Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)
Raspunsuri - Pagina 9
adinag spune:
Pai Irina, poate te cuplezi mai bine tu cu Pussi, mai simplu, nu?
Mai era la inceput o graviduta cu gemeni, sau ma insel eu? Nu erau 3?
Adina 24+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
RGE spune:
..CAMI..ma faci sa rad cu joggingul tau.....oricum ceva sport in plus nu strica...nici nu m-am mai cantarit ca sigur am ajuns la 15 kg..asa mai bine nu mai stiu...ce e naspa ca noaptea am inceput sa beau o sticla de 2 l de apa plata..si o beau pe toata...cred ca as bea daca as avea mai multa langa pat dar cand o termin ma bag iar la nani si nu ma mai gandesc ca mi-e sete.....si toata apa asta din cate observ eu se depune pe mine
..eu haine nici nu-mi mai cumpar..pt o luna nu are rost...eventual imi iau niste pantaloni de trening pe care oricum o sa-i port si dupa si bluze oi mai gasi eu ceva larg de anul trecut, de al sot...nu cred ca mai are rost sa arunc banii..hai ca astea de vara le pot purta la anul pe post de rochite dar niste haine xxxxl groase cine mai poarta la anul?!..ca eu in nici un caz..o sa fiu supla si nelinistita
ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
anacami spune:
Adina, nu cred ca se poate!!! dupa prima casatorie, a doua ar fi considerata casatorie intre rude..
Dany, eu asa sper- sa fie bruneta ca mine si sa aiba ochi verzi ca tati (sunt f.f. frumosi...); la Sebi nu au iesit, desi am tot sperat pana la schimbarea definitiva a culorii...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
RGE spune:
..zicea cineva ceva de detergentul de bebe de la amway....stiti ceva de el..e bun??...am vazut ca e o gramada de bani o cutie de 2,5 kg..de ce??
AMR maxim 7 saptamani!!
adinag spune:
quote:
Originally posted by anacami
Adina, nu cred ca se poate!!! dupa prima casatorie, a doua ar fi considerata casatorie intre rude..
lista necesar bb
Pai o fac odata, atunci nu mai exista impediment! :-)))
Adina 24+
anacami spune:
Roxana, in general lucrurile pt. copii sunt destul de scumpe (te-ai convins,nu???); sunt mai "sensitive", mai speciale . Cica hainutele sunt destul de scumpe nu neaparat din cauza materialului, ci a muncii mai fine si mai dificile depuse pt. realizarea lor...
a dat si Bb un link http://bebelusultau.ro/detalii.php?cod=TE03
reclama= bebelusultau . ro (fara spatii)
lista necesar bb
anacami spune:
aaa,vad ca nu l-a considerat reclama...
Adina, ai dreptate ; sa stii insa ca mai este o chestie, cica fratii nu se pot casatori in acelasi an, ca ar aduce ghinion
lista necesar bb
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by RGE
..zicea cineva ceva de detergentul de bebe de la amway....stiti ceva de el..e bun??...am vazut ca e o gramada de bani o cutie de 2,5 kg..de ce??
AMR maxim 7 saptamani!!
RGE eu nu stiu sa-ti zic nimic despre acest detergent de la Amway, dar in schimb pot sa-ti spun ca produsele de la Amway sunt EXTRAORDINARE, eu am si acum un burete de sarma(din acela care nu zgarie pe bune) si il folosesc de mai bine de 1 an cu mare succes; am mai folosit si alte produse de la ei si au fost extraordinare mereu, sunt foarte multumita.
Simona 28+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
adinag spune:
Dar cred ca numai in Romania se zice asta, Cami! Sa faca nunta in alta parte... Hawai? :-))
Adina 24+
RGE spune:
CAMI ...e adevarata faza cu casatoria intre frati in acelasi an ..cel putin asa mi s-a spus mie si din cauza asta noi am planificat nunta in 2 luni pt ca urmatorul an facea sora sotului si ar fi trebuit sa mai asteptam pana in 2008...si probabil pe bebe il concepeam in 20000000....a trebuit sa-i fac pe plac soacrei
AMR maxim 7 saptamani!!