Mamici de septembrie - octombrie 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 3
sim_stoian spune:
Baiiiii, pana sa postez eu mesajul ati si terminat capitolul!!!!!
Roxana, cunosc faza cu piciorul ca asa fac si eu. Deocamdata bb e doar pe lapte de tzitzi, sper sa am si de acum incolo destul. Noduli am avut si eu la dreptul, dar au disparut cu comprese calde, muls si comprese reci. La noi body de o luna de la Z se incheie doar intr-o capsa din alea 3. Oricum, intr-o sapt cred ca le scot din circuit. Pentru colici eu i-am pus pe burtica o punguta cu sare calda si a fost OK. A avut ceva colici cand ne-am intors acasa pt ca la spital i-au dat completare. Sab Simplex a fost apa de ploaie.
Bernix, bine ai venit acasa!
Aaaa, Roxana, uitasem de treaba cu burta. Si a mea era ca o piftie si nu puteam sa stau pe o parte din cauza ei, dar s-a retras si e OK acum. Am reusit sa mi-o vad si eu direct, fara oglinda drept intermediar
Ayumi, ce micuti sunt si ce dragalasi
Felicitari, Pinacolada si Ramonaiani!
Gema, si eu am grupa de sange O si sotul are B si nu a fost nici o problema. Dr e plecat pana pe 10.
Irina, eu am facut ceza si mi s-a retras burtica aproape de tot. Chiar ziceam eu zilele trecute ca mi-am folosit pantalonii de trening vechi si mi-a incaput burta in ei. Probabil e in functie de 'material'. La unele se duce mai repede, la unele mai greu.
Luy, linkul spre pozele cu Roxana si Andrei e postat de Sabina intr-un mesaj, dar nu mai stiu daca in capitolul asta sau ala dinainte. Stiu ca trec ranile alea, da' doare... Suport si eu, ce sa fac?
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Bee spune:
Myral, sa-ti traiasca printesa! Are un nume tare frumos. Ne-ai dat emotii, ca n-ai intrat de mult.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
andrruzza spune:
myral, sa-ti traiasca printesa, sa va bucurati de ea!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
sim_stoian spune:
Am fost la pediatru la Medicover pe la 11. BB a luat in greutate, deci e bine. Luy, am fost la Mihaela Oros si mi s-a parut OK. La o luna o sa ma duc tot la ea.
Am fost cu taxiul, inca nu m-am apucat de condus, desi in we cred ca am sa dau o raita cu masina ca ma mananca talpile . BB e fascinat de mersul cu masina, e atent tare si nu plange, iar eu ma bucur tare mult. Aveam o teama ca nu o sa ii placa in masina...
Poze
rodicamaries spune:
Myral, nu trebuie sa-ti ceri scuze, e ceva normal sa fii mai ocupata acum..felicitari pentru principesa!!!.
Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 9 zile
sim_stoian spune:
Annisia, nastere usoara. Nu pun majorete pentru tine pt ca ai spus ca nu vrei, dar iti pun niste .
Poze
slippers76 spune:
Myraaaaaaaaaaaaaaal, sa-ti traiasca printesa, sa se faca mare si sanatoasa, sa-i aduca lui mami numai bucurii! Ce faci iubita, esti bine?
Annisia, lasa teribilismele si du-te la spital. Crezi ca pe Gabi au oprit-o degeaba in spital? Crede-ma, nu te interneaza nici naiba daca nu-i musai nevoie, doar ca sa stai sa clocesti pe acolo. Suna-ti macar doctorul si sfatuieste-te cu el.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
sim_stoian spune:
Teodora, pai unde iti pun aia statuia? Nu de ala, dar vreau si eu sa o vad . Pai ce cred? Ca ai sa nasti la servici? Sa stii ca faci mult de acolo pana la Elias... Am auzit si ca ar fi locuri acum, deci esti acoperita. A nascut o cunostinta de a mea cu Tutu, pe 4 sept la 2.30 dimineata, asa ca inainte de plecare sa nu ii tihneasca si doctorasului nostru noaptea
Poze
alehiam spune:
gema vezi ca ai mesaj de la mine...
Mai ce tare a fost teodora... Aseara le-a dat avertizat pe cecilia si annisia ca a inceput numaratoarea inversa pentru ele... daca naste si cecilia e buna de mama Omida... Teodora eu cand nasc????
Mad cu Robert
myral spune:
Multumesc mult, fetelor! Am avut motive intemeiate si nu am putut intra destul de mult timp. Suntem bine, dar despre nastere mai incolo sa nu sperii pe aiciAcum si-a gasit si sotul sa plece si am ramas singurica cu fetita care sughite si nu ii convine deloc.Va pup!Myral