Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)
Raspunsuri - Pagina 18
slimatei spune:
buna dimineata si bine v-am regasit va mai spun inca odata!
noi suntem bine sanatosi, am ajuns cu bine multumim lui Doamne Doamne....
ce sa va spun de vacanta....nu prea a fost vacanta....a fost cam obositor si plictiseala(sotul meu s-a gandit ca e vremea sa renovam casa), deci.......nu-i ca nu aveam ce face....nu am stat o clipa....+ ca mama sta la etaj si mereu tb sa cobor sa mai cumpar cate ceva+ ca mi se intampla sa uit pana la magazin si ma duceam sa cumpar ceva si veneam cu altceva
...uituca dar cred ca din cauza climei
,..... drept pt. care nu am pus nici macar o suta de gr.....dar sunt rupta de oboseala... cred ca voi merge din nou la culcare...si nici vremea nu ma ajuta...e innourat aici....![]()
am promis ca deacum imi odihnesc bebelina...saraca am cam chinuit-o...+ drumul..asta a pus capac...dar sunt fericita ca s-a terminat totul cu bine si suntem sanatoase si mai fericita sunt ca sunt din nou alaturi de voi si ca voi sunteti bine toate , ma incurajeaza si mai tare..... in Ro nu am putut sa imi pun net...+ ca nu aveam unde sa stau...cu calc.era numa' praf...
va pup o zi buna ...mai povestesc pe urma...oricum au fost si zile frumoase...poze am facut putine tare, vi le trimit pe email

Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
darleena spune:
Neata fetele. Ce mai faceti?
Eu parca am innebunit, abia astept sa vina Baby Expo sa ma duc sa cumpar carucior si patut.. ca am zis ca le iau atunci. Nu mai am rabdare!!!
Azi ma duc si eu la eco sa vad ce mai face pitica. Sincer nu cred ca s-a intors ca simt miscarile transversal, undeva printre coaste in partea dreapta si jos in partea stanga. Cred ca sta in diagonala. Sper sa se mute si ea in curand si sa nu ma tina in suspans.
BB si Anca aveti grija de voi cu contractiile alea. Mai asteptati si voi un pic, macar sa vina octombrie ca sa dam drumul la nasteri ![]()
31+ si
baby Kara
AMR 9 saptamani

RGE spune:
STEFANIA

...bine ati revenit !!!
..eu fug sa pap ceva ca nu mai pot de foame si sa cumpar detergent ca am o tona de spalat insa dero ioh

ROXANA
33+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Victo spune:
creem, si eu la fel..am o tuse seaca..care nu ma lasa sa dorm...:(:(
dar la mine stiu de la ce e..e frig in casa...si nu mai merge centrala deloc. tre sa chem pe cineva s a o repare..si am un interes "major" cd eu ma mut de aici peste 2 luni, iti dai seama..
azi eu o sa merg la dr sa-mi prelungesc medicalul si o sa intreb c epot lua pt tusea asta seaca.dc te intereseaza, iti spun.
cami draga..ti-am zis..eu de plictiseala am schimbat semnatura..
eu azi-dim..pe la 5 adica..mancam salatini..apoi lapte cald cu miere, doar doar imi mai trece gatul.daca beau lichide fara sa fi mancat ceva solid inaine, vomitatul e gata..
wow..eu DACA merge o data pe noapte la pipi.
32+
piticul Stefanut
AMR 8 SAPT
Vasari spune:
Buna dimineata! Am dormit ingrozitor de mult azi! Si culmea, nici macar nu am dormit bine.
Adina, Marsupi Plus e prezentat foarte fain pe linkul dat de tine, pe bebelusultau.ro nici nu-ti vine sa te uiti la el. Pare fragil si ieftin (si nu ma refer la pret). Poate ne ajuta Pufulet sa elucidam problema. 
Voi ce parere aveti de caditele de baie? Sunt mai utile cele care au spatiu pt fundulet, picioruse, etc, sau cele mai simple, spatioase, cu spatiu "liber" in interior?
32+ 
pufulet74 spune:
Eu o sa vorbesc cu cei cu marsupiile si ma duc sa le vad, dar o sa va rog sa imi spuneti care sunt criteriile dupa care trebuie sa ma orientez ca sa zic ca marsupiul e bun...
------------------------
Flory
31+
Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
creem spune:
Neata burtici!
Eu bad la greu ceai cu miere si lamaie, mananc grefe si cand o sa vina sotul il trimit sa imi cumpere propolis cu vitamina C. Si o sa stau in continuare in paturica, cu toate ca nu e frig la noi, ba chiar e soare afara.
Stefania...Bine ai revenit! pacat ca nu te-ai odihnit, ar fi bine sa profiti de lunile pe care le mai ai, ca dupa nu se stie
cel putin asa ma "incurajeaza" pe mine toata lumea.
Victo, eu inca nu tusesc, dar ma ustura gatul cumplit si elimin niste mucozitati...bleahhh....
Eu am mai fost racita pe la inceputul sarcinii si atunci am tusit de mi-erz frica sa nu se dezlipeasca placenta si dr. mi-a dat sirop de patlagina. A avut efect. Tu ce iei?
Roxana, Pussi, Anca...si BB..aveti grija de voi...lichide, no spa si odihna la patut!. Pussi, unde vrei sa colinzi? prin magazine doar cand te simti bine, puiut, nu te obosi, ca o sa ai timp de cumparaturi!
creem spune:
Am vazut si eu o cadita mica speciala pentru bebei, dar mi s-a parut atat de mica...nu cred ca pot fi folosite prea mult timp ca bb creste repede. Banuiesc ca o sa optez pentru cadita simpla, dar...poate mai vad si alte modele.
Victo spune:
creem, inCA NU IAU NIMIC. dupa ora 2 are program dr mea.
mierea imi da arsuri de numa...ceaiul il vomit..lamaia e groaznica.,.deci habar nu am cum o sa fac.

32+
piticul Stefanut
AMR 8 SAPT
creem spune:
quote:
Originally posted by Victo
creem, inCA NU IAU NIMIC. dupa ora 2 are program dr mea.
mierea imi da arsuri de numa...ceaiul il vomit..lamaia e groaznica.,.deci habar nu am cum o sa fac.32+
piticul Stefanut
AMR 8 SAPT
Si eu am probleme cu
ceaiului, dar mananc ceva inainte sa beau. E o stare tare naspa, oricum...imi pare rau ca trecem prin asta, chiar ma bucuram ca n-am fost racita in sarcina...ca eu la capitolul raceli sunt as in mod normal!