Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna la toata lumea

Florin-a totul e normal in materie de dinti. Chiar daca are umflaturi, dintii pot sa nu erupa cu saptamanile. Cred ca eu am asteptat vreo 6 saptamani de la aparitia petelor pe gingie pana au erupt intr-adevar (destul de tarziu la 7 luni jumate). Dar nu e o regula, fiecare copil e diferit, si cum imi spunea cineva cu experienta, ai vazut copil de 12 ani fara dinti?? Pentru maraieli, incearca gel pentru dinti si eventual un pic de paracetamol pentru copii.

Furnicusa eu am un scaun Fischer Price si sunt foarte multumita, are centura in 5 puncte si 3 pozitii, doarme Ella foarte bine in el la drum lung. Poti sa il vezi ca produs www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3760763/Trail/C%24cip%3D1500006108.Toys%2Band%2Bbaby%3EC%24cip%3D1500006115.Baby%2Band%2Bnursery%2Bequipment%3EC%24cip%3D1500006116.Baby%2Band%2Btoddler%2Bcar%2Bseats%3EFC%24Brands%3DFisher-Price.Fisher-Price.htm" target="_blank">aici si o poza cu Ella in el www.dropshots.com/ivona_leontina#date/2007-08-05/10:47:25" target="_blank">aici.

Aelita bine-ai revenit! Am citi ce progrese ati facut, bravo! Pupam Sofia

Catalina referitor la intrebarea ta ...cu educatia...eu o sa ii ofer Ellei cat mai multa libertate, sa invete din propriile greseli si sa experimenteze cat mai mult. Nu vreau sa fac din ea un geniu (pentru ca geniile raman singure si nefericite) sau sa o presez sa devina medic sau avocat etc, vreau sa ii ofer minimul de ghidaj de care are nevoie sa invete sa se descurce singura in viata. In mare, sunt de acord cu ce spunea Alinuk despre radacini si aripi.

Criss un pupic pentru Ligia, imi pare rau de incidentul cu fierul de calcat, gata de acum trebuie sa strangem tot de prin caa! Eu inca nu am ajuns la stadiul asta...

Intrebarea zilei:

Ce asteptati cu nerabdare sa faceti impreuna cu odorasul vostru cand va fi mai marisor?

Raspunsul meu: Abia astept sa vorbesc cu Ella si sa inteleaga! Sa povestim ca fetele

Si intrebare practica: ce premergatoare folositi, cine foloseste? Vreau sa cumpar si as dori recomandari.

Va pup trimit acum mesajul si mai scriu dupa, sa nu il pierd. Al naibii nu pot sa dorm.

Mergi la inceput

Marina am vazut pozele voastre din Egipt, sunt superbe! Se vede ca v-ati distrat. Am fost si eu cu sotul la Paris 4 zile, a fost suuuper! Poze www.dropshots.com/ivona_leontina#date/2007-08-24/12:40:32" target="_blank">aici. Si noi am stat pe ghimpi si tot o sunam pe mama sa vedem ce face Ella! A mancat? a dormit? zi tot! Dar nu mi s-a parut schimbata, de, 4 zile a fost destul de putin...

RB am vazut-o pe Amalia e frumoasa foc intre reginele noptii...

Va las deocammdata poate mai dorm un pic si eu. Daca nu, revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Aelita, intrebarea asta era una mai veche. O ceruse Criss si de aia am re-postat-o. :)
Nu cred ca Messa se intoarce. Daca vrea cineva sa stie unde o gaseste, sa imi dea un mesaj pe mess sau pe mail si-l lamuresc imediat. Daca postez aici dispar instant. Sunt sigura.

Marina, io nu le am cu astea cu fardurile dar ii cam dau dreptate Aelitei. Pe langa ca tu esti o frumoasa si nefardata, sa nu iti faca astia vreo buba sa nu mai poti iesi din casa. Vorba ei, mai bine un ruj frumos. :)

Florin_A bine ai revenit. Parca ai mai fost pe la noi, nu? Stai pe pace, multe de aici avem dintisori la bebei de pe la 4 luni, suroarea noastra Kateryna chiar de pe la 2 luni. Asa ca e f posibil, nu te impacienta. Nervi sa ai sa duci efectele dintzosheniei.

Alinuko, poiata mai esti mama. Mi-a placut mult ce mi-ai spus.

Ivona, pot include si intrebarea ta in carticica? Multumesc pentru contributie.
Noua toti medicii cu care am vb ne-au zis nu premergator. Deocamdata nu am luat si nici nu cred ca voi lua desi sincer ma batea gandul ca ma gandeam ca poate il impulsioneaza pe MAtei sa mearga

Eu abia astept ca Matei sa fie maricel, sa ii citesc povesti si sa mergem in excursii.

Mergi la inceput

Iupiii ca nu sunt singura pe aici! Catalina pune intrebarea unde vrei, sigur, daca e Internet i-am dat drumul in eter! E pentru toata lumea...

Mergi la inceput

Cata multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

ivona frumoasa vacantza si la voi!

fete merci de pareri. ideea e ca am vazut la cineva si mi-a placut, eu chiar imi fac cate un contur discret la buze cu creionul. nuantza se poate alege si poate sa apara doar un roz sau un ciocolatiu putin mai inchis decat culoarea buzei, iar tatuajul dureaza cam 3 ani, e semipermanent. acum normal ca ramane sa mai cercetez, sa ma interesez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Furnicusa, hai ca uite Papadie ne-a dat o recomandare f. buna! Scaunele Romer, nemtesti, lucru ca lumea, cu Isofix cu tot cca. 7 mil. si jumatate (Isofix inseamna Dana ca nu se fixeaza in centuri ci are un dispozitiv care se fixeaza perfect in niste dispozitive cu care este prevazuta masina - in general cele cu Isofix ofera mai multa siguranta). Furnicusa uite aici, Papa spunea de cel de la 9 la 18 kg (grupa 2), Safefix Plus Isofix, omologate si testate. Iete ca importa si la noi asthia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Marina, la multi ani mama cu intarziere! Scuze!
Sa stii ca si pe mine ma tenta ideea, dar poti sa-ti pigmentezi si toata suprafata nu numai conturul dak vrei. I da matale un search pe google despre asta, tre sa existe pareri, forumuri, sigur sigur!
Zi si mie ce ai hotarat Cat costa faza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

neata fetele!

LA MULTI ANI LA SARBATORITE, va pup! si petreceri frumaose!

repede la cafea si eu. aseara la 8 a facut tha febra. exact 100 F nu mai stiu cat vine in celsius dar de la 100 incepe alarma de febra... a fost calda toata ziua dar nu a sarit de 100 decat seara cand v-am zis... la pranz nu a vrut sa pape, deci doar laptic , in schimb pe la 6 a vrut sa pape niste fructe iar apoi la 9 seara a apucat-o o foameeee... pana la 9 si-a facut efectul supozitorul si a fost ok. a adormit saracuta si a fost ok noaptea, nu s-a mai trezit plangand. la 3 tot a facut febra, alt supo... acu de dimineata iar altul. deocamdata ii pun supozitoare cu paractamol ca alta solutie nu avem... calpol, nurofen si alte lichide nu i pot da de nici un fel ca vomita imediat ce pune limba pe asa ceva, nici nu seringi nici nu absolut nimic. maine diminata merge la doctor, sa vedem ce mai e pana atunci.
trezitul noaptea plangand cred ca era ... de la cercei... sa va zic ce prostie am facut... thea avea cercelusi din aia tortita, foarte mici, cu pietricele, mici de tot, cum are multa lume in romania la fetite. eee si noi mergem la plaja langa o matusa unde se strang multe babaciuni, ca e apa curata acolo, bla bla... e si de cate ori ne duceam acolo e o femeie care sarea cu gurape mine DE FIECARE DATA ca mi-am batut joc de copil, ca sa i dau cerceii jos, ca nu vad ce urata este... ca ce sunt... low class , ca numai oamenii din clasa de jos, oamenii de nimic au cercei la copii...ca copiii ei nu au cercei nici la varsta asta. si eu m-am atacat foarte tare, sa imi zica cineva in gura mare ca sunt om de nimic low class si ca nu sunt mama buna la fata mea .... in fine, de aici o serie de plansete , nu ne-am mai dus acolo de atunci. nu permit unei spurcaciuni de femeie sa imi zica mie ca nu sunt mama buna la fata mea, ca mi-am batut joc de ea... in fine...
si m-am dus si i-am cumparat cercei micuti, din aia cu surub ca am zis macar sa nu se astupe gaurile... ca aici toti bebeii care au cercei au din astia cu surub... idioada si mare greseala ca uite au deranjat-o ca dracu... cred ca de la astia a fost ca v-am zis ca noapta i-am dat jos...
in fine stiu ca sunt fete pro si contra cercei, nu vreau acum argumentare ca a avut femeia dreptate ca nu trebuia sa ii pun cercei, ca deja am destule babe care mi-au scos ochii... da asa sa va scriu si eu ceva...

va pup si am plecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

aventura merci de urare. da stiu ca se poate pigmenta si toata buza, am gasit ca se face conturul cu 4 miln si pigmentare totala 8 miln. am intrat pe soft pedia (sper sa nu fie reclama) dar nu am gasit mare lucru. oricum iti dai seama ca mai cercetez pana iau o hotarare.

Mergi la inceput