Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

GATA! Am pus poze cu www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank"> CUMPARATURILE DE AZI

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:
Originally posted by mihuta

quote:

Cat de zapacita sunt! Mihuta, eu am uitat sa trimit inapoi contractele pt celule stem! Bine ca mi-ati adus aminte. Tu cu ce firma ai contractul? Am auzit ca sunt 3 firme in RO, eu nu am gasit decat doua.

32+

Cord blood center, mie mi-a zis doctorul ca sunt singurii autorizati dar am inteles ca mai este o firma.

30s + Sophia

Mai e Biogenis. Si eu am ales tot Cord Blood Center. Ambele sunt autorizate.
Si am mai auzit la TV ca ar mai fi o firma. Care, nu am aflat inca.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pussi, ce frumoase sunt lucrusoarele printeselor ! Mai ca-mi vine sa le intind si eu pe ale mele pe pat sa ma uit la ele, dar am mai facut treaba asta acu vreo 2 nopti cand n-aveam somn, asa ca mai astept sa treaca un pic ca sa ma bucur iar de ele cand le scot !

30s + Sophia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

GATA! Am pus poze cu www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank"> CUMPARATURILE DE AZI

BURTICA ROZ

Pussi, sunt foarte, foarte dragute si cu bun-gust hainutele. Sa le purtati cu placere!
Si bineinteles, sa le ascunzi de cei care au de comentat ca ai inceput cumparaturile!!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi, sunt foarte frumoase!! sa le poarte bebicile sanatoase!!!! imi spui si mei pt ce sunt prosoapele de finet??> cele normale nu sunt bune?? tot timpul le vei lua haine la fel?? aceasi culoare??

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

cred ca sunt de fapt un fel de scutece, nu de infasat ci de folosit de exemplu peste salteaua de infasat...Am luat si eu unul dar o sa mai iau cateva

30s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

creem, dr mi-a zis sa iau paracetamol si vit c cu propolis.
eu deocamdata iau doar vit c , sa vedem cum progresez.
multa sanatate fetelor...
uffff..ce bine e acum in Bucuresti..25 de grade..boierie..:)

32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

Mergi la inceput

Victo, chiar e super. Acum ne-am intors de la plimbare si e extrem de placut (nu de tricou totusi). Am mancat si o gogoasa cu ciocolata!! Pardon, nu eu, bb le-a mancat!!

32+

Mergi la inceput

mihuta, vasari tu ai vb cu dr. despre contractul de colectare, el ti-a recomandat sa mergi pe aceasta firma? Eu am cu al meu si mi-a zis ca mai am timp! O alta problema legata de celulele stem... am inteles ca cezariana dureaza mai mult si trebuie cotizat in plus si chirurgului si anestezistlui... Ce stiti de astea...?
vasari multumim.. am profitat ca cei in cauza sunt plecati in concediu miercuri vin si pana atunci le pun bine
bb daca vrei sunt scutece de finet care se pun pe suportul de BB in cadita ca sa nu-l pui direct pe plastic, se pun pa umar sau pe tine cand astepti sa regurgiteze BB dupa alaptat ca sa nu te murdareasca...vad ca mihuta a zis si de masa de infasat...asta n-am stiut! Cu hainutele ... nu o sa le imbrac la fel tot timpul...asta depinde si de personalitatea lor!

Acum ca ati vazut cele cumparate... credeti ca-mi ajung pt. primele 3 sapt. ?

Am mai aflat ceva ... cel putin la TM in Odobescu puiutii mici pusi la incubator nu se imbraca, doar pampers au!

si pt. fetele cu contractii de evitat urcat scarile... cica e un efort foarte greu pe care noi nu-l simtim!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

vasari sa va fie de bine

si aici s-a mai incalzit

BURTICA ROZ

Mergi la inceput