Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
pussi mi-a recomandat calciu C1000 cu vitamina C (parca). iar la greutate mi-a zsi ac este o marja de 250 de grame.
mihuta, hai ca esti tare!! data viitoare asa voi face...
roxana, multumim. iar in legatura cu cezariana nu sunt hotarata, sa vedem ce hotaraste dr data viitoare cand merg la control!!
fetelor Iasmina mea si-a revenit, iarasi este ffff activa si am tupaie!!
aaa inca ceva Pussi (ca tu esti din TM) l-am intrebat pe dr ce medicamente sa am cu mien in spital ca am auzit ac nu prea sunt, si a zis ca sunt povesti astea, cum sa nu fie medicamente in spital.... iar in legatura cu peridurala a zis ca nu prea este cine sa faca la Odobescu, ce a vrut sa spuna cu asta????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
Vasari spune:
M-am intors si eu de la "ecografie" - a fost un fiasco total... nu prea-i mergea calculatorul doctorului. Partea buna e ca am aflat ca are varsta cat ar trebui sa fie (32 saptamani si vreo 2 zile), greutate si marime la fel, este deja cu caputul in jos, stie ce vrea si nu are nicio circulara!
La intalnire nu am ajuns - cum prevazusem, de fapt!
Cred ca fetele se distreaza de minune si cu putin noroc data viitoare o sa fim mai multe!
32+
Vasari spune:
Eu astazi am cumparat produse pentru baita lui bb. Sapun, sampon, detergent si servetele pampers sensitive. Zilele urmatoare o sa cumpar si forfectuta, buretel si perie - tot de la farmacie si prosopele, cadita si suport pt cadita.
M-am hotarat sa nu iau suport pt cada mare, ci unul care poate fi pus oriunde. Sa-i pot face baita si in camera, si in bucatarie, unde mi se pare mie atunci mai potrivit sau mai cald.
32+
bb_yasmi spune:
vasari felicitari pt fetita "in grafic"!!!! si pt lucrusoarele cumparate!!
pussi multumesc mult de PM, deci e chiar asa cum spune dr. ma gandeam ca ma "abureste" . astept maine continuarea...
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
noi ne "retragem" la papa putin si intram mai incolo sa vedem poze de la intalneala!!!!
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
ellis spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Buna mamici si bebici!
N-am mai scris de mult timp, dar va citesc mereu, desi abia prididesc.
Noi suntem bine, de saptamana viitoare intram in prenatal, si ne apucam de curatenie si cumparaturi. Mare lucru n-am cumparat pana acum, doar ceva hainute pentru bebelusha si aproape nimic pentru mine.
Am mare bataie de cap cu camasile pentru alaptat, am cautat prin Cora, de unde spunea cineva ca si-a cumparat dar n-am gasit. Imi puteti spune, voi de unde v-ati cumparat?
Am vazut ca vorbeati despre jucarii de plus, eu stiu ca nu se folosesc la copii sub 2-3 ani, pana dispare reflexul de a duce la gurita, fiindca pe plus traiesc niste acarieni microscopici
adra_bell 30+ cu Eva-Elena
eu am vazut camasa de alaptat si in cocor la un magazin cu pijamale si la magazinul de gravide din cocor(etj2, parca)
Ellis28+
ellis spune:
BB si VASARI FELICITARI PT PRINTESELE DOLOFANE SI FRUMOASE SI SANATOASE!
PUSSI, l-am intrebat si eu pe dr de calciu si a zis ca nu da contractii cel ce e combinat - mi-a recomandat Ca+Mg+Zn+Se (de la Natura...), sau 1 elevit/zi(eu iau 1/3zile); pana la urma am ramas sa iau 1 elevit/3zile si sa mananc multa branza de vaci, cascaval, iaurt si laptic pt calciu.
Ellis28+
loub_erika spune:
Gata am ajuns si noi acasa de ceva timp,a fost foarte frumos la intalnirea cu fetele,ne-am admirat burticile ,am ras cu lacrimi si am vb de vrute si ne-vrute,am pus si pozele deja pe mailul comun,ca sa ne vedeti si voi,pacat ca nu ati reusit sa veniti toate,data viitoare,sper sa ne re-vedem curand,ca e tare frumos cand esti numai printre gravidute si bebelusi!!
Ptr fetele de la intalnire am pus si 2 poze cu tortul de care am povestit ca m-am luptat in vis,l-am cumparat azi,asa ca dupa intalnire m-am aruncat pe el!!!
bb_yasmy,ai o grasunica de nota 10 ,felicitari!!
30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
ellis spune:
am gasit asta pe forum
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106834
Ellis28+
Vasari spune:
ellis,
erika, trebuie neaparat sa-l inveti pe tortul ala cine e seful :))
Acum ma uit repede peste poze si revin!
32+