Mamici de septembrie - octombrie 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Myralllll!!!! Ce faci nebunooo???? Doamne cat te-am mai cautat pe toate forumurile... Ma bucur enorm ca esti bine!!!! Acum pot sa ma duc dracu linistita....

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

annisio fata, pleaca la nascare, ca iti dau o mama de bataieeeeeee. ma facusi sas scriu cu andrei la tzatza, sa deanaiba sa ma corectezi. am conectat zap cu o mana si c una stergeam kk la bb. pai se poa?

nastere usoare iubita, sa fie yannis sanatos norocos!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Gata bai, daca a intrat si Roxu e supe truper!!!! Roxule da si la mine nitel kk, poate imi poarta noroc!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

pai m-a alertat nana, nu stiam cum sa pun dop urlatorului. apoi l-am atarnat la tzitzi.

gagica nu e asa rau, nu apucai sa iti scriu. doar e mai nashpa cu perfiziile alea. dar da le incolo, asteapta fii-tu sa te vaza. ia bagaj si fugi, nu e de gluma cu membranele. cu cat curge mai mult lichid e ma i greu.

o sa fie bine, sa dai vesti acilea. dc nu dadusi telefonul...secretoaso!

Rox ,

Mergi la inceput

Mamaaaaa!!!!! Sa stiti ca doare... Eu nu sunt asa de draguta ca Roxana... Si nici nu o sa va scutesc de detaliile picante... Pai sa stiti si voi cum e, ce numai eu????
Acum am facut baita. Ma arnjez. Mai dau niste indicatii pretioase si intru iar, ok????

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Annisia, fato, esti mortala!
Lasa draq tot, imbraca fofoloanca si baga degraba la spital Nu mai trage de timp ca tot acolo ajungi!
Ufff, femeile astea!
Poate ma apuca si pe mine nascarea, ca tare m-am mai agitat, ca atunci sa vezi ce mama de bataie iti iei! Vin pe jos pana la CF2.

Nana, 38+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Nu a mai curs asa mult lichid... Dar mai picura sange. Si fac pipi desssss. Sau poate ala e lichid si eu sunt zuzu... Habar n-am.

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Hai zuzi, miscare directia CFR2!
Sa te porti ca un om mare, daaaa? Si sa nu ingrozesti neamul medical cu tipete, bineeeee?
Cand te opresti la farmacie sa-ti iei epidurala.. sa-i cumperi si lui Tom ceva pentru mahmureala de maine dimineata.

Iti tin pumnii fato! Curaj!

35+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Pai te gandeai sa nu se aranjeze Annisia pentru intalnirea cu Yannis ...
Annisia l-ai sunat pe Nayel?

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Annisia gagica, nu te scutesc de nici un detaliu. Daca mai pierzi lichid o sa te doara de te caci pe tine, oricum va durea. Perfuzii oricum iti pun cu membrane fisurate si antibiotic oricum faci. Nu mai pierde vremea, nici la mine nu mai curgea asa rau dupa cele 2 valuri. Sangele de nu e de bine, poate fi placenta dezlipita, si poate sa il blocheze pe BB la iesire. Sper ca am zis destul. Fuguta la spital. Toalele mici le pun deoparte, dar astept sa vad cat o fi de mare Yannis. Hai gagica, fii curajoasa, stiu ca doare, doamne si cum mai stiu, dar fugi pentru dumnezeu la spital. Nastere usoara si pupici de la mine. Imi pare rau ca nu am impartit patul!

Rox ,

Mergi la inceput