Maternitatea Giulesti (II)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Cramen eu am preferat un emdic care sa nu ma menajeze decat unul care sa imi vb frumos si sa ma menajeze si sa nu il intereseze de mine....mainbime sa imi spuna care e treaba ca sa stiu cum sa tratez situatia...nu cred ca e vb de numarul pacientelor ci mai degraba de personalitatea medicului. Eu prefer un medic repezit si care sa ma menajeze decat unul care sa nu il intereseze de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb2008 spune:

Despre dr. Tarpan stiti ceva? A nascut cineva cu el? Eu trebuie sa fac obligatoriu cezariana. As vrea niste opinii despre el, please! Multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

In legatura cu Cristescu ma faceti sa-mi dau drumul la gura... nu ii contesc calitatile ca si medic dar ca om..........
Pe mine m-a operat acum 3 ani la paroscopie pt desfundarea trompelor, tot bine si frumos in seara dupa operatie nu a venit sa vada cum sunt desi era de garda, apoi a doua zi m-a chemat la el si mi-a spus asa :
"mama cum ai fost asa te-am lasat,nu ai decat sa faci FIV sau sa adopti un copil,dar tu nu ai bani de fiv ca e scump asa ca du-te si adopta, si nu mai plange atat(am bufnit in plans cand am auzit ce mi-a spus el)ca nu am avut eu racelile tale,hai acu' pleaca acasa.Va dati seama cum am fost ziceai ca m-a lovit un tren cu 300km pe ora imi venea sa ma arunc de la geam,poate sunt mai sensibila decat voi dar eu in momentele alea am crezut ca o iau razna.Poate daca vestea mi-ar fi fost data in alt mod,alt limbaj nu as fi suferit ca un caine.
Mentionez ca am cotizat peste medie de fiecare data cand mergeam la el la control,chiar dc "controlul" se desfasura pe holul spitalului intr-o alergatura de la camera de urgente pana la et1 sau 2.Bun tot "bine si frumos" trec doua sapt de la operatie si mi se infecteaza o taietura unde sa merg ma duc la Cristescu ca doar el stia ce facu-se acolo,il astept pe hol jos la urgente vine ii explic care e situatia si ce credeti ca face ma desface la bandaje acolo pe hol imi trage de ele nici nu s-a uitat bine la locul cu pricina si imi zice " nu ai nimic hai du-te acasa" desi eu ma umplusem de sange pe haine,am plecat iar plangand.
Stiu ca vine la nasteri daca e in Bucuresti nu isi lasa pacientele pe mana altora,v-am mai spus ca am cunostinte care au nascut cu el si a fost totul ok.
Eu daca ar fi sa iau de la inceput nu l-as mai alege,as vrea un dr cu care sa pot discuta in cabinet nu pe holurile spitalului, care stie sa-mi respecte intimitatea.
Tot ce am scris mi s-a intamplat personal, fiecare sa-si faca ce parere vrea despre el,eu nu am vrut sa sperii pe nimeni.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisco spune:

Buna fetelor o sa nasc si eu incurand cu dl dr. CHADI MUHEIDLI.
Imi poate spune si mie cineva daca a nascut cu el?Pana acum am fost multumita dar vreau sa stiu cum se ocupa de tine ca si pacienta la nastere.
Astept si eu raspuns ca nu am vazut pe nimeni sa vb de el.
Nastere usoara tututor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisilvia spune:

Salutare tuturor mamicilor si viitoarelor mamici.Citesc de mult mesajele dumneavoastra de pe forum dar abia acum m-am decis sa dau curs dorintei de a va impartasi si dumneavoastra experienta sarcinii si mai apoi a nasterii.Trebuie sa recunosc faptul ca in aceasta decizie, de a scrie m-a ajutat si prezenta pe forum a Iseielena ,avand in vedere faptul ca am fost la un moment dat tovarase de suferinta iar micutii nostrii Sara si Iustin au fost vecini de patuturi si nu se sfiau sa ,,socializeze" ,asa cum ne placea noua in gluma sa catalogam scancetele lor.LA MULTI ANI Sara ! pentru ca pe 15 01 09 am implinit o luna . Cu mult drag Iustin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Buna!
A nascut cineva in ultima perioada la Giulesti cu doamna doctor Melihan Bechir?
Multumesc frumos anticipat!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_apostu spune:

Buna fetelor, si eu trebuie sa nasc cam peste 6 saptamani la giulesti cu d-na doctor Codreanu. Va rog mult de tot daca aveti mai multe detalii despre dansa v-as fi tare recunoscatoare. Gen cum decurge cezariana cu dansa, cam cat ar trebui sa ii dau ca sa fie multumita?Va multumesc mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Buna!
Daca e vreo mamica ce a nascut cu Dr. Marcel Moisa, o rog sa-mi spuna cum a fost la nastere, aici sau pe PM. Nu gasesc mai nimic despre el si urmeaza sa nasc saptamana asta sau viitoare.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisilvia spune:

Draga Rein, eu nu am nascut cu dr. Moisa dar pot sa te asigur ca esti pe maini bune si este un profesionist desavarsit. Sunt doi medici in Giulesti cu care as prefera sa mai nasc inca o data .Pe primul loc se afla dr. cu care am nascut , dr. Ion ,iar pe locul secund se afla dr. Moisa despre care am auzit ca se poarta exemplar cu pacientele sale- cei doi sunt si buni prieteni printre altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Ce mai face dl. dr. Ion? Imi amintesc cu mult drag de el. Am nascut ambii copii cu el.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput