din nou despre parul blond ......

din nou despre parul blond ...... | Autor: mel_g

Link direct la acest mesaj

Oare ce vopsea de par decoloreaza cel mai tare parul? Astept parerile voastre. Ce ati incercat ?

Eu am folosit intr-o vreme palete si avea in cutie pe langa tubul de vopsea, 2 pliculete cu pudra decoloranta . Iesea o nuanta tare faina dar dupa un timp a inceput sa-mi cada parul asa ca am renuntat .....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Eu imi iau Kalos pt. decolorare

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu ma vopsesc singura acasa, si, de ceva vreme folosesc din gama Garnier o nuanta de blond care nu necesita decolorare. E si la 100% dar aceea cam usuca parul si nu e recomandat celor care au par alb, si este si din gama Garnier Naturals, aceea chiar mi s-a parut mai buna, chiar daca e mai ieftina. Dar, am aceeasi problema, am parul destul de uscat, desi folosesc tratament pentru par de la Kalos. Astept sugestii pentru vreun tratament eficient. Oricum la blond nu renunt, asa ca trebuie sa gasesc vreun tratament eficient.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Nu stiu o fi numai la mine dar eu nu ma inpac bine cu Garnier,de cite ori il vopsesc cu Garnier i-mi cade parul foarte tare si am observat si cind folosesc sampoan din gama asta.Asa ca am renunat de tot de la Garnier ....ma vopsesc la salon cel putin i-mi place ca nu se duce nuanta asa de repede de pe par si nu se nici schimba la culaore decit trebuie sa-l revopsesc din cauza radacini.Eu nu sunt prea multumita de vopselile astea din comert distrug firul de par mai tare ca cele de la saloane....acuma depinde si de firul fiecaruia dar al meu e c-am subtirel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

indiferent ce vopsea folositi aveti grija la oxidant..sa nu luati oxidant cu mai mult de 9% k acela arde parul.Am aflat abia luna trecuta dupa ce de ani de zile mi-am ars parul ....

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Dora te referi la Kalos sampon nuantator ? Sau la altceva ?

Mergi la inceput