*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)
Raspunsuri - Pagina 10
roxicucu spune:
Multumesc pentru informatie
Ia sa vedem daca merge de data asta
http://community.webshots.com/album/560562208aEOGLy?vhost=community
roxicucu spune:
nu merge.... sigur nu mai trebuie facut ceva? Selectez textul si apoi cand ii dau bold, de exemplu, se deselecteaza si apare la sfarsit scris b mic intre paranteze patrate de 2 ori.
http://community.webshots.com/album/560562208aEOGLy?vhost=community
Androix spune:
nu e in regula.
Poti sa faci invers: apesi bold si apoi scri intre cele doua perechi de paranteze.
Andreea, mama de Filip si Georgia
andradap spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri in legatura cu PERIATUL DINTILOR ... Stiu ca de TREBUIT trebuie atunci cand apar, dar eu ma gandeam daca mai e cineva "nebun" ca mine si sa inceapa mai devreme doar doar l-oi invata de pe-acum cu aceasta manevra...
Roxicucu, pai copiii asa fac scaune moi, in mod normal... Nu sunt legate asa ca la noi ... Scaunul de infometare in schimb e ca un mucus... cum sa-ti explic.... E un lichid verzui... si atat care nu contine acei grunji crem-albiciosi... De citit nu stiu unde sa-ti zic sa citesti pe net... Eu stiu din manualul de pediatrie... Cauta pe net: ASPECT SCAUN de INFOMETARE SUGARI ... poate gasesti ceva...
Monytza sanatate multa Antoniei si tie!!! Sa va faceti bine!!! Cat despre constipatie... ce sa zic... noi iar avem probleme... asa ca am trecut pe SIROP de lactuloza (DUPHALAC)... din care luam 5 ml pe zi in timpul primei mese... Sper sa ne reglam o data si-o data!!!
Androix... pai maine-poimaine sa le mai injumatatesti inca o data si inca o data si tot asa... Pai se poate??? Chiar ca tu cu sfaturile... si.... OOOOF... Oricum BINE ca ai descoperit CAUZA si si mai bine ca o "tratezi". Legat de dintisori... hmmmm parca vad ca o sa-l perii la inceput dupa fiecare masa... de dragul lor (ii astept cu nerabdare sa nu mai fie ca o baba stirba )
Gata am fugit la PLIMBARE!!!
Moko... si fetele care ies la plimbare DIMINEATA (adik in jur de 09:00)in parc... la BRANCOVEANU... ce ziceti? Maine iesiti la o plimbare???
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
Madi spune:
Elya multumesc mult pentru aprecierile la adresa Anei! Si Victorasul tau e scump foc si dolofan, iar cand zambeste te topesti! Intrebai de crema pentru sani. Din pacate eu nu stiu ce sa iti raspund, ca nu mai alaptez si imi pare rau, dar voiam sa ma plang ca desi nu am alaptat decat vre-o luna jumate, sanii mei au luat-o la vale rau de tot si nu cred ca mai exista vreo crema care sa ii salveze.
Andrada multumesc si tie pentru raspunsul legat de statul in fund/sprijinitul de perne. Cat despre dintisori, eu as fi preferat sa ii dea mai tarziu, dar se pare ca vom fi iepuras mai repede. Nu de alta, dar e sacaita rau cand o dor/mananca gingiile. Nici nu mai vrea sa manance uneori, refuza sa manance din Avent (banuiesc ca din cauza ca tetina e mai tare. I-am cumparat si inele gingivale, dar din cauza ca nu prea tine bine in manute, nu prea reuseste sa le roada cum ar trebui. Ieri i-am luat de la Primii Pasi o jucarie gingivala sub forma de suzeta. P-asta reuseste sa o roada mai bine.
Androix ma bucur mult ca te-am ajutat, chiar si indirect. Chiar ma gandeam ca in loc sa te ajut cu un sfat de cum sa alptezi in continuare, eu iti spun cum sa ii dai Giorgiei cu biberonul
Sofiei de Paflo Dario Antonio de Ramona71, Casian Andrei de Byu, [blue]StefandeBrambushca!!
Mai voiam sa ii urez Teodorei Ana ca azi e Sf. Ana si si Anei mele !!
Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Pepsi spune:
andrada, multam fain de raspunsuri draguto eram si sint chiar disperata, ca aici distantele sint lungi, 30 min 1 ora, sau chiar 2 ore! in fata nu-l pot pune ca am airbaguri si nu e voie, ca cica daca se deschide ii omoara inloc sa protejeze! dar am sa mai citesc pe scaun de ce tre sa stea cu fata la mers, e cel de la Perego, apoi la 6 luni are altul ala se poate pune cu fata la mers. cu dintii si eu fac parte din mamicile care au inceput sa-l spele pe dominic inainte de a avea dinti!dar nu era un spalat pe dinti ca neavind pe ce sa-l spal? dar aveam un set de periute, pe virste, si ptr cei fara dinti era una care facea masaj, era asa cu bubite pe ea din guma ca un cauciuc asa moale tare, si vai ce-o mai rodea dominic, apoi la primi dinti am folosit peria urmatoare si pasta dinti, dar MARE atentie, trebuie sa fie fara fluor ca e periculos pina invata ei sa scuipe, sau cum ii dau lui dominic un bob mic abia de la 3 ani dinaia cu flor!
carrie, sanatate multa la pitica, alapteaza cit mai mult, sau da-i lichide, aici este ceva ce-i zice pedialit ptr preveni deshidratarea, si eu am tras-o cu dominic la 9 luni am stat in spital internati!da-i cereale de orez de bebei(sa stii ca la inceput ma gindeam oau da cum da femeia asta faina asa la copil ii crapa burta, apoi am alungat gindul si am zis ca sigur la cereale de bebei faceai aluzie
androix, pai sa nu-ti dau eu bataiuta matale, pai da, de la fumat mama e poate problema!sint o fosta mare fumatoare 2 pachete pe zi dadeam gata, si m-am lasat acuma vreo 10 ani, stiu ca e greu, dar macar sa reduci cum deja ai facut, e bine, ai sa vezi ameliorari. si nu mai cintari fata toata ziua, ai sa vezi ca va fi bine!sa nu te lasi cumva ca vin peste tine in visuri situl ligii de lapte au sfaturi f bune cam la toate problemele, uite ti-l dau in franceza
http://www.allaitement.ca/main.asp
monyta, aici este marca similac, dar eu nu am folosit-o din cauza ca era cu lapte, dar am prietene care erau multumite
duminica placuta
a, si nici eu nu sint de acord cu pusul in fund la 90 grade, nici cu statul in picioare!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
ELTEKA spune:
Iu-hu! am venit si noi din paradisul tropical de la Okinawa. Foaaaaaaaaaaaaaaaarte frumos, ape azurii si pesti multicolori (si nisip si vara...peste 10 zile plecam in Europa, iar soacra-mea mi-a spus ca deja a coborat temperatura la 0 grade noaptea...)
Dolofanel s-a comportat binisor, desi l-am cam copt la soare si l-am innebunit dintr-un mijloc de transport in altul, in viteza in care vizitam prin jur. In ultima zi n-a dormit deloc de suprastimulare .
Alex,
noi am zburat fara probleme cu bebel. Ideal e sa ii dai sa suga la decolare si aterizare, ca sa nu i se infunde urechile, insa eu n-am reusit. Al meu nu mananca decat san, asa ca e mai greu, ca nu vrea san decat in cele 3-5 minute in care suge si asta numai cand ii e foame (la vreo 3-4 ore). Pe Elias l-a pocnit foamea tocmai cand se facea imbarcarea, asa ca la decolare n-a mai vrut sa manance. Apoi a dormit mereu, inclusiv la aterizare. La intoarcere ii era somn, asa ca si-a supt degetul Japonezii zboara cu avioane foarte mari chiar si in zborurile domestice si nu ti se infundca urechile. Avioanele mai mici nu urca asa sus, sper sa aveti unul ok cand mergeti in Romania.
Monytza,
m-am uitat la Albastrica , e ca si Dolofanel, se vede ca sunt de-o seama Sper sa te faci bine rapid!
Androixu'
dac-ai stii cum imi vine sa ma reapuc...Moooooooooame Numai ca sa scap de cele 4 kg pe care le-am luat asteptand copilul si cele 3 cu care am ramas din sarcina...
Andrada,
dar de la ce varsta poti sa-i pui in fund si in picioruse? Eu n-am gasit nimic pe net (decat in favoarea chestiei, de genul "from about 4 months, your baby will love to sit propped up" etc) si stii ca ma preocupa (de cand cu bouncerul, tii minte). Apropos, imi "datorezi" o poza de Antonio (ca ziceai ca e slabanog)
Madi,
Sa stii ca eu il pun proptit in perne de la vreo 2 luni. La restaurante si peste zi il tin in fund in brate. Iar pe strada il tinem pe brat. Altfel nu sta. Acum chiar doarme, asa ca am cautat cateva poze pentru pozitiile astea (sunt in semnautura), insa maine, daca nu sunt relevante, ii mai fac, sa-mi spui.
