Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

buna seara burtici

sa speram ca vom trece toate de 37 saptamani.

in legatura cu leucocitele,din cate am citit si am mai auzit sunt intr-un numar mai mare pe perioada sarcinii.

32+ Anya si Matei

AMR 8 SAPTAMANI

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BUNA SEARA!!...ne-am intors si noi..din pacate...as mai fi stat o viata la munte..iubesc atat de mult muntele..somn si mancare multa si buna...am ajuns ceva mai tarziu ca am stat sa cautam sa cumparam ceapa rosie, branza si sunca..si palinca bineanteles(dar nu pt mine)...noi suntem foarte bine...grasi si frumosi...am mancat de am rupt si am dormit....am zis ca de acum incolo nici nu mai are rost sa ma cantaresc....tocmai ce am ajuns acasa siam zis ca revin la obiceiurile mele "mai usor cu mancarea"..a venit soacra-mea sa ne aduca supa de gaina si mancare de rosii facute la foc..si mama galusti cu prune...II URASC!!!..pei ce sunt bei nene eu porc ..si e ajunul Craciunului??....acum ce sa fac ma duc sa mananc ca sunt o doamna bine crescuta si nu e frumos sa refuzi...George este foarte bine..a papat si a facut nani mult..am fost la Doamne Doamne...la un preeot din Busteni.."facator de minuni"..poate ati auzit de el...am fost in ianuarie la el si mi-am dorit un bebe si pe 19 ianuarie a fost ultima menstruatie..asa ca nu stiu ce sa zic..oricum preotul a sfintit bebelusul..l-a apucat pe George de fundulet si mi-a spus ca este baiat...si noi sa avem grija sa-l facem mare si preot....oricum George i-a raspuns .."a vorbit" cu preotul..asa ca nu stiu ce ma asteapta ....ce sa va mai spun..sa va mai zic ce am mancat..NUUU ca ma luati la ..sunt sigura...oricum refuz sa ma mai cantaresc de azi incolo..sanatosi sa fim ....mai avem cateva zile si facem 34 de saptamani..ii multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns pana aici fara probleme si daca vrea El sa mai stam putin..macar 2 saptamani...sa ajugem la 36 de sapt...ar fi mai mult decat multumitor....o sa citesc din urma si revin....MAINE...ca acum ne bagam la papa si la nani mult sa crestem mari si frumosi..sper ca toate sunteti ok...sa aveti o nopate frumoasa si linistita..pupici pe burtici!!

ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna seara,

am o intrebare la voi. Caut un marsupiu bun/ergonomic, si pe mai multe situri am gasit mereu acelasi recomandat (de mamici, dr., moase, ortopezi etc.), de la o firma cu numele MARSUPI, si cand ma uit - este produs in Romania. Modelul actual se cheama MARSUPI PLUS (http://wickelkinder.de/marsupi_bauchtrage.htm), link-ul uneipagini in nemteste.
Si m-am gandit eu ca poate este atunci maiieftin daca-l cumpar direct in RO, insa nu stiu unde sa-l gasesc (poate imi trimiteti macar ceeva linkuri cu magazine online, in afara de buburuza). Am cautat eu cu google numele produsului, dar n-am gasit mare lucru - si din cauza denumirii generale marsupiu foarte asemanatoare cu numele modelului...

Multumesc de ajutor!

Adina 25+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

LA MULTI ANI celor ce poarta numele SF. MARIA!
LA MULTI ANI celor ce poarta numele SF. ANA!

Sa fiti sanatosi si fericiti!

