Haideti sa alaptam impreuna !!!
Raspunsuri - Pagina 7
andruskandu spune:
Dandusa, si eu tot din Pantelimon vin! Mergem impreuna? Eu merg cu 335, ca pot urca cu
Andreea lui Andreiut Puiut
dandusa spune:
quote:
Originally posted by andruskandu
Dandusa, si eu tot din Pantelimon vin! Mergem impreuna? Eu merg cu 335, ca pot urca cu
Andreea lui Andreiut Puiut
si eu la fel...,superrr,ne intilnim la 16.20,in stati lui 335?,este ok?
statia de la delfinului...
trimit PM
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
megbeng spune:
e super vreme!! si eu tot din pantelimon vin, dar cu masina..v-as lua cu amre drag, insa nu incap de nicio culoare 3 carucioare
m-am uitat pe harta unde e "pescarusul"..noi avem carucior rosu cu negru si un matei blond cu ochi albastri, de 7 luni si ceva
meg,dematei(9.02.2007)
Nonna76 spune:
Nu pot veni la intilnire ca sunt din provincie dar voi alapta alaturi de voi.
Sanatate multa tuturor puiutilor.Lapticul nostru inseamna sanatate.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Sabina spune:
eu am alaptat obligat la ora 18 , ca murea bb micu de foame, deci m-am gandit la voi:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
valen spune:
Ei, tocmai ne-am intors; am fost multa acolo, plin de mamici, tatici, pitici; la ora 11 toti copiii au fost pusi la san (bine, Ines tocmai terminase masa asa ca ea mai mult s-a distrat)si a fost minunat sa stiu ca sunt printre voi mamici care fac acelasi lucru; se pare ca am avut o zi buna, caci nr. nostru de participare a fost tras la sorti, Ines castigand carduri cadou in valoare de 50 $;salutari Flaviei si Dianei
Nonna76 spune:
Felicitari Ines pt. premiu. Sa ne zici valen ce i-ai luat fetei cadou din banii de premiu.
Si la mine Andrei a mincat la 5.30 (ora noastra)asa ca la 6 a fost un supliment pe care nu l-a refuzat(ne-am mai alintat putin).
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Pepsi spune:
si noi am fost, mi-a placut f mult, am avut un sentiment extraordinar! erau in jur de 500 mamici acolo care am alaptat in acelasi timp la 11!bravo fetelor care ati participat din ce colt de lume ati fi!FELICITARI!!!!!!!!!!!!!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Diana2007 spune:
Si noi am fost acolo !
La noi a fost mai greu cu alaptatul pentru ca din motive tehnice Victor nu suge decat cu un mulaj din plastic pe post de mamelon. Si-asa ne-am precipitat ca am uitat "tzatza" de plastic acasa. La ora 11 locala Victor urla din toti rarunchii de foame iar lapticul ii curgea din tzatza direct in guritza, dar de nici o culoare nu voia sa suga. Si totusi ... mamica de Ines, Valen, s-a oferit sa-i potoleasca foamea bietului baiat chiar daca Ines abia terminase masa.
Iata deci o dovada de solidaritate intre mame, intre bebelusi si intre toti cei care cred ca alaptarea este cel mai frumos cadou pe care il putem face copiilor nostri !
Valen
Si pentru cei ce vor sa vada intalnirea "comicelor" din Montreal, iata-ne aici
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze