Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 31
Annisia spune:
Ziceti ca sa ma duc la spital? Nu mai am voie sa mai dorm nitelus? Da oare la spital ma lasa in pace sau stau toti in fundul meu??? Ca eu asta nu suport....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
rodicamaries spune:
Bine-ai revenit Marunzico, felicitari pentru printesa... sa fiti sanatoase, Yanisa sa creasca mare, iar tu sa te refaci repede...
dupa ce te mai refaci, asteptam "marturia" nasterii naturale, ne ajuta mult pe cele care o sa nastem asa.
Pupici
Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 9 zile
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Auuuuu.... Cred ca ma opresc pe la farmacie sa imi iau trusa epidurala... Sau sa nu-mi iau?
Eu as zice s-o cumperi, caci toate care au nascut cu epidurala nu au suferit atat de tare la nastere. Mie mi-au oferit-o pana la dilatatie 9, caci eram la primul bb, insa de frica ei nu am acceptat-o, insa la un al doilea bb cred ca fara nu ma bag! Natere usoara! Si mult curaj!
Yannisa Milena (24.08.07)
Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
Roxali spune:
Faci comanda la taxi si in drum te opresti la toate farmaciile si cumperi si trusa...lasa-l pe B ca nasti si fara el...ce vrei sa-ti versi necazul pe om
Ali33si Enrico 7ani
poze
rodicamaries spune:
Annisia, stai linistita... nu crede ca dupa ce ajungi esti in centrul atentiei... te vor verifica din cand in cand si nu te iau in serios pana nu ai contractii regulate...
Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 9 zile
luy spune:
Marunzika, bine ati venit acasa !!! Stim ca e tare bine cu printzesa acasa, o sa fie un pic mai greu la inceput cu somnul pentru voi, chiar ca n-o sa ai timp de nimic, dar important e sa creasca ea mare, sa pape bine si sa doarma cat are nevoie. Asteptam si poze cand ai timp.
Rodica, ma bucur ca vestile sunt bune. Si cele despre bebe si cele despre spital. De-acum esti mai linistita
Annisia, nu stiu ce sa zic de trusa... Mai ai acum tu timp sa mai treci si pe la farmacie ?
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Annisia spune:
Stati mai ca eu mai am de treaba. Ce va agitati asa? Nu trebuie sa ma aranjez si eu, sa ma fardez, sa alea alea... Sex am voie sa fac acum? Care e treaba cu membranele astea fisurate? Deci sa imi iau trusa, nu? Hai ca o sa iau...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
amar spune:
Annisia daca e si rosie rochita cu buline pune-o pe aia...e buna...pune psop intre picioare asa ca la sumo...suna si la salvare daca intarzie B...offf...lasa Epi acum iti cumperi de la o farmacie mai apropiata de spital..
carmen 39s Oana Isabella
AMR 13 zile