Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

dana imi pare rau ca e lucas bolnavior. la emmi a erupt la 3 zile dupa ce a demarat febra.

fete multumesc pt vizionatul pozelor si ma bucur ca v-au placut.

eli chiar nu puteam sa ratam scufundarile, e ceva de neimaginat.

fete ciuperci putem sa dam piticilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Marina,Lucas nu a facut febra deloc,adica nu am sesizat.Doar eczema aia de pe obraji.Asa a fost si la Emi,a aparut pe fata intai?
Cu ciupercile,eu nu te-as sfatui,ca sunt grele si la un stomac de om mare.Dar mai asteapta pareri.
Zici ca te-ai scufundat?Nu ti-a fost frica?Vreau si io!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

"O VREM PE MESSA INAPOI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Stelutzelor daca cineva dintre voi stie de unde se pot cumpara valve/supape de rezerva ptr pompa de san Avent va rog sa imi spuneti si mie.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna fetele va salutam cu mare drag
Eli, iubita pai tu crezi ca cei de la primarie ne-au zis ca noi tot am intrebat dar de ce sa ne spuna de parca era secret de stat, asta e.
Aelita, ma bucur enorm ca ai revenit printre noi, abia astept poze cu Sofiuta, avem in parc o fetita Maria are parul lung ca al Sofiei (deja atuns-o de 2 ori)si mereu ma gandesc la voi
Marina, parinti fericiti ce sa mai fte frumose locuri a-ti vizitat si probabil v-ati intors cu bateriile incarcate.
Dana, ma uit la pozele voastre si ma stimuleaza si pe mine, hai sa zic ca am mai slabit si eu un kil cam putin, dar tu arati bestial, Lukas e mortal sa va traiasca.
Conchita, mama vezi de aripioarele alea, detaseaza-te, vrei sa-ti zic ca asta noapte eu visam mesajele de pe forum si nicte certuri frate, deci sa vedeti in ce hal i-mi afecteaza creierasul, dar v-or trece si aceste neplaceri avem lucruri mai frumoase la ce sa ne gandim.
haideti fetelor noi sa ne vedem de ale noastre si restul... de ale lor, sa numaram dintii, silabele si sa ne bucuram de fiecare realizare a stelutelor noastre.

daca am ajuns aici sa va intreb ceva : Mai e vreun copilas care la 7 luni sa nu zica mama, tata si sa fie stirb? Lidia nu zice nimic vorbeste pe limba ei si cand ii repet eu ma-ma, scoate ceva de genul EI EI EI si rade.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007 url="http://b1.lilypie.com/40Lkp3.pngcum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Stelutzelor daca cineva dintre voi stie de unde se pot cumpara valve/supape de rezerva ptr pompa de san Avent va rog sa imi spuneti si mie.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

parca stie ellyane, io asa-mi amintesc!!!!

noi va urmarim si suntem alturi de voi! si noi o vrem pe messa inapoi, sa ne mai dea retete de ingrasat copchii fara chef de papa!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Nadiuta, hai ca ma interesez luni, sa vad daca aia stiu care-i procedura cu transcrierea certif de nastere. vorbim luni

Dana, uite, am pus cateva poze din Egipt www.dropshots.com/eli1977" target="_blank">aici

si www.flickr.com/photos/9820163@N07/sets/72157600731748979/" target="_blank">aicila albumel de vacanta(incepusem sa-l fac, am putine pozici, nici nu stiu daca nu cumva se repeta cu cele de mai sus)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Desi sunt cam obosita, o sa fac un rezumat la ce am citit (mai mult scanat).
Mama mea - e internata la Cta, la neurologie. Se pare ca plaga e ok, radiografiile, tomografia si punctia de lichid cefalo... a u iesit bine. Totusi nu i-a trecut inca ameteala (de tot) si durerea de cap, caci zdruncinatura a fost una adevarata! Cam face maruntei, ca vrea acasa, ca toaleta nu-i curata, ca sunt nebuni pe acolo (de aia sta la neuro, nu? ), dar ii va trece abia saptamana viitoare cand sper sa o externeze.

Matei - e ok, nu s-a mai plans de atunci. Intentionez sa imi fac timp sa ii duc excrementele la analize.

Adam - isi revine partial cu mancarea. Azi a papat piure de cartofi cu ficatel (reteta cam a la Monu) si pe seara branza cu mamaliga si unt (+putin zahar pudra, ca era fada). Stiti ce a varsat dupa toate astea? ficatel...so...mai aman organu' cu pricina.

In rest, fac naveta la tata (care aci ma cheama, aci ma da afara din casa) sa ii dau de mancare, sa-l barbieresc, sa aerisesc, sa scot cainele la nevoile lui, sa ii fac mancare, alerg cu copii pe la magazine ca mai am si io nevoi - fel de fel- si n-are cine sa mi le indeplineasca, fac demancare la noi acasa, spal rufe, putin curat, adorm plangaciosul, inventez meniuri, rezolv pe fuga asoc de propr, Darius,... abia am timp sa ma igienizez...

Dana - am vazut pozele, frumoasa fata/tata/fecior/locuri

De fapt am vazut tot, si poze si filmulte, si comentarii (e drept ca pe fuga) dar am prins esenta. Sunteti asa cum va stiu, cu capul...

Aventura cu Messa si Liuda nu o comentez, pentru ca nu imi place ce s-a intamplat, nu am starea de spirit necesara, si chiar am probleme muuult mai serioase de gestionat decat sa imi bat capul cu asta va suparati?

de exemplu, io nu imi vad capul cu ale mele, vorbesc la mai rau ca o centralista, si ma ia acu 2 seri o vecina in ca ce am cu cainii blocului?! Si jur ca nu le fac nimic, numai ca sunt niste ghioarle si urate si proaste care sar la cine nu trebuie (oameni si copii care nu le plac lor, nu neaparat tigani). Dar daca nu le dau de mancare, daca nu le mangai, daca nu le iau apararea, asta nu inseamna ca nu iubesc animalele, ca de aia am io caine de 12 ani?! ziceti si voi...M-a umplut de spume! ca anu' trecut, gravida in 3 luni, ma intorc de la inmormantare si sar la mine tampitii, io ma apar cu o punga , iar vecina acolo prezenta nu a zis "mars potaie"! iar acuma cia am io ceva cu ei, sau le-am facut io ceva...e dilie, va spun! Si i-am repetat ca sa ii intre in cap, daca animalele astea imi vor face un rau, mie sau familiei mele, vor disparea pe veci de la bloc! punct si fara alte discutii/explicatii/reprosuri. ca pe copiii vecinilor (mici, pana in 2 ani) i-au muscat si lumea inghite, dar io nu! cine ii hraneste sa ii si educe, daca vrea caini la bloc...

hai ca iar m-am umplut de spume...

unde-i messa sa imi zica daca e legal sa chem hingherii, la o adica?! nici macar nu sunt castrati si etichetati de ecarisaj...eee!

Mergi la inceput

hehhee, ia uite ce-am regasiit..VRETI SA VEDETI www.flickr.com/photos/9820163@N07/sets/72157600731813408/" target="_blank">O MIREASA?

hm..nu le mai vazusem demult..

maaai, sa va zic ce cosmar am avut...
ieri noapte , spre dimineata asa, am visat ca facusem ceva nasol, nu stiu, o infractiune, stiam ca sunt vinovata..la un moment dat ma intorceam acasa si am vazut in fata blocului (blocul din Galati, niciodata nu visez alta casa)masina de politie asteptandu-ma.Erau calmi , stiau ca suntem colegi , stiau ca ma astept sa vina..m-au luat doua politiste si mi-au pus catusele..eram f calma dar singurul meu gand, care ma omora era ca n-o sa-mi mai vad Pisoiul..am plans rau in somn, ca asa m-am si trezit..
m-am uimit ca pana si in somn ma gandesc la el, la ce efecte ar avea faptele mele..
vaai, numai la asta m-am gandit ieri..ce nasol a fostt!

Mergi la inceput

aoleu, Lilico, ce aglomeratie ai si tu la program!nu te invidiez.ma bucur mult ca mama ta e bine.Si te admir pt cat de "caracatita"poti fi, cum le tii in mana pe toate

Cata, am citit ce-ai scris ieri ..m-am gandit cam cum sa-ti scriu , dat fiind ca am trecut prin asta, ca sa te fac sa vezi un pic mai optimist lucrurile..vad ca ti-au zis fetele ce vroiam si eu sa-ti spun..Esti cea mai buna mami pt Matei, sa fii sigura de asta.Iar bona daca e ok si se va acomoda unul cu altul, tu vei fi mailinistita si incet incet iti va trece, se estompeaza frustrarea asta..
hai, te rog, fii barbata, o sa fie bine.te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Fetelor, nu stiti pe cineva care o vrea pe Ligiuta mea? Sper sa nu intru la reclama mascata, ca nu pretind bani. Cred doar ca nu o meritam. Mereu pateste cate ceva, am facut-o cu greu si nu suntem in stare de ea. Sta mai mult cu taica-sau pt ca eu sa pot invata (numai invatat nu-i ala, abia intru in problema si deja am ceva de facut), dar el de fapt isi face jobul de acasa. Nu se ocupa deloc de ea, va dati seama, nici nu vorbeste cu ea, ca nu are cum, el vorbeste la telefoane, ca na, asa e munca. Incontinuu cade, se loveste, asta seara si-a tras fierul de calcat in cap. Va dati seama ce m-am isterizat, dar bineinteles ca el nu avea nici o vina, cu cateva secunde inainte era in alta parte, de unde sa stie el ca va ajunge la masa de calcat, care de fapt eu nu am strans-o. Asa e! Nu am strans-o. Ca am zis ca poate mai calc. Dar musiu daca a vazut pericolul de ce oare nu a strans-o el? Pt ca avea de messengeruit. Offf! Tare imi mai e greu, mai ales cand vad un sufletel asa mic chinuit.
Eu tare imi doresc o bona, drept sa spun, astfel incat daca stau 2-3 ore cu fata sa fie un timp valoros, nu toata ziua dar de fapt nimic.

lilisor, multumim ca ne-ai scris sa stim ce e cu tine ca ne faceam griji. Doamne ajuta sa fie bine. Tie multa putere. Bine ca Matei si Adam sunt mai bine

Eli, ce miresica frumoasa ne arati tu acolo! Superb!

dana, si eu am facut rubeola, la maturitate (27 ani) si e f usoara boala. Nici nu am stiut de fapt ca am facut-o decat acum 3 ani cand am gasit anticorpii anti-rubella. Initial am crezut ca fac rujeola (pojar) a doua oara, desi nu prea se poate, dar cand am vazut ca a trecut in 5 zile m-am gandit ca o fi fost altceva, de ex toxiinfectie alimentara. Deci propriu-zis 3 zile m-am simtit mai rau dar nu cred ca am facut febra decat o zi sau 2.

Catalina, eu am luat scaun Cam, de pe bebelusultau .ro. Nu stiu ce sa zic daca e bun sau nu, pur si simplu pe asta l-am luat ca era si la reducere - 3 mil. Zice ca e de la 0 luni la 3 ani, dar ar sta cam chinuit copilul de 0 luni, iar la drum lung cand fata mai doarme mi se pare ca se cam chinuie. Insa e omologat RAR... in fine, pare sigur.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput