*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)
Raspunsuri - Pagina 9
CHOWPERSA spune:
MINIUTA- Eu in plus dansez si ma prostesc(ma stramb cat mai caraghios) in fata lui si rade in hohote.Si DA eu il scot afara si atunci cand ploua, in ham si cu umbrela.Nu am ce sa fac e obisnuit sa iasa mult afara si altfel e f. agitat.
Acum am si eu o intrebare pt. fetele care au facut vaccinul de la 4 luni.Am fost pe 6 cu ALEXUTU la vaccin si cantarit,apropo are 7,800kg. si acolo a plans el un pic dar acasa cam dupa 4 ore a inceput cu un plans da' ce spun eu plans ca era isterie, sa invinetit tot si nu reuseam sa-l linistesc deloc asta in situatia in care pana atunci ne-am jucat si am ras iar dintr-o data gata, n-a mai fost chip sa ma inteleg cu el.Am sunat la pediatra si ...il doare picioru' cica, mai da-i panadol si pune ghiata, asa am facut si intr-un final l-a luat somnu' ca saracutu plansese cel putin 1/2 ora si era extenuat ca durerea nu-i trecuse fiindca mqai descidea ochisorii speriat si schita cate un scancet asta vreo inca 1 ora....DAR sa revin cu intrebarea: acum nu prea mai doarme nici ziua si nici noaptea si el care se trezea razant acum e f. speriat cand se scoala din somn...si nu numai il mai apuca si asa din senin , bine ca se linisteste repede dar...VOI ATI PATIT CEVA ASEMANATOR?sau numai noua ni se intampla ciudatenii din astea.
PUPICI MULTI LA COPII SI LA MAMICI
POZE NOI CHELIOS
NOU_POZE BOTEZ
BAIETEL GRASUNEL
CEL MAI IUBIT BARBATEL
POZE ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
ralucami spune:
Miniuta sa stii ca suntem gand la gand. Chiar si eu voiam sa intreb aceiasi chestie. Eu cu Maria am momente cand nu mai stiu ce sa-i fac ca sa o intretin. (si eu sunt din categoria celor vorbareti, care nu le tace gura o clipa, dar nu mai stiu ce sa-i povestesc) Eu ma mai joc cu manutele si piciorusele ei, am niste jucarii de la Tomy care zornaie si ii mai distrag atentia cu alea, dar majoritatea timpului o tin in brate; murim de cald amandoua dar daca o pun in pat URLAAAAA pana se invineteste! Oricum TOATA ziua mea e dedicata Mariei, poate ca si de-asta m-am plictisit in halul asta! Abia astept sa mergem in Romania sa se mai joace (stiu ca merit un , dar am momente cand simt ca nu mai pot).
Numai eu citeam postarea ta si iti spun cu mana pe inima ca te inteleg perfect. Si sotul meu e mai mult plecat (are zile intregi cand nu e in Jp) . Offf continui mai tarziu ca s-a trezit si urla ca vrea in brate!!:(((
carrie spune:
cred ca mamarutza are diaree, scaun apos,cu mucus, culoare galbena...
al doilea pe azi dar primul a fost normal.is tare stressata ca stiu ce repede se poate deshidrata si ea nu bea ceaiuri...
ce sa fac?dr nu raspunde, deh , e duminica...
ii fierb acuma o supa de morcovi si ma gandesc sa-i iau un lapte praf fara lactoza daca nu se satura cu tzitzi...ce-i mai pot da?
off sper sa nu fie mai rau, de cand am fost internata cu Thea cu enterocolita is terifiata de asta...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
carrie spune:
Pepsi tot voiam sa-ti rapsund mai demult legat de acea faina, ma refeream la cerealele de bebei nu la faina faina Doamne Feri!
Andrada eu stiu ca nu e voie sa pui scaunul de masina in fata , in caz de coliziune acel loc e cel mai amenintat din cauza reflexului involuntar al soferului de a se proteja...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
alina25 spune:
Salutare dragi mamici,
Am vazut pozele si sunteti niste dulcici iar copilasii sunt niste dragalasi.Imi pare rau ca nu am put ajunge dar sper la urmatoarea intalnire sa nu ratez.Poate ne intalnim la BABY EXPO.
Cristinamaria am vazut ca stam cat de act in zona...voi iesiti in parc la Sebastian ?Poate ne intalnim.
pupici
roxicucu spune:
Motannel, care e treaba cu CIC-ul, eu de exemplu termin concediul de 126 de zile pe 10 sept. adica maine. Asta inseamna ca maine e ultima zi cand pot depune dosarul de CIC? Deja am intrat in panica....
Ella si Motannel, stiu ca e greu sa asculti un bebelus cum plange si ca primul instinct este sa te duci sa-l iei in brate...dar trebuie sa incercati. E drept ca nici eu nu am avut curaj sa aplic aceasta metoda cu primul copil si eram toata ziua cu el in brate... dar acum am fost fortata de cateva ori sa-l las sa planga pentru ca trebuia sa pregatesc mancarea pentru cel mare, sa fac curat, sa calc etc, si va spun sincer ca dupa vreo 2, 3 reprize de plans isteric se linistea subit, incepea sa gangureasca, sa se joace sau chiar sa si adoarma. Tot asa am reusit sa-l facem sa adoarma singur, plangea putin si apoi adormea. Cu Stefan ma chinui si acum ca nu poate adormi singur.
Elya, eu am folosit doar pe timpul sarcinii o crema pentru bust de la Avon, acum mi-e frica sa o mai folosesc pentru ca ma gandesc ca ar putea sa-i faca rau lui Andrei daca trece in lapte.
Andrap, si eu am montat scoica pe scaunul din fata, cu spatele la directia de mers, cand va face 6 luni il voi pune in scaunel in spate dar cu fata la directia de mers. Pana atunci ne chinuim asa pentru ca nu prea ii place sa stea culcat in scoica...face scandal daca dureaza plimbarea cu masina mai mult de 15 min.
Spuneai ca are legatura consistenta scaunului lui bebe cu faptul ca e sau nu infometat... De unde pot sa aflu si eu mai multe informatii despre asta pentru ca Andrei are de cand s-a nascut numai scaune lichide, nu a avut niciodata macar un scaun legat... In prima luna a luat 1300 g, in a doua a luat 850 g, iar acum in luna a treia 350g. Medicul de fam. zice ca e in regula ... dar eu as vrea sa ma citesc despre ce ai spus tu, asa ca sa fiu linistita.
Gabiu, si Andrei a avut o perioada de cateva saptamani cand a mancat foarte putin, imediat dupa ce i-am facut vaccinul de 2 luni. Am citit aici pe forum ca la unii copii picaturile acelea care se dau pe gura le irita tubul digestiv si din cauza asta mananca mai prost. La noi a trecut perioada aceea si acum e in recuperari, mananca la 2 ora de mi-a facut tzatzele vraiste...
Este posibil ca dupa 3 luni inca sa ma doara foarte tare cand suge??? In prima luna, cel putin aveam niste rani care sangerau ... s-au vindecat destul de greu... Eu ii dau un san la o masa, si acum pentru ca suge mai des nu reuseste sa-mi treaca durerea pana la urmatorul supt din el...Sunt cam disperata. Imi spunea cineva ca ar avea bebe cerul gurii foarte aspru si de aceea... si ca ar trebui sa-l frec cu zahar...dar mie mi se pare o porcarie. Incerc sa rezist mai departe....
Miniuta, si noi ne jucam cu bebe, facem gimnastica si ii place foarte tare cand ii numar pana la 8 exercitiile; il pun sa asculte muzica de la Baby einstein care imi place si mie foarte tare, e relaxanta...
Hai ca m-am intins cam mult.
Nu stiu cum sa fac sa scriu POZE in loc de adresa dar uitati-va aici sa vedeti un bebelus dragut...
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1ec57a2f5e7d27227f9175&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Roxana Andrei (05.06.07) si Stefan (24.04.04)
http://community.webshots.com/album/560562208aEOGLy?vhost=community
Monytza spune:
pt cele care au raspuns
Ce sa spun...nu prea am multe cuvinte de "lauda"...Noi suntem racite si un picutz maraite...cam facem figuri la masa si somnicu mai mult leganeate si`n brate ca`n patutz sunt "tepi"..
Sunt un pic necajita ca am racit rau de tot odata cu schimbarea asta de temperatura..si pitik mea a racit si ea...cred ca a luat de la mine si asta ma face sa ma simt vinovata
Aseara eu am facut febra..si pitica a dormit cu bunica`sa...asa am dormit si eu TOATA noaptea...pana la 11:30 dimineata chiar...ma simt un pic mai bine dar inca sunt mucea si infundata rau de tot..aa ..si ragusita bineinteles,am o voce zici ca`s bariton
Am sunat`o pe pediatra dimineata si mi`a zis sa n`o scot pe pitica afara deloc cat e asa rece,si sa`i dau siropel nurofen si calpol,alternativ din 6 in 6 ore.Aseara pitica a facut putina febra(red]37.8 C ..Azi de dimineata avea 37.5 C...nu e foarte mult dar deajuns incat sa`i creeze o stare de disconfort cred.
