Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Creem, si mie imi place, insa devin foarte somnolenta, adica ma simt ca si cum as fi dormit prea putin dupa si nu mai sunt in stare de nimic, ziua trece si seara sunt frustrata ca a mai trecut o zi fara sa fac nimic...

Si la noi ploua, deci vreme ideala pentru asa o dupa-amiaza, nu?

Adina 25+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Am scris zilele trecute ca am fost la un targ pentru bebei si m-am uitat la caruturi si patuturi, mai mult. Am vazut modele foarte frumoase, dar si scumpute, ce-i drept.
Nu sunt inca hotarata ce fel de patut sa cumparam, de lemn sau de panza. Am vazut unul de panza de la Graco cu saltea vibratoare sotul o vroia pentru el
Iar patuturile din lemn sunt foarte frumoase, mi-au placut cele de la babycomfort. Dar tot aud de la parinti care au deja bebeii mai mari ca se cam lovesc, isi prind piciorusele in zabrele, etc.
Chiar nu stiu ce sa iau. Voi ce mai stiti despre subiectul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

creem nici eu nu sunt inca hotarata, vroiam de lemn si mari 140/70 sa le pot folosi mai mult.. dar acum cum ne-am hotarat cat de cat pe mobilierul cu patuturi de oameni mari, sunt in dubiu! Parca totusi prefer de lemn..
laura o sa ma interes sa vad cu cardul, dar stiu ca oricum banii vin cu intarziere... sau asa am auzit eu!Cu hainutele groase, eu am zis ca le cumpar salopete de iarna pt. scos din casa ... prea groase nu vreau sa le dau!
bb mi-e mai usor pe card, m-am obisnuit asa..

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi de ce ti-e frica de col?
Mai ai contractii?
Ellis inca nu le-am avut dureroase desi azi-noapte cand se intaerise burta ma si durea,tare mi-e frica ca nu apuc 38 de saptamani

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ancuta, eu zic ca nu-s contractii, nu se intareste burta, nu ma doare nici burta nici spatele! E o presiune in fata la linia chilotilor si alta pe portiunea intre anus si vagin... asa o simt!Si e clar presiune ca trece cand stau in pat! Deci sincer nu stiu ce sa zic... o sa vad miercuri ce zice dr. si daca imi baga program de pat obligatoriu... asta este!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi sa sti ca poate fi de la col sau poate sunt ligamentele.
Nici nu stiu ca parca ma dor naiba toate alea

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi si eu tot pe card vreau sa imi intre banii.
adina, am simt bine, dar contractiile persista...

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vin si eu cu o intrebare pt toate fetele: cand se da banii la nastere:inainte de nastere sau dupa nastere??? da mama sau cand vine tata???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna tuturor! Noi am profitata de vreme si am fost la plimbare si la cumparaturi. E racoare, dar frumos in Bucuresti.
Stefania, bine ai venit! Cum te simti?
Creem, ti s-au parut destul de solide patuturile de la babycomfort? Eu vreau sa comand de la ei un patut, dar nu din gama Babyitalia. Sun maine sa-i intreb daca pot vedea undeva patuturile. Ieri am fost pana la sediul lor, dar este un apartament, nu au punct de desfacere acolo sigur.
Pussi, si eu am zile in care simt o presiune in patea de jos a burticii si atunci ma odihnesc mai mult. Eu imi inchipui ca e din cauza pozitiei lui bb. La mine tine cateva zile si trece.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

bb, acum am citit ca mai ai contractii. Ai luat ceva? nospa?
Eu zic ca daca nu trec asa ar fi bine sa-l suni pe doctorul tau.

32+

Mergi la inceput