Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)
Raspunsuri - Pagina 14
Victo spune:
pai BB, am zis ca erau hainute subtiri. dar oricum, iarna in casa nu-l imbraci direct in haine groase, ci ii dai eventual 2 randuri de haine, ca e mai sigur asa.
si oricum in casa nu va trebui sa fie frig..asa ca un body si o salopeta nu f groasa..poate fi suficient.
31+
piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
catus76_ro spune:
Salutare burtici!!!!!
Tocmai ne-am intors de la tara de la socri unde i-am ajutat la culesul strugurilor.......
Fetelor sa stiti ca si eu am prob cu scurgerile...tot albe si nemirositoare care ma enerveaza la culme.....![]()
Ieri am fost in vizita la niste prieteni care au un baietel de 3 luni si am ramas f uimita de cat de mare e...are 6,8 kg iar la nastere avea 4,2 kg...iar parinti sunt normali chiar subtirei....
!
Al meu bebe cred ca si-a schimbat pozitia in burtica pt ca ii simt altfel miscarile....fff dese.....![]()
![]()
!
Seara insa, ma doare in capul pieptului, ca o apasare, si trebuie sa stau cu burtica cat mai intinsa...parca nu pot respira in voie....
Multi pupici de la Catus
25 sapt + 3 zile, mami de 
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Victo
pai BB, am zis ca erau hainute subtiri. dar oricum, iarna in casa nu-l imbraci direct in haine groase, ci ii dai eventual 2 randuri de haine, ca e mai sigur asa.
si oricum in casa nu va trebui sa fie frig..asa ca un body si o salopeta nu f groasa..poate fi suficient.31+
piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
ce am vazut eu era body cu maneca scurta

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
32+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!

ellis spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Pussi de ce ti-e frica de col?
Mai ai contractii?
Ellis inca nu le-am avut dureroase desi azi-noapte cand se intaerise burta ma si durea,tare mi-e frica ca nu apuc 38 de saptamani
anca31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
Ancutza, eu zic sa trec de 36 de sapt, pe urma cand vrea DD
Ellis
29+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by laura1713
Hehe, am crezut si eu ca am ramas singura pe forum.
BB, am dat niste telefoane si mi s-a spus ca in general tati da banii la nenea doctoru', dupa eveniment. Ca inainte e cam ciudat si oricum nu stii cum va decurge toata chestia.
Laura30+
asa mi-au raspuns si mamicile de sept-oct.

viitoare mami
32+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!

bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ellisquote:
Originally posted by ancadragoman
Pussi de ce ti-e frica de col?
Mai ai contractii?
Ellis inca nu le-am avut dureroase desi azi-noapte cand se intaerise burta ma si durea,tare mi-e frica ca nu apuc 38 de saptamani
anca31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
Ancutza, eu zic sa trec de 36 de sapt, pe urma cand vrea DD
Ellis29+
eu am zis sa fac 32
viitoare mami
32+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!

Victo spune:
na, mai..in lipsa de alta ocupatie mi-am schimbat si eu semnatura...vai vai ce mari suntem!!!
deci, cum BB, de-acu e ok la nastere?
hai ma, eu zic sa mai stam vreo 3 saptamani macar.
apoi nu vom mai avea timp de DC..:):)
32+
piticul Stefanut
AMR 8 SAPT
bb_yasmi spune:
victo, cel mai ok e dupa sapt 37
!! dar cuma ma tras eu sperietura aia de la 28 de sapt iti dai seama ca de acuma stau mai "usurata" ce am trecut in sapt 32!!! de acuma bebe are sanse mult mai mare, avand peste 2 kg!!!
victo, felicitari pt cele 31 de saptamani implinite si mult ianinte pana la 37 macar!!!!
viitoare mami
32+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!

bb_yasmi spune:
Saptamana 32-a de sarcina
Cum creste bebelusul:
Bratele, picioare si corpul bebelusului continua sa se dezvolte - este in sfarsit dezvoltat proportional cu capul sau. Cantareste in jur de 1,800 Kg, are aproximativ 40.5 cm si arata ca un nou nascut.
Se poate sa observati ca bebelusul nu se mai misca atat de mult. Nu va ingrijorati, nu prea mai are loc in uterul dvs. Atata timp cat simtiti ca se agita, veti sti ca totul este in regula. Si chiar daca credeti sau nu, mai are mult de crescut.
Organele bebelusului continua sa se maturizeze si elimina apa prin vezica urinara, un exercitiu bun pentru procesul urinarii de dupa nastere. Cu siguranta ca uneori va intrebati ce face oare bebelusul - scanarea creierului fatului a pus in evidenta faptul ca acesta are perioade in care viseaza in timpul somnului in jurul celei de-a opta luni.
Un bebelus care se naste acum are sanse foarte mari de supravietuire, dar sub ingrijire medicala (va trebui incubat pentru ca nu are suficient tesut adipos/grasime care sa-i tina de cald).
Cum se schimba viata dvs:
Probabil ca ati castigat si dvs in greutate 1,300 - 1,800 Kg luna aceasta. Este normal ca in ultimul trimestru sa castigati in greutate cca. 450 g pe saptamana - bebelusul are o crestere accelerata in greutate inainte de nastere.
S-ar putea sa observati o cantitate mai mare de mucus pe care il elimininati, numit leucoree. Uterul dvs marit apasa pe diafragma, si s-ar putea sa simtiti ca nu mai puteti respira. Acest lucru se va rezolva atunci cand bebelusul va "cadea" (de obicei cu 2-3 saptamani inainte de nastere).
Copilul va umple abdomenul si somnul bun este un lux. Asazati-va pe o parte si sprijiniti-va pe perne.
Umflarea picioarelor este un lucru obisnuit in partea avansata a sarcinii, dar daca incepe sa vi se umfle fata, sa aveti dureri mari de cap, dureri de burta, stare de voma sau ameteala, vorbiti imediat cu doctorul. Puteti suferi de preeclamsie - o stare care trebuie atent monotorizata de medic.
am gasit cateva informatii "pretioase".....![]()
viitoare mami
32+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!

Victo spune:
BB..m-ai facut sa ma uit in agenda..nu mama, noi ne laudam ca am incheiat sapt 32! am intrat in 33..ma rog, marti..intelegi tu..
la mine UM a fost 30 ian.
32+
piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

,tare mi-e frica ca nu apuc 38 de saptamani