Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Geany eu am intrat de azi in prenatal.
Am mai atasat niste poze cu burtica facute azi.

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
am intrat si noi sa va salutam

ENI 29+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by geany_bc

Salutare.
Ellis am citit ceea ce ai scris tu in legatura cu contractul colectiv de munca al societatii si am o intrebare, daca se poate sa imi raspunzi. Eu de 3 luni mi-am infiintat propria afacere si in firma mea suntem 3 angajati, mai e nevoie de contractul colectiv de munca?

A intrat cineva in concediu de maternitate? Incepand cu ce saptamana de sarcina vreti sa intrati in concediu?

Geany 28+ Miruna Elena si
Alexandru Cristian 13.12.2002

Hai ca-ti raspund eu (nu te superi, Ellis, nu ? ). Daca firma are sub 20 de angajati nu mai e necesar sa inchei un contract colectiv de munca, se aplica direct prevederile celui de la nivel superior, de ramura daca exista sau direct cel national.

Eu am intrat in prenatal / maternitate de saptmana trecuta , adica de la 29 de saptamani.

30s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Geany eu am intrat de azi in prenatal.
Am mai atasat niste poze cu burtica facute azi.

Inseamna ca daca saptamana viitoare intru in 31 de saptamani, pot sa imi iau si eu concediu prenatal.

Geany 31+ Miruna Elena si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by geany_bc

Salutare.
Ellis am citit ceea ce ai scris tu in legatura cu contractul colectiv de munca al societatii si am o intrebare, daca se poate sa imi raspunzi. Eu de 3 luni mi-am infiintat propria afacere si in firma mea suntem 3 angajati, mai e nevoie de contractul colectiv de munca?

Geany 28+ Miruna Elena si

CCM se incheie la firmele cu peste 20 de angajati; trebuie respectat contractul colectiv de munca unic la nivel national.

Ellis29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Multumesc Mihuta de raspuns.

Geany 31+ Miruna Elena si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu am dormit in sfarsit bine in naptile de week-end dupa o saptamana cu maxim 2-3 ore pe noapte. Probabil pentru ca a fost racoare si am fost extrem de obosita ca m-a apucat avantul gospodaresc de toamna, sambata am cpot ardei si vinete si le-am pus la congelator si ieri am facut niste zacusca de vinete si de ciuperci si am pus si niste muraturi (sa vedem cum ies ca e prima oara). A fost mai degraba munca de creatie decat de rutina...

Puiul meu nu prea misca azi, ce n-as da sa vad ce se intampla pe acolo... dar mai am pana vineri la control...

30s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MIHUTA, na ca m-am suparat ca am scris si eu acelasi lucru, nu vazusem ca s-a raspuns.

Voi intra mai putin zilele astea ca sunt deportata la sora-mea, ca la noi se zugraveste; pupici multi si sanatate tuturor!

Ellis29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Geani, si eu am intrat de astazi in prenatal, adica la 31 de saptamani implinite.
Legal, concediul de maternitate (prenatal si postnatal) are 126 zile si il poti imparti cum vrei tu, cu conditia sa iti ramana minim 42 zile dupa nastere, deci postnatal. Sper ca te-am lamurit...

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Eu am dormit in sfarsit bine in naptile de week-end dupa o saptamana cu maxim 2-3 ore pe noapte. Probabil pentru ca a fost racoare si am fost extrem de obosita ca m-a apucat avantul gospodaresc de toamna, sambata am cpot ardei si vinete si le-am pus la congelator si ieri am facut niste zacusca de vinete si de ciuperci si am pus si niste muraturi (sa vedem cum ies ca e prima oara). A fost mai degraba munca de creatie decat de rutina...

Puiul meu nu prea misca azi, ce n-as da sa vad ce se intampla pe acolo... dar mai am pana vineri la control...

30s + Sophia

Mihuta, felicitari pentru "activitatea gospodareasca". Dat fiind faptul ca a fost pentru prima data, probabil ca vor iesi grozave. Eu asa am patit la prima dulceatza (si singura pana acum): am pus-o dupa ureche si a iesit super.

Laura 31+

Mergi la inceput