Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Simo, Raluca, sunteti de coma !!! Ati fost tare simpatice cum stateati voi pe metereze, la schimb, sa vedeti care vine la raport mai repede ! Simo, am ovulat pe ovarul stang, acolo era corpul galben, dar acum maimutzika este cu capitzul in partea dreapta. Statistica era legata parca de ovarul pe care ai ovulat, nu?

Blanka, felicitari! Nu era haios bebe cum se tot misca el pe-acolo? Observi ca deja vorbesc despre EL . Sa fie ce va doriti voi, si sa fie sanatos!!!

Sa stiti ca am fost si mi-am cumparat varza acra, pe care o sa o mananc asa, negatita! Imi face mama in schimb niste varza calita cu afumatura, ca de cand va aud de fasole cu ciolan, eu poftesc la varza cu afumatura!

Olga 14+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

olgutzika mi-ai facut pofta cu varza acra!
a fost tare haios bebicul nu mi-a mai venit sa ma dau jos de pe masa
si daca o fi fetita nu e bai sanatos sa fie ca mai vrem 1-2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Olga na, ca poate esti exceptia care confirma regula: cica daca ovulezi cu ovarul drept, statistica zice ca e fetita. Tu ai pe stanga fetita...

Eu sunt posesoarea unui corp galben pe ovarul drept - astept sa vad daca confirm sau infirm!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Buna regasire, Randunici!

Cat am lipsit din peisaj, ati scris, nu gluma! Tre' sa ma pun la punct cu cele scrise!

Imi motivati absentele? Anemia si o cumplita oboseala mentala m-au tinut lata in pat! Abia mi-am revenit!

Va salut pe toate! Citesc ce ati scris si revin!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Blanka, sorry pentru pofta de varza! Sa stii ca eu cam regret acum ca am mancat, pentru ca aproape instantaneu m-am balonat ingrozitor! deci daca te poti abtine, iti recomand cu caldura, ca trec acum prin niste crampe si niste bolboreseli de intestine, de ma lasa fara aer uneori...Si mi-a ramas o gramada, plus ca jumatate din varza e bagata in congelator. Si m-am documentat despre AFP, uite ce zice cartea: "Intre saptamanile 16-18, nivelul AFP este de regula extrem de scazut, asa ca daca in aceasta perioada sangele tau este examinat pentru AFP, iar nivelul acestei substante este ridicat, exista riscul de a avea un copil cu un defect al tubului neuronal, cum ar fi spina bifida, sau alte anomalii de dezvoltare ale creierului. Nivelul AFP poate fi crescut si de o sarcina cu gemeni, sau daca sarcina este mai avansata decat s-a crezut initial. Nivelul scazut de AFP indica riscul aparitiei Sindromului Down; in acest caz se va sugera amniocenteza." Triplul test este in plus, el masoara inca doi hormoni: HCG si estriol.

Kya, gata, asa ramane! Eu sunt exceptia care confirma regula !

Cory, speram sa te simti mai bine! Normal ca se scuza absentele !

Olga 14+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva2006 spune:

Buna fetelor,

am gasit un magazin nou de hainutze pentru gravidutze, la intersectia Stefan cel mare cu polona (langa Snack attack). Au niste culori foarte vesele (roz, galben) si preturi rezonabile. Eu mi-am luat un costum si o camasa pt serviciu.

tweety

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bine v-am regasit!
Iar ati scris, nu gluma!
Eu am tot avut treburi pe-acasa, azi am facut si ciorbica de fasole cu afumatura si o ciorbita de perisoare.

Felicitari Olga pt. fetita si Flori pt. baietel!

Eu abia astept marti sa vad bebeul, la prima intalnire si nu mai am rabdareeee...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

nu mai e nimeni?

tocmai am mancat niste castraveti murati si ma simt putin mai bine. deocamdata.

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapopescu spune:

toate randunicile!
Iata ce tocmai am gasit pe net.
http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm - e o chestie haioasa care iti calculeaza ce va fi bb. Pe mine m-a ditrat teribil si de-abia astept sa vad daca se va potrivi.Mie mi-a iesit fetita, iar la eco de 12 sap dr. mi-a zis ca s-ar putea sa fie fata...
Puteti sa va calculati si voi si sa imi spuneti daca se nimereste.

Ma tot uitam zilele astea pe eco si pe toate prescurtarile de acolo. Am cautat pe net si am cam gasit ce inseamna fiecare(CA= circumferinta abdominala;DBP= diametrul biparietal,FL=lungimea femurului, LA=lichid amniotic, ACF=activitate cardiaca fetala, MAF=miscari activitate fetala, CRL=lungimea embrionului), cu o exceptie PC=?. Voi stiti ce reprezinta?

Oana 13+
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601794418226/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601861150517/" target="_blank">eco

Mergi la inceput