Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)
Raspunsuri - Pagina 7
anacami spune:
intr-adevar Adina; eu sper sa necesit doar haine de toamna...
M-ati omorat cu pozele- eu cred ca sunt cea mai grasa din tot grupul de nov-dec!!!
Roxana, tu vrei un sumpliment de sport? adica un jogging-ceva?? vin si te alerg daca te mai plangi de grasime, celulita si alte ale...arati superb!
Pufulet, la fel si tu- inafara de burtica, restul este absolut normal- nici urma de supra-ponderabilitate!
Anca, ai niste prietene super!! sunteti f. haioase!!! cumva unele sunt rude cu tine?? cea din stanga ecranului de langa tine imi pare ca iti semana la fata
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
pussi spune:
quote:
Originally posted by anacami
eu sunt din gemeni, ne-am nascut pe la 36 saptamani- deci se poate si mai tarziu decat 7 luni la sarcinile gemelare
lista necesar bb
eu nici nu ma gandesc sa nasc la 7 luni! Vreau 37 de sapt., dar pe langa mai e si Elena in previa... care inseamna tot nastere prematura! Cum vrea DD! Sanatoase sa fim toate trei!
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by adinag
nici eu nu am ce imbraca, s-a facut asa de rece, iar eu am o singura pereche de pantaloni care sa nu fie asa subtiri...
Si parca m-am saturat de dat bani aiurea! (aiurea pentru ca la anul sigur nu-i mai imbrac...)
Adina 24+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adinag ai dreptate, e greu sa-ti gasesti haine de graviduta in ziua de azi, aici in Timisoara cel putin sunt foarte triste, nici bunica-mea nu le-ar purta ... eu una am gasit alta solutie, mi-am luat mai multe fustite groase care sa aiba elastic in partea de sus si cu colanti de 70-90 den(in IULIUS MALL-ul din Timisoara se gasesc la mag. GATTA niste colanti superbi cu fel si fel de modele) arata.....MINUNAT...
imaginati-va ca sotul meu a "devenit gelos peste noapte" ma tot intreaba ptr. cine ma gatesc asa cand trebuie sa merg la munca, apoi spune ca oricum nu se poate intampla "nimic" atata timp cat am burtica ... e foarte ce ganduri are ....
Simona 28+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
ancadragoman spune:
Da Cami,cea cu maieu negru si cea cu tricou alb sunt surorile mele
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
noi va pupam.
avem de terminat papa si dupa aia incepem sa ne pregatim pt eco!!
ne auzim spre seara!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
ce ai de papa?? Bafta la eco!
BURTICA ROZ
anacami spune:
Anca, am uitat sa iti spun ca ai un ginere very cool . Aveti gusturi, nu gluma!!! (apropo, si Sebi este stelist in devenire...si are si el ochelari de jmecher...)
Sora mea geamana este insarcinata in 21 saptamani (nu mai are alti copii), a fost ieri la eco si are BAIAT (ce isi dorea tati al lui) . Oricum, ea vrea si o fetita, de fapt isi doreste 3 copii.
Si acum ca o statistica:
-sora mea mai mare are baiat si fetita dupa (sunt mari, au 18, respectiv 17 ani; ea este mai mare cu 13 ani decat mine- deci are aproape 46 ani)
-eu baiat, apoi fetita
-sora geamana deocamdata un baiat in curs
-mai am 3 verisoare care au la fel baiat, apoi fetita
Se pare ca toate avem numai perechi , intai baiat apoi fetita
lista necesar bb
ancadragoman spune:
Cami este f frumos ca aveti perechi toti...
La mine in familie eu sunt prima ,ca sunt cea mai mare si la sot la fel ca fratele lui este mai mic decat el...
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
ellis spune:
quote:
Originally posted by simonicutzaquote:
Originally posted by ellis
[quote]Originally posted by bb_yasmi
mah voi mamicile de baieti deja vreti sa luati toate fetitele de aici????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
[quote]Originally posted by ellis
e bine, ca pe a mea nu o ia nimeni, ca deocamdata nu are hainutze, ea va sta in gol...
Ellis28+
Ellis nu zi "HOP pana nu sari calul" !!! chiar daca stam in Timisoara il inscriu eu pe Tobia ca prim curtezan... eu am sot de la 1200 km de casuta mea, ce mi-e 550 km.??? asta asa, ca sa nu rupem traditia de familie ...
Simona 28+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
Eram sigura ca place fata mea si asa in poponetul gol...un secret, a mai fost ceruta si cand avea 5 luni in burtica de un curtezan cu 2 luni mai mare...care acu' a si iesit la lumina..dar mai asteptam concurenta
Am mancat ca o ....am mancat mamaliguta cu branza si smantana, cred ca ultima inghititura mi-a ramas pe omulet si presimt ca ajungem la
Ellis28+
Lala_D spune:
Camelia ce frumos
Sarcina usoara surioarei tale
La mine in familie toti fac baieti ( in partea sotului): cumnatul doi baieti. socrul doi baieti, bunicul sotului 2 baieti, noi doi baieti .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
dany26 spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by dany2007
Pussi mama avem noi posete ....cu sacul,toate marimile si culorile posibile.Nu mai am pe unde sa le pun...
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
iesti buna de soacra
BURTICA ROZ
si noi nu???
Poate o sa ii cumpere Andrei posete....
28+ ANDREI