Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)
Raspunsuri - Pagina 19
Victo spune:
creem, si eu la fel..trecea iarna si nu raceam!dar s epare ca intr-adevar acu sunt mai sensibiloasa...
he he..dupa simptome, vad ca avem amandoua aceleasi probleme..pana la sfarsit probabil..mi-am si zis ca eu voi vomita pana la sfarsit, ca de...
hai ca nu mai e mult.
stii ce...azi dim, dupa laptele ala cu miere..bineinteles da-i cu arsuri..si am luat un rennie, care cum e el mentolat asa, mi-a calmat si gatul..:)
32+
piticul Stefanut
AMR 8 SAPT
creem spune:
Victo...am incercat si eu cu Rennie, la incput, cand vomam mult si aveam niste arsuri de nu puteam sa stau in nici un fel si nu a avut efect prea grozav. Chiar imi dadea o stare de neliniste...nu stiu de ce, poate era doar autosugestie.
Acum pentru arsuri ma tratez cu mere verzi...le mananc incet incet, mestec mult la ele (ce-i drept ca imi si plac) si ma lasa arsurile. Chir si noaptea fac asa...parca mai era cineva cu marul de noapte Pussi sau Roxana cred![]()
anacami spune:
Creem, pentru gat sunt foarte bune niste pastilute homeopate- Homeogene! mie imi trece imediat, le iau cand simt ca incepe sa ma usture putin
Marsupiul , dupa parerea mea trebuie sa fie
dpdv al mamei: bretelele mai late sa nu te taie de la greutatea lui bebe, sa ii distribuie cat de cat greutatea
dpdv al bebe: rezistent, eu am ales unul care se poate folosi si de la 0+luni, sa il protejeze astfel incat sa nu stea copilul prea atarnat,agatat, spanzurat -adica sa ii permita sa stea cat mai comfortabil; materialul sa fie de calitate, sa nu transpire sau sa lase sa respire cat de cat, sa poata fi spalat...
Deci, in primul rand rezistent si comfortabil...
Camelia, Sebastian
si Stefania 
lista necesar bb
ancadragoman spune:
Pussi la mine inca cedeaza cu no-spa ,sper sa nu ajung la injectii ca daca nici pe spate nu o sa mai pot dormii......

Rox si eu sper sa se fi intors ![]()
anca
31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
laura1713 spune:
Neatza, burtici!
Sa nu ma certati, ca de trezit m-am trezit la ora 8, dar am facut ceva treaba prin casa, ca de cand cu sarbatorile astea...
Am pus si mancarea la foc (cineva m-a lasat balta cu mancarea), si ma apuc sa calc.
Apoi ne pregatim ca la 16.00 mergem la nenea doctorul. Abia astept sa vad bebelasul din nou, ca nu l-am vazut de la inceputul lui august!
Am intrat si noi in saptamana 32!

Pupicei
Laura
31+ 
ellis spune:
quote:
Originally posted by creem
Adalia, multumesc de lamuriri!
Acum am alta problema - am nasul infundat si ma ustura gatul, ceea ce la mine e simptom de inceput de raceala, dar NU vreau sa racesc!Cum sa o iau din pripa ca sa nu racesc? Nici nu stiu cum m-o fi apucat, ca am stat numai in casa in paturica.
Ia Paragripe de la boiron, sunt homeopate, ia cate doua; mai ia pt gat homeogen...sunt f bune si previn raceala, am luat si eu sambata ca tot asa ma simteam; + osccilococcinum+ ceiut cu miere
Ellis
29+
laura1713 spune:
Am uitat... sanatate si aveti grija de voi sa nu raciti de-a binelea!
Si eu am ceva contractii, dar nedureroase si nu am luat nimic pentru ele. Nu sunt asa de dese sau deranjante incat sa iau ceva (sper...).
De trezit nu ma trezesc noaptea, ziua in schimb sunt abonata la baie
.
Fetele, la cele la care s-a intors bebele deja, cum simtiti miscarile lui acuma? Ca la mine a facut un scandal monstru toata saptamana trecuta si acuma parca e mai linistit de vreo 3 zile. Il simt altfel. oare sa se fi intors?
Laura
31+ 
geany_bc spune:
Salutare.
Ellis am citit ceea ce ai scris tu in legatura cu contractul colectiv de munca al societatii si am o intrebare, daca se poate sa imi raspunzi. Eu de 3 luni mi-am infiintat propria afacere si in firma mea suntem 3 angajati, mai e nevoie de contractul colectiv de munca?
A intrat cineva in concediu de maternitate? Incepand cu ce saptamana de sarcina vreti sa intrati in concediu?
Geany
28+
Miruna Elena si
Alexandru Cristian 13.12.2002
ellis spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Pufule mersi mult,dar eu azi-noapte am simtit asa ca un bolovan care imi cade pe vezica ,sincer cred ca s-a intors cu capul in jos.
Rox ma bucur ca v-ati distrat la munte.
anca31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
stai linistita..de bolovan te vaiti? eu il am de vreo 2 sapt ca e intoarsa deja; ma repet, pt contractii sunt f bune supozitoarele cu uscosin, pe langa no-spa;
Ellis
29+

Cum sa o iau din pripa ca sa nu racesc? Nici nu stiu cum m-o fi apucat, ca am stat numai in casa in paturica.