*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Elteka, am admirat pozele cu Dolo si m-a terminat~!E de-a dreptul minunat si haios!Mai ales filmuletul cand isi suge degetelul!Criminal!-:))) Sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatos si cumintel!

Vad ca tot vorbiti de stat in popou si de pus sa mearga bebeii in picoare!Pai...nu stiu ce pareri aveti voi insa eu l-am pus pe davidutz si sprijinit intre perne, si sprijinit de sub brat sa mearga in picioare si la fel sprijinit cand sta in popou!Toata greutatea e in mainile mele insa il tin si asa, si asa!Eu cred ca mai trebuie sa facem si ce simtim nu sa ne crestem copiii ca la carte!Oricum nu-l tin f mult asa insa ii place teribil sa paseasca el, e f curios, cauta cu privirea, ...Iar in picioare ii pun papucei tip botosei adik nu cu talpicile tari!Cum zicea si Ella doar impotriva frigului si ca design!
De altfel, fetele de la intalnire au vazut cum il tin pe pitik sa mearga, cum i-am ridicat un pic carutul sa nu mai stea culcat pe spate ca nu-i place!El vrea sa vada tot!E f curios si se enerveaza altfel!Andrada stie ce voorbesc ca am plecat cu ea si l-am intors caci batea vantul si l-am pus culcat!Si sa auziti concert ce tragea!
Deci...fiecare face ce crede ca e mai bine pt puyul ei!

Azi am inceput si noi sa papam morcov(amestecat in sucul de mere cu pulpita).Si nu ne place de nici o culoare marutul!E adevarata lupta sa papam, ieri am patat peretele cu mar, mi-a dat peste maini, scuipa si vorbea cu el in gurita....E tragedie dimineata la noi in casa cu masa de la 9-9.30.Cum sa fac sa pape marul?Maine vreau sa vad daca papa macar morcov simplu!Macar sa stiu dce-i place si ce nu!Nu vreau sa fie sclifosit la mancare!
Uffff.....ce viata grea!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">LA MULTI ANI PT BEBE DAVID

www.flickr.com/photos/9223353@N08/" target="_blank">DAVID ANDREAS

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Andrada, multumesc mult pt raspuns si lamuriri. Doamne ajuta sa nu fie nici o complicatie, ci doar infectia asta (de parca asta ar fi putin). Antonio a facut diaree de la antibiotic? parca si tu tot biseptol ii dai...?
L-am admirat si eu pe Antonio. Moaaaaaaaaama ce par are!! De-asta si pare mai mare. I-am aratat sotului o poza (unde era doar capul) si l-am intrebat ce varsta ii da. A zis ca 1 an si... Cand i-am zis ca e doar cu 10 zile mai mare ca Ana

Ella_74, l-am admirat si pe David al tau. Cine zicea ca doar pt fete sunt lucruri frumoase? Imi place tare mult cum e imbracat (mi-a placut si hanoracul, si pulovarul, si .... toate). Mi-a placut si SACUL de DORMIT!! De unde l-ai luat?

Elteka, haios Dolo la plaja! in unele poze e cate o carte deschisa langa el. S-a apucat deja de citit... Mereu ii povestesc sotului ce "natural" il cresteti voi pe Dolofanel...si va dau exemplu mai ales atunci cand incepe cu: sa nu luam copilu' la cumparaturi ca e aglomerat, sa nu vina toti musafirii o data, ca obosesc fata,..., sa nu .., sa nu...

Voi mai spalati hainutele copulului cu detergent special??. Ca mi s-a terminat cutia de Dermalin si ma gandesc sa trec pe detergent de care folosim si pt noi...

mami de Ana (22mai)

An@

Mergi la inceput

S-a trezit davidutz asa ca...trebuie sa va parasesc!
Promit sa mai intru!
Pupici la capsunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Mai scriu o data azi si pe urma inchid calculatorul

Ella,
atunci cred ca o sa-i iau din ala de 0-6 luni...O fi incapand in el pana prin aprilie (10 luni???)

