Mamici de septembrie - octombrie 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Felicitari prisiiii! Bun venit Miruna!

35+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Felicitari, Prisi! Bine ai venit, Miruna! Sa cresti mare si sanatoasa.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Felicitari Prisi, felicitari Myral! Sa va traiasca fetitele, sa fie sanatoase si frumoase!
Myral, bine ai revenit! Tare ingrijorate am fost pentru tine! Ma bucur ca sunteti bine!
Mai, am lipsit si eu de acasa si pierdu-i toata actiunea. Pai sa nasca Anissia in direct si sa nu stiu nimic. Anissia, bafta multa si nastere usoara. Abia astept sa vad poze pe bebe Yanis.
Roxana, chiar m-a speriat nasterea asta a ta. Curajoasa ai mai fost. Pe de alta parte ma sperie si cezariana, de fapt durerile de dupa, deci ambele variante mi se par tare grele. Ideea e ca de nascut trebuie sa nasc, si se pare ca o sa suport durerile de dupa ale cezarienei. Da' de ce trebuie sa ducem noi tot greul?
Legat de regimul pentru alaptat e groaznic. Pai eu vreau sa mananc si nu pot trai doar cu fierturi. Daca beau eu ceai de colici, nu pot manca si eu ca tot omul? exceptand fasolea, mazarea si carnea tocata.

Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

incerc sa trimit si o foto pe mailul comun

pupici

poze
40+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by myral

Annisia, nastere usoara!
Vroiam sa mai citesc inainte sa intru dar pierd toata actiunea.

Myral

Bine ca ai aparut madam ca te dadusem disparuta.
Pe unde ai umblat?

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

RoxanaG il mai alimentez si mixt, dar incerc sa fie foarte rar. Adica sunt situatii cand suge de la mine cate 2 ore si apoi mai cere si simt caa am sanii goliti deja si atunci trebuie sa ii mai dau completare. Pe de alta parte incerc sa ii dau completare tot de la mine si foarte rar formula. Oricum seara in principiu ii dau completare...ah si cateodata ii dau cu linguritza. Oricum e indragostit de tzitzi..cere f des si cateodata doar sta cu ea in guritza

betty78cu bebe Mario-Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Slaba activitatea pe aici...Ma bag si eu la somn ca a adormit si bb.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Carpatina ce faci fata...ai ramas printre mamici?....sper ca nu cedezi acum la final si esti mai cu mot si vrei cezariana...eu azi cu Annisia mai ca nasteam si eu asa ma luasera niste dureri de spate...Am vb la tel cu Ramonaiani, am vrut stiri la cald, era ok, am intrebat-o de epidurala si a zis ca a durut-o putin pt ca nu s-a putut stapani la o contractie, dar acum zice ca o tine locul ala acolo..s-a dat jos din pat dupa 4 ore , nu i-au facut epiziotomie dar s-a piscat putin drept pt care i-au pus o capsa....in rest e cu moralul bun si e f. fericita

carmen 39s Oana Isabella
AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Prisi am vazut=o pe aia mica, e tare scumpa.

Annisia - nastere usoara! Na, ca nu am avut nimic toata ziua si ma apucasera si pe mine durerile cand se agitau apele din cauza Annisiei. Mi-au trecut insa. Azi am stat toata ziua cuminte in casa,in pat ca tb sa mai stea pana duminica viitoare.

Felicitari noilor mamici!

urmychance38baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Prisi si Myral felicitari mamicilor!

Roxana, ai fost super curajoasa!Bine ca totul a trecut cu bine, si pana la uma ai nascut natural!

Eu cat am stat in spital, ce le invidima pe fete care au nascut natural, si noi care eram cu cezariene, abia ne miscam. Dormitul pe spate ma inebunea, abia acum 2 zile am reusit sa dorm pe partea stanga, si asa cu o apasare....ce sa zic de partea dreapta, ca simt ca ma injunghie un cutit pe acolo cand incerc sa ma intorc.Asta e!Doresc tuturor fetelor sa nasca natural!

Annisia nastere cat mai usoara si asteptam vesti de la tine!

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput