Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

victo si la mine la fel. dar nu am incheiat 31 de sapt si intram in 32, iar de miercuri (dupa ce ai intrat in 32) poti spune ca ai 33..... hai ca mai inteles, nu???
uite aici un calculator unde introduci data UM. http://www.medikal.ro/nastere.php

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai, inca o dilema..
voi toata veti linea negra????
eu nu am..ma, da sigur am bebe acolo, ca bate din picioare toata ziua.

32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
.zicea cineva ceva de detergentul de bebe de la amway....stiti ceva de el..e bun??...am vazut ca e o gramada de bani o cutie de 2,5 kg..de ce??

ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

roxana,pretul e mai mare pt ca este detergent concentrat, adica speli mai multe rufe cu cele 2.5kg decat ai spala cu aceeasi cantitate de detergent obisnuit. eu am folosit detergent normal de la amway si alte cateva produse cosmetice si sunt f multumita..mai ales produsle cosmetice pt ingrijirea tenului sunt superbe..de fiecare data cand folosesc masca, primesc compilimente a doua zi ref la felul in care arat..si eu nu sunt genul de femeie care sa se macheze cine stie ce..

Lavinia 29+ Carisa Adalia

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

eu am spalat hainutele bebelinei cu Persil sensitiv in masina de spalat si apoi le-am clatit cu balsam de rufe tot sensitiv. cred ca nu ar trebui cocolositi asa de mici, ca apoi sa nu accepte hainutele spalate cu detergent normal.
si oricum ami este si varianta mai ieftina de detergent de bebe Teo.
victo, eu am linia neagra de jos poana sus (sub sani).

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Urina mi-a iesit bine....macar atat! fara leucocite, fara nimic, totul ok... Pe mine ma ingrijoreaza leucocitele din sange...oare se pot mari de la o durere usoara de masea? ca mi-am aduc aminte ca asta ma durea putin cand am facut analizele

o carie dentara creste numarul leucocitelor. e primul lucru despre care te intreaba medicul atunci cand vede leucocite peste limita sup.

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

victo eu am dunga neagra pana sub sani... a aparut la 6 zile dupa ET! Dar sa sti ca pigmentii mei si tenul s-au modificat mult in sarcina, sunt super patata si pe fata... si am cosuri ... zemoase! Inainte aveam tenul curat, curat! Sper sa-mi revin dupa nastere!
bb unde e magazinul licurici in TM?
si body-uri ieftine am vazut acum vreo 2-3 sapt. in REAL.. parca 3 bucati la 17.6 Ron! Dar eram insotita si n-am putut sa cumpar!

din ce ziceti voi cred ca sarcina mea e ca una normala la 32 de sapt! ca prea am toate simptoamele!

somnic usor si pufos!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

pussi nu e magazin special doar cu produse licuri, eu le-am luat de la magazinul Paloma din piata maria.

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

salutiiiiiiii

si noi suntem pe aici... Cu dureri de daca stau in picioare, ieri am avut si presiune in burtica! Asa ca am trecut la program de pat! Miercuri merg la dr. ... mi-e frica pt. col!

Tot am vrut sa va intreb, banii de indemnizatie si de alocatie ii primim prin posta? Nu se pot primi pe card?

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

se pot primi si pe card. cred ca trebuie sa anunti la primarie cand soliciti alocatia ca vrei sa ii primesti pe card si sa specifici nr de cont si banca emitenta a cardului

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

noi va spunem Noapte buna!! intram la apoi il asteptam pe tati sa apara!!!
va pup pe toate!!!

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Adalia, multumesc de lamuriri!

Acum am alta problema - am nasul infundat si ma ustura gatul, ceea ce la mine e simptom de inceput de raceala, dar NU vreau sa racesc! Cum sa o iau din pripa ca sa nu racesc? Nici nu stiu cum m-o fi apucat, ca am stat numai in casa in paturica.

Mergi la inceput