Eu n-am gasit langa casa mea decat un cerc de rontait pentru 6 luni, insa cum isi rodea mainile prea rau, i l-am cumparat pe loc de disperare. La inceput n-a stiut ce-i cu el, dar in 2 zile s-a prins si il roade de-l innebuneste... si pana adoarme Ti-am pus niste poze si cu el. (Ultimele poze din semnatura sunt pentru tine)
Miniuta, Ralucami
chiar ziceam cu sotulache ca cea mai buna investitie a fost bouncerul. Elias sta in el o mare parte a timpului. (In general eu nu-l tin in dormitor decat cand merge la somn, asa ca mai nou cum intram in camera si il pun pe pat, isi suge degetul un pic si adoarme singur ) Il pun langa mine, oriunde sunt: la bucatarie, in sufragerie, la baie, iar el studiaza in jur, mai vorbeste cu obiectele daca vede ceva colorat. In rest, in brate! Mai facem: plimbat prin casa (cu explicatii), cantat (cu ginmastica, gen Bate vantul frunzele), jucat (cu diverse jucarii, dar nu prea ne plac, nu inteleg de ce). Citit (el se uita la poze, il mai invat sa dea pagina cand are chef). Teatru de papusi (desi mai mult se uita la mimica noastra si se prapadeste de ras). Stat pe burta si uitat intr-o oglinda. Stat sub centrul de activitate si lovit in bilute.
In rest, totul se face din bouncer (ii atasez arcul si canta, loveste in jucarii), mestecat zornaitoare si inele, vorbit cu mine, dat din picioare.
In general incerc sa nu repet chestiile (daca il pun la bouncer, nu il mai pun la centrul de activitate).
Dar e foarte intens, aveti dreptate. La sfarsitul zilei pic lata. Si cand il prind pe sotulache, i-l plasez 100% din timp. Si-mi iau liber cat pot de des, fie si jumatate de ora sa casc ochii pe strada la vitrine, in slarfi.
Pepsica,
da' cu ceva jucarii nu merge? Ceva care sa nu aiba acasa? Lui Dolofanel nu ii plac jucariile...si ca sa il "conving", fac un circ de numa'-numa': atatea wooow si ahhhh scot pana ii arat cum zornaie/se invart/ies si intra chestiile, pana se decide sa le acorde atentie...Si cand l-am "convins", dispar niste minute din peisaj. Uraa!
Msemcu,
ce comori ai!!!! Ma tot uit la poze!
(da' cand am vazut ca ai iesit din spital fara burta, desi aveai tripleti, am crezut ca imi bag foarfeca in "patul meu cu apa" - asa ii spune sotulache burtii..aaaaaaaaaaaahhh!)
Vazut poze de Liviana (frumosi copii, ce bine seamana Bogdanel cu tine ), de Mica (verificam mereu desi va incuscriti cu Mihamora superbe cele cu george!), de Madi (Ana e o dulceata!)
Ce bine ca v-ati intalnit!!!! Frumoase mamici!
(Androix, pozele sunt in semnatura la Mica)
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
AlexAlice spune:
Elteka, multumesc mult!
Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
mica0307 spune:
elya mie mi-a zis dr ca pot sa-mi dau cu price fel de crema anticelulitica, antivergeturi etc dar nu pe sani.
andarada si eu am primit o pasta de dinti pentru Maya si ma tot gandeam daca sa incep sa o spal. Dar cred ca e prea mica si ca oricum nu o sa reusesc. Ma musca ea de deget cand ii incerc gingia .
miniuta nu esti o mama denaturata ca il mai lasi in patut sa se joace. E chiar indicat. SI eu o mai las pe Maya sa se joace singura. EU stiu ca nu e bine sa ii scoatem din casa pe vant si ploaie. La iarna o sa ii scoatem doar in jurul pranzului cand e putin mai cald.
numai_eu si ralucami si eu o sa fiu singura saptamana viitoare . Programasem sa ma duc la mama insa se anunta iar ploi si cred ca o sa stam acasa singurele .
alina25 eu ies in parcul Sebastian dar doar ziua, ca seara (cand e mai cald) mergem in CArol.
androix uite in semnatura la mine pozele.
liviana ???
elteka mai facem o fata si pentru dolofanel?
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
Madi spune:
Elteka bine ai venit si multumesc mult pentru poze!! Dolofanel ma impresioneaza, ca de obicei! In poza in care doarme cu inelul pe gurita e mortal!
Cam asa o pun si eu pe Ana, insa uneori nu ii place si m-am gandit ca nu o pun eu bine...Si in carut cand ii ridic spatarul mai ridica uneori din fundulet a neplacere (zic eu). De aceea aveam dubii cu pozitia. O sa incerc sa o pun pe o perna mai moale. Cea alba a ta asa parea
Poze noi cu Dolofanel astept mereu cu placere!
Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”