Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Cristinutza, abia acum am vazut ca nu merge....... Intra tu pe google, la imagini, scrie frumusel "baveta cu maneci" si apare imaginea si site-ul cu pricina. E 21ron.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele va pupici, imi iau catrafutele si ma duc si eu acasa la dumna mea care de cand e mai racoare mananca mai bine, dar cu somnul mai prost... in schimb seara se cere la nanita de la 9. De eri dormim la pijamale si e asa de haioasa de mor de dragul ei! Acum dorm si eu linistita ca nu ii este frig noaptea! in rest despre mine stiti

Ylilimic - ai disparut!!!! Ce faci? hai inapoi aici ca devine interesant!

Aelita - vezi cu pozele ca o patesti!

Daconst - crezi ca ati "luat" ceva din Romanica? Sper sa fiti bine! sa scapati repede de pojar, pojarel sau ce e! Ai grija de ginerica.

Catalina - asculta la mine, daca e o femee buna, bona ta, intr-o saptamana te linistesti si tu, o sa te simti mai bine, o sa stii ca e bine baiatul... si nu te mai forta cu trezitul ca o supa sau o fructa face si ea la copil. la mine le face bona, eu stau linistita... Chiar imi pregateste mancarea si pentru seara, eu doar o incalzesc si o hranesc, adevarul ca ma tot intreaba ce are voie copilul conform "deversificarii de pe internet" cules de masa.

fetele va pupacesc pe toate! Sa fiti cumintele in lipsa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dandusa va pricopsirati cu uin pojar de la Romanica??
cum naiba il luarati?
sa ne tii la curent cu starea baietului!

Liudo-fata cuminte esti,ca de obicei !
Ma bucur ca Dienuta mananca mai bine.
o sa vad pe unde se mai pun poze..ca nu mai stiu.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai am si ajuns acasa si verific daca am net! Am! scriu mesajul de 12 minute ca imi tot cade netul... traiasca factura platita in avans!

Aelita - eu am fost mereu cuminte, mai cuminte ca mine, de unde! Numai ca exista si "dar" nu am ajuns sa fiu doamna, cred ca tot la stadiul de domnisoara am ramas!

va pupacesc ca a venit plodul acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor,

Criss68, off, problemuta mare cu baveticile astea... nu prea imi place sa vad tot manjit de piureuri, mai ales ca unele pete nu ies asa usor...

Conchita, ma gandeam eu la tine, ca si eu m-am orientat dupa sugestia ta in ce priveste schema de diversificare. Am decis sa nu ii dau fetei varza, mai astept, in ciuda pediatrei. Asa ca acum tocmai decid ce o sa mearga cu morcov saptamana viitoare.
Sper sa nu fie prea "nitrati" morcovii astia, eu arunc apa in care fierb.
Probabil ca o sa incep sa ii dau si sucuri de sapt viitoare, apa simpla vad ca nu prea ii place... dar parca nici sucuri prea multe nu i-as da, ca sunt dulci si sigur ii va piere cheful de piureuri de legume.

In realitate si eu sunt cam morcovita... si nu de la morcovii lui fi-mea, ci de la atmosfera creata aici. Intr-adevar prea mare tamtam si astazi, prea multi moderatori moralisti pe la noi.
Eu cred ca suntem cu totii adulti, am inteles ce era de inteles... acum e timpul sa trecem peste asta, sa mergem mai departe. Altfel ajungem la capatul drumului, pai ce alta optiune avem?!

Lore, multam frumos de mesaj. Tocmai googlaisem dupa bavetica cu pricina pana sa ajung la al doilea mesaj al tau.
L-am gasit, acu' sper sa il gasesc de cumparat si sa imi incerc norocul cu fi-mea.

Ca vorbiti despre canite, eu i-am luat de la avent cu soft spout, dar mai degraba o rontzaie decat sa bea din ea, cel putin deocamdata.

Aelita, , multumesc.
Bine ca nu ai avut probleme cu Sofia, ma bucur sa aud. Mai dar oare medicii astia nu au si ei copii? Tot asa ii indoapa, ca "poate" vor avea probleme?

O sa imi incerc in curand sansa si cu dovleacul. Acum incerc sa folosesc aceleasi legume ca cele din combinatiile din borcanele, ca sa fie pregatita, pentru ca incercam sa mergem in vacanta peste vreo 2 luni si va trebui sa manance din borcanele. Am inteles eu bine ca Hipp sunt cele mai ok, Bio si fara adaosuri de zahar, sare, amelioratori sau alte cele?

Daconst, sper sa fie ok Lucas. Nu stiu cat de grav e pojarelul. Dar poate e mai bine sa le faca acum, cat sunt mici. Eu nu prea am avut bolile copilariei (dar am avut pojarelul de care zici), si am fost cam stresata in sarcina. Bine, stiu ca baietii nu au acest stres, dar... stii cum se zice, toate la timpul lor, ca e mai bine. Sanatate puiului!

Marina, super frumoase pozele din Egipt.

Fug la fata mea, ca a migrat de din zona aranjata pentru ea si s-a infipt exact intr-un papuc pe care l-a dus cu viteza... in gura!

,
Cristina

Editez, ca am uitat sa zic:
MESSA, te asteptam inapoooooiiiii!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna fete,

Marinuca, am vazut pozele voastre..super v-ati distrat!ati facut si scufundari am vazut..

Dana, vazut poze din Romanica..moama, da ce-ai slabit!esti pe val, fata!
aaa, acum vad ca il suspectezi pe Lucas de pojarel..maaai, hai ca asta trece repede, Robertica de Alinatxa a vut si s-a dus in 3 zile..pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Conchita, exact cum zici, nici eu nu ma mai pot concentra sa scriu aici. Mi se pare absolut aiurea ca sa nu zic mai mult, modul in care inteleg moderatorii sa ne puna la respect. Chiar nu va dati seama ca atmosfera asta naspa (asta pot sa spun?) voi o intretineti?
Vorbiti de limite fine? De diferenta intre ironie si batjocura? Dar diferenta intre a modera si a face politie o stiti? Ca mie nu mi se mai pare.
Sunt absolut uimita de atitudinea asupra acestui subiect. Parca am fi infractoare. Inchideti subiectul, inchideti-ne pe noi jumate, inchideti mamicile, de ce nu inchideti tot? Ca sa va puteti vedea linistite de oale de ciorba si alte ocupatii. Mare pacat ca asa intelegeti moderarea. Cum ziceam, astept avertizarea mov. :)

Aelita, Liuda, va multumesc de incurajari. Intr-adevar si eu astept sa vad cum este femeia in cauza, adica bona. Sunt sigura ca daca e ok ma voi mai linisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Si pe mine puteti sa ma stregeti. A-ti reusit sa stricati tot.Prea multi LUPI MORALISTI pe aici.

Cine vrea sa vorbeasca cu mine ma gaseste pe messenger. Va pup fetelor si va doresc succes in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

A, si pt cine mai e interesat va astept pe toate pe forum la ..... ma gasiti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

In sfarsit apuc sa scriu cu o mana ca fi-miu a atipit pe umarul meu si nu l-as mai trezi.
Ma fac ca nu am vazut interventia atator moderatori la noi in subiect si daca Liuda si Messa sunt din nou cu noi,ma declar super multumita.

Multumesc fetelor care ne-au vazut pozele si pentru cuvintele frumoase,dar dupa ce am reusit sa arat cit de cit acceptabil am scapat la oala cu sarmale si pozele nu mai sunt chiar valabile.
Noroc ca vine iarna si am timp sa-mi revin.

Vroiam sa-i urez Mediteranei cu putina intarziere.

Aventura,aici cu spalatul pe dinti,astia insista de la primul dinte cu spalatul.Am primit periuta si pasta gratis de la Elmex,asa ca prestam in fiecare seara.Cica de la 2 ani trebuie de 2 ori pe zi.
Scaun de masina avem de la Maxi Cosi,vezi poza la semnatura.Eu sunt multumita tare de el.

Aelita,ma bucur tare ca scrii din nou.
Abia astep si poze cu Sofia.
M-ai confundat cu Dandusa,dar ma bucur ca mie mi-e draga tare fata aia.

Marina,fata,am vazut pozele din Egipt si m-ai convins sa merg si eu in Egipt.Sunteti frumosi si ma asteptam sa te vad calare pe camila.
Stiu ca Emmi a avut pojarel,in cit timp a erupt?Ca nu sunt sigura daca asta e.L-am dat cu o crema si e mai bine parca.

Eli,unde ai tu pozele din Egipt?

Alinuk tu esti draguta ca de obicei.
Fata tu esti sexoasa tare,te-am vazut in poze fara burta deloc si ai o piele,mama,mama...

Revin.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

"O VREM PE MESSA INAPOI!"

Mergi la inceput