Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Cu placere!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Annisia draga..ca de la ,,berbec la berbec,,...CURAJJJJJ...dar du-te la spital cum iti vine B acasa....
o sa treaca repede....vine Yannissss...daca curge asa incetisoe eu zic sa pui un prosop si un sarafan sau o rochita..pt situatii mai penibile asa...dar oricum nu conteaza...

carmen 39s Oana Isabella
AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Felicitari tuturor mamicilor si nastere usoara burticilor!
Multumim din inima pt sustinere si mesajele de incurajare.
Am ajuns duminica, 02.09.07 acasa, Yannisa a facut icter si a stat de marti pana duminica sub lampa, imsa acum suntem acasica si ne acomodam incet si sigur.
Nasterea a fost nu tocmai usoara, nu m-am dilatat si mi-au indus-o, am vazut multe-multe stelute, caci nu am acceptat peridurala, insa va dau un sfat, daca nu va e frica de acest tip de anestezie e mai bine s-o acceptati, caci durerile sunt destul de...puternice, dar de suportat :))
Deci am nascut la 36 sapt si 2 zile ( 4 saptamani mai devreme), aici mi-au declarat-o prematur insa un prematur mare ( Apgar 10/10) cum s-a exprimat dr si-a zis ca de-o nasteam la termen o faceam de 4,5 tone. O sa povestesc cu amanunte cand am timp caci din pacate nu am timp nici sa dorm, dar e minunat cu comoara acsica!
Va imbratisam pe toate si va tukam dulce si tinem pumnii celor care nasc! Felicitari proaspetelor mamici!

Yannisa Milena (24.08.07)

Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna burticoaselor...

iete ca sosisi de la nenea doctor... totu-i Ok. zice ca nasterea nu-i foarte aproape, ca va mai dura cam o saptamana, bebe-ul nu va fi mai mare de 3500, ceea ce ma bucura pt ca sincer nu ma cred in stare sa nasc un bebe ca si al Roxanei, sunt mult mai fricoasa.

am vizitat si maternitatea, e SUPER, conditii foarte bune, personalul super... ne-a plimbat o doctorita prin toata maternitatea, era o mamica in plin travaliu, mi-a fost mila de ea, iar doua nascusera ieri, am vazut si bebeii... nu mai puteam sa plec de langa gemuletul ala, asa erau de dulci....

am sosit acasa mi-am revizuit bagajul, mi-am scos toate hainele de bebe, mi-au zis ca in spital il imbraca cu hainute de la ei, mi-am lasat doar un costumas cu care os a-l scot din spital

Felicitari Ramonaiani

Anisico, da ce faci draga? pai eu bine te-am lasat dimineata... si tu dai semne de nascare???? Eu zic ca nu-i de gluma cu membranele fisurate... da o fuguta la spital... Stiu eu ca nu ai merge , ca ai mai sta la povesti, dar Yanis face regula de data asta...Tinem pumnii stransi.

Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Da, chiar asa, Annisia, acu' vrei sa zici ca ai cum sa-l convingi pe Yannis ca el tre' sa stea la rand dupa Kosmas ? Ia incearca tu si-ai sa vezi ce parere are si printzisorul tau !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, mai nasol e ca curje cu sange. Pot sa-mi pun o rochita cu buline??? Auuuuu.... Cred ca ma opresc pe la farmacie sa imi iau trusa epidurala... Sau sa nu-mi iau?

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxanaaaaaa!!!!! Pe unde umpla fata asta? V-a mosit pe toate, numai pe mine nu???

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Annisia, afara e vreme numai buna de nascut. Dar ce mai conteaza, ca doar nu nuasti afara? Oricum e o zi minunata, care-l asteapta pe Yannis. L-ai sunat pe domnu' sa vina sa te coafeze rapid?
Pinacolada si Ramonaiani felicitari! Sa fiti sanatoase cu tot cu bebelusi!
Cecilia, tie-ti pun niste fete la treaba, ca-ti plac
Ayumi, i-am vazut pe cei 2 mici luptatori. La multi ani pentru 2 luni! Cand scapa Naoki de furtunelul de respirat?
Alinush, nu te mai necaji cu nebuna de doctorita. E ideal sa nasti natural, e minunat sa ai un doctor care sa te incurajeze si sa te sustina in demersul tau (ar trebui sa gasesti unul, chiar daca e tarziu), dar nici cezariana nu-i un capat de lume, mai ales daca va fi absolut necesara! Procedura asta a salvat multe vieti, dar e adevarat ca la noi se abuzeaza de ea si multi nu tin cont de faptul ca e o operatie majora. Dar gandeste pozitiv: natural sau prin cezariana important e sa fii bine si tu si bebe. Iar tu cu siguranta izi vei reveni la forma fizica pe care ti-o doresti! Poate nu la fel de repede in ambele cazuri, dar ce mai conteaza jumate de an, cand sunt alte lucruri in joc. Uite eu una m-am refacut greu dupa cezariana. Si totusi eu zic ca la jumate de an (exceptand greutatea) aveam o forma fizica mai buna decat inainte (sa vezi ce te antreneaza Iuius, de nu te vezi!).
Bee 34+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Annisio fugi la spital muicaaaaaaaa....daca curge cu sange...ce naiba

Ali33si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Annisia, grabeste-l cumva pe Tom sa vina mai repede

Mad cu Robert