Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Felicitari Olga,pentru printesa si Flori pentru printisor!!!!Cred ca sunteti asa de fericite....
Blankar,felicitari si tie pentru intalnirea cu bebe
Oanapopescu,e tare "calculatorul "!haios...mi-am calculat si eu si mi-a iesit baietel,nu degeaba presimteam eu ca tot baiat va fi,dar ultimul verdict il va avea dr,sa vedem daca se potriveste!
Simonette,stai linistita,si eu aveam tot feluri de ganduri inainte sa ma duc la dr,nu am putut dormi vreo3 nopti plus ca aveam tot felul de cosmaruri cu bebe,nu am putut manca...incearca sa nu te mai gandesti ...e greu,dar altfel ce o sa faci pana miercuri? te termini...stai linistita,sigur totul e bine,sigur vei fi a treia care ne spune culoarea caruciorului.o floare ptr tine si pupici

Simo,14+,mamica lui DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Buna dimineata!

Simonette,

eu iti zic felicitari ca ai reusit sa-l muti pe Luca cu succes si fara traume in camera lui...si mai zic sa te linistesti, vis-a-vis de controlul cu BB 2...gandeste pozitiv, ca e bine, ca e dezvoltat normal!

Curajjjjjjj!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Da mai fetelor...tre sa sariti cu la mine ca o iau pe campie rau de tot! Incerc si eu sa ma autosugestionez ca bb e puternic si ca e bine dar printre astfel de ganduri isi mai face loc cu coatele si unul de ala nasol care parca ia amploare si incepe sa ma domine...offf, numai mama sa nu fii! Incerc sa revin la optimismul meu...

Simonette, mamica de Luca si 16+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Simonette - buna treaba i facut cu Luca...chiar trebuia mutat!! Cata doarme singur si-n patut si-n camera de cand l-am nascut. M-am folosit de un baby mitor ca sa nu fiu stresata, dar numai pana pe la 10 luni. Acum e mare (1 an si 3 luni)....nu-mi fac griji Cat despre optimism...cred ca ca treci printr-o pasa proasta: te stiam mai razboinica mai

Eu astazi am fost la CMU si mi-am facut triplul test cu calcul de probabilitate. Am platit doar calculul - un milion. Testul si calculul sunt gata intr-o sapt, deci super-bine.
In week-end m-am avantat la Feeria si am luat lui Cata un balansoar de la Ikea si un elefant mai rezistent de la MiniBlu de care sa traga prin parc Credeti-ma mamici ca la mine acasa e centru de joaca. Avem si tobogan si piscina cu bile, carusel...ca la circ. Si toate incap in apartament.

Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata dragelor,

Simonette, ce inseamna asta, tu esti o optimista incurabila! Si acum , ce faci, dai cu bata in balta? Stai linistita, normal ca bebe e bine si puternic, ia sa vezi ce super vesti o sa ne dai tu in cateva zile. Felicitari pentru aranjarea camerei lui Luca, super ca ai reusit sa-l muti in camera lui.

Olga, deci tu ai fetita si ai ovulat pe stanga! Hmmmm, eu cred ca am baietel cu ovulatie pe dreapta. S-ar putea sa fim amandoua exceptii! Intr-adevar Cheile Bicazului mi s-au parut senzationale, ma uitam si ma minunam. A meritat drumul lung pana acolo caci am vazut lucruri foarte frumoase.

Cory, chiar ca au fost ceva senzatii tari, mai ales ca sambata a plouat toata ziua si ma gandeam ca o sa creasca apa foarte mult si ca o sa folosesc veste de salvare! . Glumesc...
Super sotul tau care-l asculta pe bebe in burtica!

Pup toate randunicile!

CLAU 14+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

simonette stai linistita ca totul e ok !
ce-s cu gandurile astea ? bebe e bine si e
relaxeaza te ca il agiti pe bebe
sa aveti o saptamana frumoasa la toate randunicile

blankar13

Mergi la inceput

De reusit, am reusit sa-l mut...si chiar a fost usor ca i-a placut patul! El si l-a ales darmai greu mi-a fost mie sa dorm fara el Fara gandacul meu, care imi dadea picioruse in burta sau in spate Desi m-a tinut si pe mine sotul in brate ca pe vremuri si mi-a placut,mi-a lipsit odrasla mea!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Roxana, nu stiucum ai reusit tu sa culci copilul sg in camera de la nastere dar te admir pt asta! Eu chiar daca as fi vrut n-as fi putut ca pe atunci stateam la 2 camere si dupa ce ne-am mutat am stat o vreme intr-o camera ca restul era santier! Bravo voua! Acum sper sa fac alt program noului nascut, dar nu vad cum...ca nu pot sa-l culc cu luca in camera de la inceput si iar va trebui sastea cu noi in camera!
Ma tot gandesc cumsa-i scot laptele lui Luca noaptea...e fomist rau si nu stiu cumsa fac!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc pt scuturaturi,v-am zis ca puteti veni si cu o sa-mi revin...promit! Nu mai e mult pana miercuri si dupa aia iar n-o sa-mi poata sterge nimeni zambetul depe fatza!-ici multi!!!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Neata Randunici.
Am trecut sa va salut, sa va pupic si sa va urez o zi minunata ,plina de voie buna si mult soare.
N-am citit din urma, caci sunt un pic pe fuga..trebuie sa merg la dentist,dar voi reveni.
Pupici la randunici cu burtici.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17
16+

Mergi la inceput