Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Buna dimineata randunici!

am ajuns tarziu acasa ieri si cand am intrat nu mergea forumul
sunt super fericita ca mi-am vazut samburelul care dadea din maini si din picioare de mama focului
e uimitor ce mult a crescut de data trecuta
dr.a facut o gramada de masuratori care sunt bune inclusiv translucenta nucala care e de 1,5 siare 160 de batai de inima pe minut
a fost super senzatia sa-l vad acolo cum se zbenguie
la 16 saptamani tre sa ma duc iara abia astept ca am uitat sa-i cer poza (toanta ce sunt bine ca am 4 poze in care nu se vede mare lucru
nu mi-a dat sa fac analiza aia de sange care se face in a 12 saptamana , e bai? ma gandesc ca stie el ce face
m-a pus sa fac AFP ul in a 16 saptamana
mi-a mai zis sa iau materna sau elevit care-i mai bun?
simo mersi de galerie
va pup

blankar12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Blankar felicitari si tie pt samburelul jucaus!!! Sa creasca mare si frumos si sa fie sanatos! Acum m-am linistit...ma bucur mult pt tine! Elevitul este mai bun!

Simonette, mamica de Luca si 16+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

blankar - bine ca ai venit cu vesti, ca tare eram curioase si nerabdatoare sa aflam ce ai facut la dr
ma bucur ca totul este bine, si asa sa te ajute D-zeu sa fie mereu
testul acela de sange de care zici tu este triplu test, si poate nu a considerat de cuviinta ca trebuie sa il mai faci, pt ca valorile pliului nucal au fost bune, iar referitor la elevit si materna, daca ai greturi ia elevit, daca nu ia materna, asta este parerea mea, sa vedem ce zic si celelalte randunici

13+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt

Mergi la inceput

Triplu testul nu e alfa fetoproteina ce mi-a dat sa fac in saptamana a 16 a?
va multumesc de galerie
am uitat sa va spun ca a zis dr. ca 60% e fetita(pe undeva parca a-si vrea sa fie caruciorul albastru dar numai voua va soptesc)

Mergi la inceput

Eu cred ca era vb de dublu test! Triplu test se face intre sapt 14-18

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

FELICITARI fetelor pt. bucuria reantalnirii cu bebelusii draguti!

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!

Mergi la inceput

Asta ziceam ca nu mi-a dat sa fac dublu testul numai triplu in a 16 a saptamana . e ok?

Mergi la inceput

Da! Asa fac si eu! Asa mi-a dat dr.!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Nu Simonette, nu de ganduri ma trezesc. Unele au greturi de dimineata, altele de seara, ale mele sunt de 4 am :(. O sa incerc sa mananc numai fructe la cina, poate rezolv. Si asa am luat 2 kile in greutate deja! Daca la 1 cm de bb am +2 kile, cat voi avea la 50 cm de bebe??
Si simonette, la multi ani de 16 sapt! Las ca va ajung eu din urma..
Blankar, ce fain ca ti-ai vazut randunelul tot mai bine conturat! cat de mare e un bb de 12 sapt? Ar trebui sa se gaseasca de inchiriat ecografe pt acasa, sa ne uitam la bb cand vrem noi! :)

sovi 7+

Mergi la inceput

sovietica dr. a zis ca are aproape 6 cm
sa aveti o diminica cat mai placuta,noi mergem la socrii la masa!pofta sa aveti

blankar12+

Mergi la inceput