Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)
Raspunsuri - Pagina 6
Kiva spune:
cataro , multumesc de informatie
dar nu se tinea la romexpo ? s-a mutat la polivalenta?
care piese de mobilier de copil or fi cele mai utile? exceptant argumentul "desing" eu as renunta la patutul de lemn , in favoarea unuia de plasa ca sa-l pot transporta la mama...
mai iau comoda cu sertare , sifonier si mai ce?
kiva28 cred ca iris...
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by ellis
[quote]Originally posted by bb_yasmi
mah voi mamicile de baieti deja vreti sa luati toate fetitele de aici????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
[quote]Originally posted by ellis
e bine, ca pe a mea nu o ia nimeni, ca deocamdata nu are hainutze, ea va sta in gol...
Ellis28+
Ellis nu zi "HOP pana nu sari calul" !!! chiar daca stam in Timisoara il inscriu eu pe Tobia ca prim curtezan... eu am sot de la 1200 km de casuta mea, ce mi-e 550 km.??? asta asa, ca sa nu rupem traditia de familie ...
Simona 28+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
dany26 spune:
quote:
Originally posted by cataro
Kiva, baby expo se tine intre 27-30 septembrie, la sala polivalenta
Da????la Polivalenta???Nu stiam...sa vezi ce hotarat eram sa mer la Romexpoha ha ha ce caraghios ar fi fost!
28+ ANDREI
anacami spune:
BabyExpo se organizeaza la Sala Polivalenta (Parcul Tineretului)- gasiti aici toate datele, inclusiv participantii:
http://www.babyexpo.ro/b/index.php?op=info
pe prima pagina- www.babyexpo.ro gasiti tot ce vreti (se organizeaza si in alte orase)
----
La Romexpo (Piata Presei Libere) se organizeaza Kidex
www.kidex.ro
In Bucuresti, BabyExpo se organizeaza primavara, toamna si editie specila in decembrie- de sarbatori.
Kidex are doua editii, de primavara si de toamna-iarna
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
adinag spune:
nici eu nu am ce imbraca, s-a facut asa de rece, iar eu am o singura pereche de pantaloni care sa nu fie asa subtiri...
Si parca m-am saturat de dat bani aiurea! (aiurea pentru ca la anul sigur nu-i mai imbrac...)
Adina 24+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
anacami spune:
Adina, macar tu mai ai cateva saptamani in plus, in care sa le folosesti... Ma gandesc cum o fi la Roxana sau fetele din sapt. 34 sa-si reinnoiasca garderoba.
Eu, de ex., trebuie sa merg peste o saptamana si ceva la o nunta- clar ca trebuie sa-mi iau o rochie- ceva, ca nu ma mai incape nimic din cele obisnuite. Nu cred ca voi avea ocazia sa o port mai mult de o data ! (partea proasta este ca inca nu am cautat-o, parca vad ce disperare ma va cuprinde pe ultima suta de metri..)
Eu acum mi-am cumparat o pereche de pantaloni negri de la Debenhams- au costat 1,5 mil, sunt foarte potriviti pt. vremea asta. Apropo Adina, si la noi era f.f.f. frig azi-dimineata; temp. nu cred ca depasea 12-15 grade, mai batea si un vant nasol...
Bey, baieteii de acum trebuie sa mai astepte ceva timp pana se vor naste fetitele lor ; probabil ca pt. multi inca nu au fost concepute
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
simonicutza spune:
anacami merci de urare !!!
Simona 28+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
adinag spune:
Asa e, Cami... Dar poate daca nasc mai repede fetele scapa de a-si cumpara haina de iarna, ca si de-aia imi trebuie.
Iti doresc sa gasesti o rochita frumoasa si... ieftina!
Iar la noi termometrul inca arata 9°. Deci iarna...
Adina 24+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pussi spune:
quote:
Originally posted by dany2007
Pussi mama avem noi posete ....cu sacul,toate marimile si culorile posibile.Nu mai am pe unde sa le pun...
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
iesti buna de soacra
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