Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by pussi

si aici s-a mai incalzit

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

pussi nu pt mult timp, de maine iarasi e friggg...brrrrr
eu sambata vreau sa merg si in flavia sa vad ce mai e pe acolo!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

am terminat papa si am mancat cat pt cele 2 zile in care nu am avut pofta de mancare..

eu m-am gandit sa iau la spital:
-4-5 body cu maneca lunga
-4-5 pantalonasi cu "picior"
-3-4 bluzite care se inchid parte peste parte
-4-5 caciulite
-2 salopete cu maneca lunga si cu 'picior"
-15 buc pampers
-1 paturica pt bebe
-2 perechi manusele
oare eprea mult?? ce mai trebuie altceva?? asta inafara de crema de bebe, sapun bebe.....si alte chestii farmaceutice.

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

pussi
Eu am vorbit cu doctora mea de colectare de celule stem cand eram deja hotarata cu ce firma vreau. I-am spus pentru cine am optat, a zis foarte bine si mi-a spus ca daca am nevoie imi mai da nr de telefon al reprezentantului din bucuresti, etc. Mi-a spus ca a mai facut 15 colectari si asistentele cu care lucreaza au fost si ele pregatite in acest sens.

Am aflat mai multe detalii cand am sunat la www.cordbloodcenter.com/" target="_blank">BloodCordCenter. Si bineinteles m-am documentat bine inainte. www.celulestem.ro" target="_blank">Biogenis e cealalta firma.

Cat despre timp, poti sa semnezi si in luna a 9-a contractele :). Procedura e urmatoarea: ei iti trimit prin curier actele, tu le completezi si le semnezi, ei iti returneaza o parte din ele cu trusa pentru spital. Sa zicem ca tot circuitul asta ia o saptamana-doua...

32+

Mergi la inceput

nu mai e nimeni??? v-ati pus la nani????

va rog sa imi raspundeti si mie maine (ca acuma nu are cine...) daca vi se par multe hainute de luat la spital.plsss

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Si eu numai pe fuga, ca ma duc sa-mi culc copila... Citesc maine din urma!

BB, dar la spital nu se imbraca bb-ii? Ca aici ii imbraca acolo, numaipentru iesit din spital iti trebuie hainute. Deci, nu stiu sa-ti raspund! :-)) Si Alte produse (creme etc.) tot la spital sunt, iar sapun nu e recomandat la o varsta asa frageda... Dar stii tu, fiecare popor cu obiceiurile lui, nu?

Vasari, eu am deja un wrap, si mi-ar place insa si un sling ring, ca e mai simplu, dar e bun numai in primele luni. Iar marsupiul este foarte practic si pentru nerabdatorii tatici (edit: am vrut sa zic ring sling)

Pupici
Adina 25+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am revenit.
BB, mie, sincer, mi se par putin cam multe. Insa tu decizi cum e mai bine. Oricum, daca vei avea nevoie, iti mai poate aduce si sotul ulterior. I le pregatesti dinainte acasa. Dar eu nu cred ca vei avea nevoie de asa de multe pt ca nu o sa stai asa de mult in spital. Mie mi-a spus dr ca voi sta 4 zile daca totul va decurge ok dupa cezariana.
Pussi, ce hainute frumoase au fetitele tale. Cred ca o sa-ti ajunga in prima luna.

Roxxy 27+Rares Matei

Mergi la inceput

roxxy, pai tocmai de aia intreb, ca sa aud pareri, ca nici eu nu stiu doar ce am citit pe net si ce am vb cu mamici care au nascut recent. am inteles ca schimba bebelusi o data pe zi.
mai astept pareri.
noapte buna!!!noi ne punem sa ne uitam la un film cu tati!!!!

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pussi, eu l-am intrebat pe doctor si el mi-a recomandat firma. Mi-a zis sa cer kitul cu o luna inainte de DPN, ca nu se stie cand nasc. Nu cred ca ar trebui sa dai ceva in plus, procedura e foarte simpla si nu cred ca dureaza mult timp.

BB yasmi, habar n-am cu hainutele. Eu ma intreb de cat hainute are nevoie un bebe pentru primele 3 luni, cat de des trebuie schimbat ?

30s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adina, chiar e fain un ring sling, pare mult mai simplu! Pentru cate luni e bun?

bb, si eu stiam ca tot odata pe zi ii schimba hainutele in spital. Inca nu am aflat cum este in spitalul la care nasc eu, dar incerc sa obtin raspunsuri la multe intrebari saptamana asta.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!!
Mi-e somn...Haideti la o cafeluta!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel32+ Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput