Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

BB..felicitari pentru fetita grasunica!.
Mihuta .. noroc ca nu am mult de lucru, ca altfel o luam la fuga deja.

Mi-am amintit ca mi-am cumparat la inceputul verii niste pantaloni lungi de gravide, cu o betelie lata dintr-un elastic mai moale la burta. Si nu i-am purtat deloc, la ce calduri au fost. I-am probat adcum si inca imi incape burtica in ei...dar trebuie scurtati si eu nu prea ma pricep. Trebuie sa cer ajutor cuiva, dar cui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi vrem si noi orez cu lapte..... deci e adevarat ca nu se mai face cezariana la cerere?? calciu tu iei???
eu cu inaltimea stau bine am aproape 1.70, acuma poate greutatea bebelinei va fi mare, daca deja are 2 kg!!!!! apropo ce marja de eroare iti da tie dr la greutatea fettelor????

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

BB..dar tu de la inceput ai vrut cezariana? ca u mai tin minte. Si eu la inceput eram adepta hotarata...dar cu cat inaintez in sarcina...parca ma gandesc serios si la varianta "naturel"

Aoleu, Pussi...de cateva saptamani ma tot gandesc la orez cu lapte si inca nu m-am invrednicit sa-mi fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

BB felicitari pentru dolofana

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

lala multumim frumos!!!!
creem, inca de la inceput am fost adepta convinsa a nasterii naturale dar acuma cand vad ca ma apropii si am mai vazut si niste filmulete cu nasteri m-a luat o frica......de imi tremura chilotii pe mine..
ma tot gandesc acuma ce analiza am facut azi si nu imi vine nici cum, stiti voi cumva??? ceva ce avea la capat B si C parca....

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bb uite orezut!. Nu se face cezariana la cerere... stiu ca cezariana trebuie aprobata de seful clinicii nu numai de dr. tau.La Odobescu parca sunt 3:
1. a lui Catu,
2A. a lui Pascut
2B. a lui Crisan
Nu stiu Furdean in care este...
Marja de eroare e in functie de greutate. De exemplu :
la greutate de 250-350 gr. marja este 40-50 gr.
la greutate de 500-1000 gr. marja este pana la 120 gr parca
mai stiu ca peste 3500 gr. marja este 500 gr.
Mai bine vorbeste cu el de epidurala la nastere naturala!!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

cred ca erau cele pt depistarea hepatitei B si C...se fac in utlimul trimsetru????
doamne sunt asa de fericita ca fetita e bine, e in grafic si e grasunica!!! multumesc la Dumnezeu!!

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

bb , mai bine mergeai cu inelul strans pe deget sa-ti recomande doctorita altul, sa vada si sotul ce sacrificii trebuie sa faci pentru bebe !

Pussi , mai devreme am bagat vasele in masina de spalat (ai sa vezi ca apare un nou standard de puturosenie, sa-ti fie lene sa scoti vasele din masina si sa pui altele...) si chiar ma gandeam daca ti-ai instalat masinuta ! Sa vezi ce inventie minunata e, pacat, cum am mai spus ca nu-si baga ea vasele si nu si le scoate....

29s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB felicitari iubita !! SA VA TRAIASCA YASMINA!! sa fie sanatoasa !! ..super 2 kg..e chiar grasunica ...asa ca ai tot timpul sa i se dubleze greutatea si sa faci cezariana..eu una nu prea as vrea..dar pana la urma cum o sa vrea DD ...noi suntem bine..acum am ajuns acasa..nu am facut mare lucru si ne bagam repede la papa ca nu mai pot......va pupam!!!

ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

si calciu nu iau, ca da contractii, doar fier! Poate imi fac analizele peste 2 sapt. si sa vad cum ies!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput