fetelor! Harnice, harnice...ma uimiti! Vreau sa rog si eu fetele din Bucuresti sa-mi spuna, daca stiu, cat costa TT la MedLife si daca dureaza mult programarea. Mi-ar fi foarte util si un nr. de tel. pt programare, dc se poate (dc nu, nu-i bai, gasesc si pe net!). Eu nu sunt din Bucuresti si as vrea sa vin pentru TT, dar nu prea stiu cand sa sun si nici n-as vrea sa "ratez" perioada propice testului, tinand cont de faptul ca eu sunt acum in sapt. 12.
Va multumesc! Pupici!

zozela spune:
quote:
Originally posted by simonette
Ella, bafta multa maine la echo! Sa ne vii cu vesti minunate! SI eu abia poimaine la 15:oo am intalnire cu bbCe sa fac eu sa treaca timpul mai rpd....sa dorm??? Asa vrea io
Sar'na!!

Ela..

Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Olgutzika spune:
Alice, numaruld e telefon il gasesti pe site ( www.medlife.ro ). Nu ai nevoie de programare, eu l-am facut sambata, la ora 14:00, ducandu-ma direct acolo. Ai insa nevoie de o ecografie veche de cel mult 24 de ore la purtator ( ai nevoie deci de programare daca nu ai eco deja, si vrei sa o faci la ei ). Completezi un formular, lasi ecografia, te duci la recoltare si in 10 minte termini. Costa 90RON cu tot cu interpretare ( si preturile sunt pe site ). Retine, ecografia este MUSAI! Nu o ai, nu ti se face testul!
Nu va raspund tuturor in parte, ca o tai spre casa si pe urma spre Bucuresti! Insa cand ma intorc, nu scapati nici una !
Pup toate randunicile!
Olga 14+ cu
Ioana

zozela spune:
Fetelor am uitat sa va spun Deeapui este o dragutza
si ne-a trimis pe adresa comuna de mail cartea scrisa de tanti aia laudata tare-Elizabeth Fenwick-"Mama si copilul"!
Ela.. in 12 sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

aliceionescu spune:
quote:
Originally posted by Olgutzika
Alice, numaruld e telefon il gasesti pe site ( www.medlife.ro ). Nu ai nevoie de programare, eu l-am facut sambata, la ora 14:00, ducandu-ma direct acolo. Ai insa nevoie de o ecografie veche de cel mult 24 de ore la purtator ( ai nevoie deci de programare daca nu ai eco deja, si vrei sa o faci la ei ). Completezi un formular, lasi ecografia, te duci la recoltare si in 10 minte termini. Costa 90RON cu tot cu interpretare ( si preturile sunt pe site ). Retine, ecografia este MUSAI! Nu o ai, nu ti se face testul!
Nu va raspund tuturor in parte, ca o tai spre casa si pe urma spre Bucuresti! Insa cand ma intorc, nu scapati nici una!
Pup toate randunicile!
Olga14+ cu
Ioana
Multumesc mult, Olga! Mi-ai fost de un real ajutor! Pe site am intrat si eu mai devreme, dar cred ca m-am pierdut printre atatea informatii! Multumesc!
Va pup, spor la scris, cand o sa mai intru, pariez ca o sa fie capitol nou!

bitza037 spune:
Clauclau am sa incerc sa ma odihnesc si eu sa vedem daca functioneaza si la mine varianta asta. Sper din tot sufletul, ca parca sunt o leguma si nu pot face nimic.
Vreau si eu cartea aia!!!!!!!
IRINA +9
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Nicoleta spune:
Eu greturi nu am (doar ceva arsuri, uneori...), insa am un somn in mine... nu ma mai satur de somn, ce sa fac?
Nu merge cu cafea, ca nu prea e voie... As dormi mereu, oriunde, oricum...
Nicoleta