Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)
Raspunsuri - Pagina 8
ellis spune:
La noi in familie suntem numai fete, eu am numai verisoare, iar fata mea va fi prima stranepoata la bunicii mei si prima nepotica a parintilor...va fi bucurie mare..
Ellis28+
dany2007 spune:
Fetelor ce credeti, voi tremura de frig daca imi iau colanti pe mine diseara? Ca am dat jos tot din sifonier si nu am haine de mai groase.
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
adinag spune:
Eu din pacate nu am frati, nici surori...
Simonicutza, cred ca arati tare frumusica! Eu nu prea port fuste, doar vara rochite, dar nu ma simt bine in fuste, si la 9° cat avem acum, cred ca-mi ingheata funduletul cu fusta.
Si problema mea deja este geaca de toamna si una de iarna, dar e asa mare pacat sa dau banii pe ceva si la anul ce fac cu ele? Ca vorba aia, costa mult...
La Jasmina a fost foarte practic, nascuta la sfarsitul lui iulie, nu mi-au trebuit asa multe haine!
Si Cami, nu-ti fa probleme cu grasimea, ca nici eu nu sunt mai prejos! Voi pune mai deseara niste poze, ma apuca si rusinea!
Adina 24+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pufulet74 spune:
Anca, era IceTea, nu Cola, deci nu departe ...:))
Apropo de hainutze, si eu a trebuit sa imi cumpar desi mi se pare asa de aiurea sa dau banii pe ele pt 2 luni...
Da nu am ce face, ca nu mai ma incapea nimic si e frig... brr... :(
------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
pussi spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by dany2007
Pussi mama avem noi posete ....cu sacul,toate marimile si culorile posibile.Nu mai am pe unde sa le pun...
Dana 25+ Luca-Rares
iesti buna de soacra
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
si noi nu???
Poate o sa ii cumpere Andrei posete....
28+ ANDREI
bine! Si voi.. acum vrem papa bunnnnnnnnn si nu avem
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
simonicutza spune:
quote:
Fetelor ce credeti, voi tremura de frig daca imi iau colanti pe mine diseara? Ca am dat jos tot din sifonier si nu am haine de mai groase.
Dana 25+ Luca-Rares
dany2007 nu cred ca iti va fi frig atata timp cat iti iei ceva mai lung care sa-ti acopere burtica, sa nu-i fie frig la printisor...
Simona 28+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
irina_stef spune:
hey mamele de baieti nu va mai bateti pe fetite,la voi e simplu tot mai gasiti cate una,dar eu ce mai fac cu doi flacai,crek ma apuc sa caut un forum acum la matrimoniale.
mama ce ciuda am pe voi cu frigul vostru..aici e o caldura de te coci,as sta si in pielea goala numai sa-mi fie si mie frig macar 5 minute ca tare mai curg apele pe mine.azi-noapte am dormit fix 3 ore si acum is nauca rau si tuflita de oboseala si nici somn nu am.
31+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
simonicutza spune:
la mine in familie as putea spune ca e paritate,mama mea are 3 surori(ea fiind ceea mai mica),prima are o fata si un baiat,a dou-a are 2 baieti, iar mama a facut 2 fete ( a dou-a sunt eu)iar verisorii mei toti au perechi, primi 2 frati au 2 fete si 2 baieti, al doi-lea rand de frati au 1 baiat si o fata,iar eu si sora mea,ea are fata iar eu fac baiat....
dar in familie la sotul....aoleo ... sunt 90% baieti iar restul fete, ca urmare...eu tot baiat fac...
Simona 28+ TOBIA
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by simonicutzaquote:
Dana 25+ Luca-Rares
dany2007 nu cred ca iti va fi frig atata timp cat iti iei ceva mai lung care sa-ti acopere burtica, sa nu-i fie frig la printisor...
Simona 28+ TOBIA
Pai asa imi iau o bluzita mai lunga si colanti.In colanti parca arat putin mai slaba.
Dana 25+ Luca-Rares
dany26 spune:
Anacami...ziceai ceva de o fetitza bruneta si cu ochii verzi...uauaII surade tare lui Andrei...ca si el s-ar putea sa fie brunet cu ochii verzi...sper!
28+ ANDREI