Ii mai dau apa de mare ca sa`i descongestionez mucoasa nazala..o aspir ca e plina de mucisori...si asta numai din cauza ca am racit eu
Doamne cum mi`as dori sa fiu eu bolnava de doua ori si sa fie ea bine
Antonia are inca probleme cu kk...nu face decat cu termometrul si supozitor,fapt pt care dna doctor mi`a zis sa nu`i mai dau baby drink(oricum am inteles ca este o problema cu importul si nu se prea mai gaseste),pt ca e posibil ca sa o constipe ...si a mai zis sa mai asteptam nitel si sa vedem dak e problema cu laptele(NAN1) si din cauza lui nu iese singura afara,sa il schimpam cu LAPTE SIMALACa folosit vreuna din voi laptele asta[/red]
Cam atat pt moment...sper sa treaca totul cu bine si sa nu se agraveze starea Albastricii..
O duminica placuta va doresc la toate fetele!
Avem si noi trei lunisoare!!
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
roxicucu spune:
Fetelor, invatati-ma si pe mine cum sa scriu numele voastre boldate, cu alta dimensiune a fontului sau de alta culoare ca mie nu-mi iese..... eu apas BOLD inainte si dupa cuvantul pe care vreau sa-l scriu asa dar vad ca nu functioneaza...
http://community.webshots.com/album/560562208aEOGLy?vhost=community
CHOWPERSA spune:
ROXICUCU- SELECTEZI LA CE VREI SA MODIFICI FONTUL CU BUTONUL DIN STANGA AL MOUSELUI TINUT APASAT DUPA CARE SELECTEZI DIN PANEL MARIMEA SAU/SI CULOAREA.
POZE F.F.NOI CU BAIATU' ''CU INCEPUT DE CHELIE'' SI APOI TUNS
NOU_POZE BOTEZ
BAIETEL GRASUNEL
CEL MAI IUBIT BARBATEL
POZE ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
Androix spune:
Roxi, selectezi numele pe care vrei sa-l bolduiesti si apoi apesi bold.
Tare aia cu frecat cerul gurii cu zahar, ca sa nu mai fie aspru de ce nu cu smirghel direct?
Multumesc pentru raspunsurile legate de laptele meu. De fapt nu cantitatea ma ingrijora, desi in final avea sa fie si ea afectata ci mai mult faptul ca reflexul asta de coborare a laptelui era cam inhibat si laptele se lasa prea mult asteptat iar in timpul asta Georgia plangea si se necajea ingrozitor, se zbatea, transpira etc. Deci am identificat cauza si am reusit s-o inlatur partial, a venit la un moment dat vorba despre asta dar am prins doar finalul discutiei si oricum n-am suflat o vorba ca sa nu ma certati. Dar mai bine o chelfaneala buna decat fara lapte. Deci cauza este fumatul. Asa ca am injumatatit cantitatea, fumez doar imediat dupa ce alaptez si e infinit mai bine.
Pepsi multumesc. Madi, si tie iti multumesc mult, de la tine mi-a venit ideea sa fac sapaturi pe net.
Culmea, cand e sa dau sfaturi altcuiva sa citeasca pe net, dau si linkuri si tot, dar cand e vorba de mine parca sunt lobotomizata
Andrada, mersi. Sa stii ca chiar a avut scuan verde si fara grunji si putin cantitativ de vreo doua ori. Plus greutatea care ma omoara. Diseara o cantaresc dar nu-mi fac sperante ca sare de 6 kile Ai zice ca ar trebui sa fiu mai relaxata dupa ce am mai crescut un slabanog in ograda da uite ca nu sunt.
Si pe ce dinti vrei tu sa-i spalam pe pici? stai usor mai intai sa le apara, iar eu cel putin nici atunci n-o sa ma stresez. Cu Filip cel putin abia pe la 1 an am inceput asa din 3 in 3 zile, ca mereu uitam si pot sa spun c anici acum nu sunt foarte constiincioasa dinc auza ca acum avem o pasta cu fluor iar mnealui nici acum nu scuipa. Daca l-as lasa ar manca pasta direct din tub.
Mai puneti si voi o data linkul la poze sa va vad si eu la intalnire.
Andreea, mama de Filip si Georgia