Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 15

simonette spune:
Honey, multumim de gandurile bune, sper sa le primesti inapoi de la noi inzecit si multa bafta la dentist!
Simonette, mamica de Luca si 16+
PozeLuca
BB2

bitza037 spune:
Buna randunici!!!!!
Am citit din urma ce ati scris, ca nu am avut net in week end.
Mie imi este rau , ma chinui sa nu adorm pe aici si sa nu vomit(am decat senzatia de voma).Asa imi vine sa-mi iau un concediu medical!!!!!!!!!!!
IRINA +9
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

simonette spune:
Irina, parca tu nu ai anuntat la servici ca esti...nu? Ca altfel nu vad de ce nu ti-ai lua CM! Daca intr-adevar te simti asa de rau, o saptamana acasa ti-ar face binesi poate ti-ar trece starile de rau pana te-ai intoarce la serviciu!
fata sa treaca raul!
Simonette, mamica de Luca si 16+
PozeLuca
BB2

clauclau spune:
Bitza, pai ai putea sa-ti iei concediu medical, macar cateva zile, o saptamana, poate iti mai revi putin. Cred ca la tine si starea de somnolenta este la maxim la 9 saptamani. Sper sa te simti mai bine cat de curand.
Honey, si pentru tine o zi frumoasa.
Ma cam doare capul si parca ma gadila putin pe gat si pe nas, sper sa nu racesc caci mi-a fost putin frig zilele astea. Cred ca o sa-mi fac un ceai fierbinte chir acus'.
Pup fetele.
Ups, trebuie sa-mi schimb semnatura, avem azi 15 saptamani!
CLAU 14+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Nicoleta spune:
Hop si eu, asa cum am promis, macar o data pe capitol.
Va miscati repede, mamicilor, nu pot tine pasul cu voi!
Eu sunt ok, deja in saptamana 8 plus, sambata merg iarasi la medic cu analizele, poate-mi vad iar buburuza.
Asteptam gradi (baietelul cel mare incepe grupa mare), incepem cu pregatiri, cumparaturi...
Aici este cam frig. Nu ne place toamna asta plangacioasa si rece, dar avem incotro?
Nicoleta

cory3maz spune:
Irina,
si eu am luptat si lupt inca cu greturile!
Ma ajuta portocalele...si apa plata cu lamaie...si castravetzii in otet.
Tot eficiente sunt si crantanelele (covrigei, fibrosan).
Mai nou, manac cu placere ciorbe...eu, care le detestam!
Dar, chiar si acum, cand scriu am gura punga!
Parca sunt mai intense greturile, cand sunt obosita!
E o perioada nasoala...da' merita atata sacrificiu si chin un bebe nazdravan, frumos si sanatos!
Induram, induram, induram...
Las' ca trece, las' ca trece!10+
cory3maz

clauclau spune:
Nicoleta, si baietelul meu incepe grupa mare la gradi saptamana viitoare! S-a dus si vacanta lor, cand ma gandesc ca o sa trebuiasca sa-l scol in fiecare dimineata la 7 mi se face mila de el. Sper sa se obisnuiasca repede cu noul program!
Cory, si eu mananc ciorbe si castraveciori la greu!
CLAU 14+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2

bitza037 spune:
Simonette, Clauclau, Cory va multumesc de sfaturi.
Nu am anuntat la servici ca sunt si nici nu am de gand sa anunt asa de repede.Concediu medical pot sa-mi iau, trebuia numai sa ajung la medicul de familie sa mi-l dea, iar sefului meu ii spun ca nu ma simt bine si ca sunt in medcal, si nu are obiectii.
Offffff ce stare nasoala am!!!!!Dupa ce ca sunt extrem de obosita ca am tras o luna intreaga sa terminam apartamentul ala imi este si greata.Scuze ca ma repet, dar \va zic si eu voua poate ma mai descarc putin.
Azi il sun pe dr de familie, ca nu mai pot.
IRINA +9
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.