Ah, abia astept sa iau papucei. Adevarul e ca au japonezii astia niste minunatii, ei sunt terminati dupa personajele din desene animate...Insa nu-i stiu numarul pana la anul,deci nu-i pot lua de aici, iar la bebelusi nu au papuci (decat din aia speciali pentru cand incep sa mearga)

Alyna
multumesc! Ma tot uit si eu la pozele de cand l-am nascut si parca nu e aceeasi persoana. Tare tumefiat si stramb era, saracu'
Sunt total de acord cu ce ai scris! Adevarul e ca eu mi-am crescut copilul numai dupa opinia pe care mi-am format-o citind carti si povesti ale fetelor de pe forum. Zero experienta anterioara la crescut copii. Nici un alt ajutor. Si aici n-avem babe pe scara , asa ca nimeni nu mi-a dat nici un sfat, niciodata

An@,
la noi sunt carti peste tot, e boala grea in familie dar aia de care zici tu e ghidul de Okinawa. Nu stiu daca ma crezi, dar eu ii citesc lui Dolofanel ce prind. Asa reusesc sa-l tin pe spate. Ghidul asta avea pagini colorate, il tin deasupra noastra si citesc cu voce tare ce as fi citit oricum pentru mine. Lui ii place Seara dupa baie si crema tin o carte deasupra lui, citesc pana casca sau nu mai are chef si pe urma sting lumina si il las sa adoarma. (In alte zile vrea sa-i cant, n-am cantat in viata mea cat am cantat in ultimele 3 luni )

Sa stii ca eu sunt mai stresata de felul meu, insa sotul meu e alt "tip". La ei in nord sunt foarte "naturisti". "Din cauza lui" am renuntat si la superstiile cu care plecasem in bagaj N-am fost cu copilul la doctor decat la masuratorile obligatorii de la sfarsitul primei luni, in rest habar nu am (dar in Europa am acasa cantar de precizie si metru, nu mai am rabdare ) Cateodata mai exageram si noi...insa in general, cand noi nu ne stresam, el e tare fericit si relaxat.

PS> tu de ce esti pe lista cu Asteptam vesti?
EDITEZ sa iti spun ca la inceput am avut detergen special, super sensitiv. Dar cand s-a terminat am spala cu Arielu' familiei. Si e perfect ok. Dau insa dubla limpezire.

Ia sa va intreb si eu: cati pampersi schimbati voi pe zi? Ca vad ca toti copiii au pantaloni, numai eu il tin pe al meu in scutec (adica pleaca in panatloni de acasa, dar dupa al doilea schimbat nu-i mai pun...). Mi-e mie groaza sa-i tot dau jos si iar sa-i pun...Poate eu il schimb mai des?

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA
Ia sa va intreb si eu: cati pampersi schimbati voi pe zi? Ca vad ca toti copiii au pantaloni, numai eu il tin pe al meu in scutec (adica pleaca in panatloni de acasa, dar dupa al doilea schimbat nu-i mai pun...). Mi-e mie groaza sa-i tot dau jos si iar sa-i pun...Poate eu il schimb mai des?

Elteka eu o schimb pe Ana cam de 4-5 ori pe zi adica de obicei inainte de mese si o data cand mai face kk. Cand era mai mica o schimbam si dimineata, la prima masa, dar cum acum e ff adormita si ff infometata, avand in vedere ca nu mananca vreo 8-9 ore, nu o mai schimb la 6, o schimb pe la 9-10 pentru prima data. Oricum am constatat ca noaptea nu prea face pipi, asa ca nu e nici o problema daca sta asa mult cu scutecul pe ea.

Andrada ne-am uitat si eu si sotul meu la pozele cu Antonio si am decis ca aveti un copil de reclama! Clar va frange multe inimi! Si vad ca lui nu i-a cazut parul. Ana a ramas cu par mult doar in varful capului. In parti e cheliuta!

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

La multe lunisoare Maia, Carina, Albert si David-Andrei!

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mica, la multe lunisoare la printesa mica si frumoasa!

la multe lunisoare si celorlalti bebei care trec azi in alta luna!

carstea, si lui al meu ii chiorlaie matele cind papa si a avut o pauza mai mare, ii aud asa cum ajunge direct in stomac ce suge!am vazut pozele

ella, am vazut si eu toate pozele, tare frumoase, si eu ii dau "pantofi" dinaceia fara talpa, mai mult ca niste botosi care-i tin cald

elteka, mai bine ii iei sac dormit 6-12 luni, ca al meu intra deja in cel de 0-6 luni si n-are decit 2 luni!drum bun sa aveti, in ce oras ziceai ca va intoarceti in Europa?spor la impachetat, si cum sinteti asa plimbaresti va astept si in Canada, ca avem acuma iarna indiana, e minunat!

andrada, am mai zis eu, da e frumos foc piticul mai! ochii ramin albastii ca ai tai, nici vorba sa fie caprui!

alyna24, multumesc ptr sit, dar nu pot comanda din canada, da ma pot inspira, merci

dominic a reinceput gradinita, e a 4-a oara ca-l duc, dupa primele am plins si eu cu el! acuma azi a fost putin mai bine!vai m-am deprimat de tot uitindu-ma la pozele de vacanta ale lui ella si elteka!mi-am amintit ca nu am mai avut un concediu de 4 ani......asa sa plecam citeva zile am mai plecat, dar nu departe de frica din cauza alergiei lui dominic! apoi ne-am luat casa, apoi am pierdut sarcina si vacanta s-a terminat in urgente, dar la anu e promis daca ne tine sanatatea plecam sau in Cuba sau in SUA undeva la ocean, ca n-am mai vazut oceanul din 95. gata cu deprima ma duc sa bag un ceai ca m-a luat o raceala!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Draga Sobi,
Greu cu gasirea bonei.
Eu am trecut prin adevarate aventuri tot cautand.
Am avut o bona care a stat cu flacaul meu 2 ani, acum renunta pentru ca nu vine cu noi la casa, fiind afara din Bucuresti.
Asa ca de 2 luni m-am apucat de cautari: prin agentii, pe internet, prieteni, etc...
Prin recomandari nu am reusit sa gasesc, asa ca am incercta cu anunturi pe net, la care au aplicat destule doritoare, dar: ori erau studente si nu prea intelegeau de ce nu vor avea program flexibil, ori era prea mic copilul (6 luni cind o sa plec eu la servici), ori prea departe...
Am gasit pe un site in final citeva femei mai potrivite, una profesoara: i-am facut analize medicale si: surpriza: sifilis...
Am continuat sa caut: urmatoarea cu care ma intelesesem si urma sa inceapa, inainte de analize mi-a spus ca ea a avut o cadere de calciu si renunta.
Apoi au mai fost citeva care nu erau dispuse sa faca nimic altceva decat sa stea cu bebelina, ceea ce in lunile cind sunt eu acasa va fi foarte usor...acum sunt la o alta incercare - joi facem analizele...sper sa fie in final varianta cu care sa raminem...
Dar cu siguranta ca daca nu vrei bona interna sau program de peste 10 ore, si daca stai in oras gasesti mult mai repede.
Eu prin agentie am gasit bona actuala, dar si atunci dupa multe cautari...asa ca mult susses!
daca vrei site-ul pe care am cautat iti pot da pe PM.
Noapte buna va doresc!

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

draga Pepsi,
Puiul e prima oara la gradinita?
S-a mai obisnuit dupa 4 zile?
Al meu plinge si acum:; suntem la a treia gradi si avem deja o saptamana aici, dar nu-l mai mut...ca asta pare in sfarsit ok.
Elteka, eu schimb cam 7,8 scutece pe zi, dar a mea iubita face kk cam de 2-4 ori pe zi - mai rar acum

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput