Maternitatea Giulesti (II)
Raspunsuri - Pagina 12
Hakimela spune:
Isaelena, sa-ti traiasca fetita si ma bucur ca e ceva mai bine la Giulesti decat era. Deci... sa inteleg ca anul viitor scrii iar pe pagina despre Giulesti?
isaelena spune:
Haki eu nu mai am de gand sa vizitez giulestiul si la anul, doar sotul pacientei de etnie rroma ne-a zis ca ne astepata si la anul, ca nevasta-sa suigur va mai veni!
isaelena spune:
Carmen Marieta spune-mi te rog cum iti trimit un PM si iti dau toate datele.
Cat despre dr Cristescu l=am vazut in activitate ca sa zic asa, a nascut cineva cu el cat am stat in sala de nasteri, si pot sa iti zic ca e super ok.
Carmen_Marieta spune:
Isaelena daca ai sti cat ma bucur ca-mi dai vesti bune!! Am incredere in Cristescu sper sa nu ma dezamageasca!
Pentru tine ca ne dai vesti
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
32+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
isaelena spune:
Cu multa placere Carmen. Stiu cum este saq fi in situatia ta! si totdeauna voi raspunde la intrebari chiar daca mai tarziu...in funcctie de bebelina.
Pisik06 spune:
Buna fetelor si La Multi Ani!
Si eu voi naste la Giulesti, undeva la jumatatea lui martie. Eu sunt la o dr specializata pe probleme de infertilitate si care nu face nasteri naturale, drept pt care daca voi naste natural (ceea ce imi doresc), voi naste cu dr Cristescu. Asa ca te astept Carmen sa ne spui si tu impresiile de la nastere, ca mai ai putin.
Isa, sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa. Imi poti da si mie un pm cu "scorurile" de la Giulesti, de la doctor pana la neonatolog, moasa, asistente, anestezist, etc.? Sper ca nu te superi
In legatura cu spitalul, eu am fost internata de 2 ori pana acum acolo: 1 data in febr pt o operatie laparoscopica si o data in sarcina, la 20 saptamani, pt uter hipercontractil. Pot sa va spun ca nu este hotel, nu e f curat, dar nici gandaci nu am vazut sau altceva f suparator. Pt cateva zile cat stai acolo, eu zic ca e rezonabil, odata ce te-ai obisnuit cu gandul si nu te astepti sa gasesti vreun hotel.
Fetelor, va doresc tuturor sarcina la termen, nastere usoara si bebici cat mai sanatosi
28+ Ana Bianca
madalina28 spune:
Pisik mai ai un picutz si o sa-ti vezi minunea
Eu am nascut la Giulesti acum 11luni cu profu'(Marinescu)un adevarat profesionist,cezariana, el s-a ocupat de tot adica taiat, scos copilul,cusut inapoi, prelevare de celule etc,eu vroiam sa nasc natural dar m-am razgandit dupa o mica vizita in sala de nasteri cand am vazut live cum scotea copilul dintr-o pacienta,dar si incompetenta moaselor de acolo care mi-au spart vena de 2 ori in 5 min, 2 moase diferite.Oricum cred ca tot nu m-ar fi lasat dr sa nasc natural eram cu FIV si nu oricum cu embrion criocongelat
Despre Cristescu, a nascut nasa, fina si o prietena cu el,iar eu o laparo,isi face treaba bine,este f repezit daca aveti ceva probl sa nu va asteptati sa va menajeze o sa va spuna totul in fata fara nici o jena, ceea ce nu mi se pare normal mai ales daca esti o fire mai sensibila poti claca.
Preturile nu cred ca mai sunt de actualitate dar cel putin profu' nu se uita cat ii dai si daca ii dai isi face treaba la fel de bine,eu am avut anestezista pe Dumitrascu cea blonda tunsa scurt,multi nu o plac dar eu m-am inteles super cu ea nu eram la prima anestezie facuta de dansa si sincer Marinescu lucreaza doar cu cei mai buni.
La neonato dr sunt f buni si iti explica cam tot ce intrebi,spitalul este dotat cu una din cele mai bune aparaturi pt prematuri din bucuresti, asistentele cam incompetente,ce ma face sa afirm asta : bebelusii sunt hraniti cu o seringa le baga glucoza ca sa le tina de foame pana mama are laptic suficient,eu am gasit seringa langa ochii fetitei mele fara capac pus ,daca se misca era infipta in ochisorul ei,m-am speriat groaznic, eu nu am lipsit la nici un alaptat desi e greu dupa cezariana sa urci la 3 ore un etaj ma duceam chiar mai devreme si de fiecare data bagam ceva in buzunarul asistentei dar nu conteaza,am ajuns acasa nici macar nu stiam sa-i schimb pampersul.
Sarcini usoare in continuare, nasteri si mai usoare cu bebelusi sanatosi!
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Pisik06 spune:
Madalina, iti multumesc pt informatii, sa iti traiasca fetita, in curand face un anisor, sa va bucurati de ea
28+ Ana Bianca
Carmen_Marieta spune:
Pisik sigur iti voi povesti, stai linistita.
Madalina am vazut ca, Cristescu e repezit, dar il inteleg la cate paciente are, nu cred ca are timp sa le menajeze pe toate. Si crede-ma sunt medici care nu dau nici-o atentie pacientelor lor. Eu pe 31 dec, a trebuit sa merg la el la un control, l-am sunat si ma astepta la maternitate... cand in cazul altor unele cu sarcina la termen, medicii le-au spus sa nu-i caute decat dupa 3-4 ian...
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
32+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.