Cum fac sa-mi ascund nr de telefon?
Oameni buni8 ,va rog ajutati-ma si pe mine daca stiti !Cum fac sa-mi ascund nr de tel ca nu mai sti?Nu vreau ca una dintre prietenele mele sa vada cine o suna si nu stu cum sa fac.Mentionez ca am nr de tel pe Vodafon ,iar daca conteaza si marca telefonului ,e Nokia si nu sunt pe abonament.Mersi!
Raspunsuri
Iubika spune:
#31#07xx.xxx.xxx
De ce nu vrei sa iti vada numarul daca zici ca e prietena ta?
Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
clau2toma spune:
mersi mult .E o prietena si vreau sa-i fac o farsa la tel si-mi cunoaste toate nr de tel .Mersi inca o data.
David_mami spune:
#31# este valabil o singura data. Adica ai sunat, nu ti-a raspuns si mai suni o data, mare grija ca trebuie sa pui iar inaintea numarului #31#.
Pentru siguranta, mai bine mergi in meniul telefonului la settings / setari, apoi call setings / setari apel, send my caller id / afiseaza identitatea apelului si selectezi no (pentru ascundere identitate) sau yes (pentru afisare). Tii ascunsa identitatea pana termini de sunat cu numar ascuns si apoi o activezi la loc. E mai lunga setarea asta, dar mai sigura.
Catalin spune:
In completare la cele spuse de David_mami: daca urmeaza sa o suni mai des pe acea prietena si vrei sa-ti ascunzi de fiecare data numarul, cred ca iti va fi mai usor sa editezi numarul ei punand in fata lui combinatia #31#
Cand vei dori sa-ti reafisezi numarul pentru prietena ta, editezi din nou numarul si stergi combinatia #31#
Catalin
Think pink!
David_mami spune:
quote:
Originally posted by Catalin
In completare la cele spuse de David_mami: daca urmeaza sa o suni mai des pe acea prietena si vrei sa-ti ascunzi de fiecare data numarul, cred ca iti va fi mai usor sa editezi numarul ei punand in fata lui combinatia #31#
Cand vei dori sa-ti reafisezi numarul pentru prietena ta, editezi din nou numarul si stergi combinatia #31#
...
Corect, corect! Mai degraba asa ca sa nu stai mereu sa umbli in meniul telefonului
monica-elizabet spune:
ntz, ntz, ntz...sunteti complici la farsa
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri