Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

La Multi Ani Mariilor, Marioarelor, Marinilor si Marineilor!

am mult de recuperat la citit si la poze, dar reusesc eu sa fac fatza in curand.:-) acum vreau doar sa te rog pe tine, Catalina, sa-mi dai si mie adresa de email sau un reper pentru Messa, as vrea sa incerc s-o conving sa revina. :-) de fapt, eu n-am adresele de la nimeni pe-aici, nu e bine, ca daca va pierd nu stiu de unde sa va iau. spre exemplu Shine, care ar face bine sa se rasgandeasca si sa revina, macar sa-mi dea o adresa de email, ceva. :-))

poate s-ar cere strigarea catalogului, e pacat de grupul asta, era printre cele mai mistoace dintre grupurile de mamici, fara gluma.

altfel, noi suntem ok, Sonia se ridica singura in picioare (sprijinindu-se de ceva, ca Adam de Lilisor), asteptam dintisorii de sus, a zis "dad" si a inceput sa bea laptic din canuta speciala. vreau sa scot biberonul, am inteles ca deformeaza dantura daca il mai foloseste dupa 1 an.

mai citesc si revin.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Conchita, iti dau imediat un PM.

Votati-o pe frumusica Annei Ispas aici: http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Neatza la amiaz!

Fetelor, Messa ar vrea sa revina, a trimis mail la admin, dar nu are cont inca. Asa ca cine vrea sa vorbeasca cu ea doar pe contul mess se poate. Ea ne citeste si ne si raspunde.
apropos, Messa, cred ca mereu am uitat sa te felicit pentru kilele luate de Arianna numai prin straduinta ta. Eu nu am reusit performanta, cred ca nu am atata rabdare. Nu am eu rabdare sa gatesc si sa pasez pentru ea, apoi sa stau cu lingurita in mana cate o ora. La noi dureaza un sfert de ora masa, cat mananca bine, cat nu, nu. Oricum in primele minute cand ii e foame ii car lingurite una dupa alta, dupa o perioada e doar chin ca oricum daca nu vrea nu mai inghite.

Ivona, ce bine imi pare ca te revad. Imediat ma uit si la pozele din Paris, deocamdata am vazut-o pe Ella in scaunul de masina.
Eu imi doresc sa creasca un pic mai mare si sa incep sa o invat lucruri diverse, sa-i citesc povesti. Mare povestitor si cu enciclopedia la purtator e ta'su, dar cred ca am si eu ce sa o invat. De fapt asta e unul din motivele pentru care am vrut copii. Sper sa nu-mi pierd si urma de rabdare pe care o mai am. Deocamdata ii cant si ii place la nebunie, efectiv ma saruta cand fac asta, se vede clar ca imi multumeste.

Ne-a iesit in sfarsit al doilea dintisor pentru care ne chinuim de doua saptamani. sper sa se regleze si cu scaunele si sa se simta ea mai bine.

Diana, si eu am patit cu cerceii ce spui tu. Aveam cerceii sterili pe care mi-a fost lene sa-i schimb, mai ales ca ce am eu nu-mi place si vreau a-i iau altii (de fapt aveam dar v-am zis ca mi-au disparut). Intr-o dimineata o vad murdara ca de sange pe bluza de pijama, sotul cica o fi fost un tantar. mai da-l incolo de tantar m-am gandit eu, ca doar nu s-a apucat Ligia noaptea de pandit tantari. Cand ma uit mai bine la urechea ei... moamaaaa ce era. S-a infectat de la diverse chestii stranse intre ureche si surub si eu nu am observat. Si ea a mai plans, poate o fi fost si de la asta.

Eu is tot racita si mi-e teama sa nu ia si Ligia iar, cand vrea cu mine o plimb de manute prin casa ca sa stau cat mai departe de fatza ei... dar imi curge nasul ca altceva, era sa-i pice tot ei in cap, nu radeti ca nu exagerez. Sper sa-mi treaca, am trecut pe antibiotic.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

prietena mea Doinitza - mamica de septembrie/octombrie 2007 - (e intai prietena mea si apoi mamica pe DC... ), fetele care vin in Cismigiu o cunosc de la intalniri, a nascut azi dimineatza o printzesica de 3 kg!!!

sunt bine amandoua! aseara au fost in vizita la noi si noaptea la 2 i s-a rupt apa... era luni programata la cezariana....bebica a vrut sa vina mai devreme cu o zi, a fost supriza!!!!

felicitari Doinitza! Sa va traiasca printzesa si sa va bucure viata!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

neata

trezita si eu dupa nunta..

Ivona, faina vacanta.Iar Parisul..m-ai facut sa rememorez..

Abia astept sa creasca, sa pot sa il invat multe lucruri, sa-i citesc, sa-i explic, sa-i dau ocazia sa experimenteze lucruri noi..sa-l dau la tenis, sa schiem, sa patinam, sa vad ce inclinatii are..

am premergator Chicco, dj parca e modelul.se modifica inaltimea, are roti care se pot bloca, tavita cu jucarii detasabila, Andrei se misca f usor in el, sunt multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Alinuk, sa o feliciti pe Doinita si din partewa mea, sa fie sanatoase amandoua si sa-i creasca mare printesica!!he, ce ma emotionez cand aud de cate o mogaldeata ca a venit pe lume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare natiune!
Noi avem 8 dintishori!Asta a fost rezultatul noptilor nedormite.Are 6 dinti sus si doar 2 jos!

Ivona,am vazut pozele de la Paris si am luat si eu albumul sa revad locurile alea frumoase...deh,pe vremea aia nu erau foto digitale.
La intrebarea ta,eu abia astept sa pot merge cu el peste tot,adica ski,patinoar,inot,role,bicicleta...asta pe linga discutii si tot ce tine de educatie.

Alinuk,felicitari Doinitzei,sa fie sanatoasa bebelina si fara colici!
A nascut naturel?
Fata,da ce vorbe frumoase scoti...brava!

Eli,cum a ost la nunta?Ceva poze cu tinuta sexoasa?Ca eu abia astept sa-mi mai clatesc ochii cu ceva frumos,ca aici nu prea ai ce sa vezi,la nemtoaice.

Dinamizzi,ma bucur ca ati descoperit problema.Sper sa aveti parte numai de nopti linistite de acum!

Cu premergatorul,eu m-am calmat,adica am avut in Ro luat imprumut de la cineva si nu i-a placut deloc.Asa ca noi spunem pas.

Bai Isofixul asta cred ca e un moft,care costa si o gramada in plus.Adica sunt de parere ca prinderea in 5 puncte e arhisuficienta.Dar fiecare cu parerea ei,normal.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

"O VREM PE MESSA INAPOI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furnicusa spune:

Aventura, multumesc, intr-adevar pare bun scaunul ala. O sa mai studiez problema si o sa ma hotarasc. Noi mai folosim inca scoica pentru ca bebelina nu a ajuns la 9 kg inca si preferam sa o tinem deocamdata in sensul opus directiei de mers. Cred ca in maxim 2 luni ii vom cumpara si scaun. Daca iti vei lua inaintea mea, o sa te intreb despre el.

Dana, sa stii ca si eu am rezerve in ceea ce priveste sistemul isofix, in sensul ca poate fi o strategie de marketing pentru a-ti scoate din buzunar mai multi bani. Am constatat ca se speculeaza la maxim pe segmentul asta de articole de copii. Insa masina noastra este prevazuta cu sistem isofix si este mai simplu de folosit, scaunul intra perfect si are o bara care se fixeaza in sasiul masinii. Plus ca ni l-ar fura mai greu. Ca in Romania te astepti sa iti fure orice. Asa ca asta este motivul pentru care vrem sa luam un scaun din asta.

Raluca si bebelina Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Salutare natiune!
Noi avem 8 dintishori!Asta a fost rezultatul noptilor nedormite.Are 6 dinti sus si doar 2 jos!

Alinuk,felicitari Doinitzei,sa fie sanatoasa bebelina si fara colici!
A nascut naturel?
Fata,da ce vorbe frumoase scoti...brava!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

"O VREM PE MESSA INAPOI!"

prin cezariana a nascut Doinitza!

buei sa nu ma deocheatzi..io mai citesc prin carti cate una alta si ce-mi place mai tin si minte... iar unele chestii asa de mult imi plac incat gandindu-ma des la ele ajung sa mi le insusesc ...asa ca din zicerile mele e posibil multe sa fie cochetareli cu lucruri de prin cele citite ....de cele mai multe ori nici nu-mi mai amintesc de pe unde...

asa ca nu e total meritul meu...sau nu am inventat io roata!!

poop fete cucuiete!!

si acu plecam in Cismigiu!! e ft fain afarica!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Hello,

Ce mai faceti astazi? Am vazut pozici superbe, vreau si eu in vacantaaaaaa

Messa, de-abia te-astept inapoi,

Fiindca va tot aud ca vreti sa dezvatati copiii de biberon, am o intrebare... merge sa ii pui suc cu putina pulpa in canuta de la avent cu tzutzui (cele cu "soft spout")? Sau se infunda?

Eu pana acum nu am folosit biberonul... iar de cand o diversific pe mam'zela (10 zile ) ii pun apa in cana cu tzutzui , asa ca tare v-as asculta sfatul si nu i-as da cu biberonul.

Si-asa mi-e teama ca nu o sa mai vrea apa daca ii dau suc (azi i-am facut un fel de suc din mar copt facut puree si cu apa adaugata).
Voi le dati suc de portocala sau nu e inca indicat (6 luni jumate)?

Va doresc o duminica placuta fetelor,
Cristina

Mergi la inceput