Roxana, ma bucur ca te-ai simtit bine; poate mai repetati iesirea pana la nasterea lui bb George! La multi ani de Sf. Maria (este si numele tau,nu?)
Stefania, bine ati revenit! Asteptam impresii si poze!
Adina, nu am auzit de produsul asta; poate este o firma care fabrica doar pt. "afara"

Mai fetelor, voi trisati? ne faceti pe noi sa ne simtim mult mai mici? pai nu este corect!!! in plus, si noi suntem mai mari dpdv ecografic cu 1-2 saptamani!!! nu este corect, nu ma mai joc

Eu incasez alocatia lui Sebastian intr-un cont bancar; a trebuit sa merg la nu stiu ce Directie de Protectie Sociala (undeva pe langa Fosiorul de Foc- Dacia- parca str. Silivestru) si sa solicit acest lucru (este drept ca a fost mai demult solicitarea, poate acum poti sa optezi inca de la inceput). De la data solicitarii, banii au inceput sa intre in cont f. repede (cam dupa o luna), chiar am fost mirata de promptitudinea lor...
Banii de stimulent (m-am intors mai repede la serviciu decat cei 2 ani) i-am primit de la Posta,nu pe card. Sper sa se fi schimbat ceva, ca este nasol sa mergi luna de luna sa ii ridici, in loc sa stai fara grija...
Va pupam si va dorim o saptamana placuta!

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata burticilor ! :)
Bine ai venit Stefania, cum a fost in concediu?
Roxana, ce bine ca te-ai relaxat ... ma gindeam acum ca si cu bebe cind o sa fie o excursie la munte o sa ie intotdeauna binevenita, si o sa ii placa la nebunie la George, am fost cu niste prieteni cu un bebe de 4 luni la munte saptaminile trecute si era tare fericit micutzul ...:)
Adina, m-am uitat de masrupiul tau si uite ce am gasit:
http://reclama/detalii.php?cod=AR02
e intr-adevar mai ieftin si ar merita comandat din Ro, daca e cel de care ziceai tu

------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Pufulet, se pare ca este acelasi producator, ARFAM ( s-a considerat reclama; banuiesc ca in loc de reclama=bebelusultau.ro)-
Am gasit si date despore firma- Pufulet, este din CLuj :
http://www.listafirme.ro/catalog/j90211_arfam_activitate_si_recreere_pentru_familie_srl.htm

Nu mai stiu cine intreba, eu am dat banii dupa nastere si pe majoritatea i-am auzit la fel...
Oricum, sa nu faceti prostia sa ii datio cu cateva zile inainte, poate aveti ghinionul sa nu se prezinte sau sa nasteti inainte sa ajunga sa va ia in primire- adica sa nasteti cu altcineva (medicul de garda). La moase si asistente se schimba turele, este posibil sa ajungi la unele si sa nasti cu altele...

lista necesar bb

Mergi la inceput

E prima data cind vad ca se inlocuieste o parte din link cu reclama...da intr-adevar, in loc de reclama e bebelusultau.ro :)
Adina, de ce ti se pare mai bun marsupiul asta?

Cami, chestia cu dtul inainte cu citeva zile mi se pare si mie ca nu e buna, eu chiar auzisem ca in noiembrie ar fi conferinta nationala de ginecologie si ma gindeam sa vezi numa, ca mi se duce medicul la aia si ramin sa nasc fara el ....
Dar chiar ma gindeam, ar avea tupeul sa ia banii stiind ca de fapt ei nu o sa fie acolo cind nasti ... ?

------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Cum citesc si eu pe bucatele, acum am vazut ca ziceai de firma ca e din Cluj :))
Si mai bine, pot sa ma duc sa le vad si sa vorbesc cu ei :)

------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

nu stiu daca majoritatea ar lua, dar sigur sunt unii care "indraznesc"- au fost cazuri reale

Pufulet, poate ar fi bine sa le vezi, presupun ca au diverse modele. Din linkul dat de Adina, par destul de zdravene, rezistente si in acelasi timp comfortabile (moi)

lista necesar bb

Mergi la inceput

Multumesc Cami, ce e important la un marsupiu ...?
Sa nu va suparati ca intreb dar cum nu am experienta ...
Ca sa stiu la ce sa ma uit si ce sa intreb
Din cite imi dau seama e si destul de ieftin, comparativ cu cele de marca, nu?

------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput