Haideti sa alaptam impreuna !!!
Raspunsuri - Pagina 8
Pepsi spune:
diana, mortale pozele, mi le trimiti te rog pe mail? ti-l dau pe privat!merci
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Nonna76 spune:
Superbe pozele.M-au emotionat,atitea mamici cu puiutii la sin.
Felicitari tuturor participantelor!
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Pepsi spune:
laura, au fost toate televiziunile mari la eveniment!si daca spui ca alaptezi in public stii ca se poate face asta atit de discret ....a si s-au dat paturici gratis de la pampers ptr fiecare, si eu una nu am vazut pe nimeni sa se holbeze la careva.....erau scaune si un loc ptr mamicile de gemeni si care alaptau intinse era un loc amenajat! si chiar asa tu de ce alaptezi? si printre altele si eu am alaptat exclusiv pe primul pina la 6 luni si apoi pina la 18. si pe al doilea la fel va fi exclusiv pina la 6 luni si apoi sa se intarce cind o vrea el ca si primul....si sa stii ca la al meu chiar ii era foame si am inceput cu 10 minute inainte de 11 ca atunci s-a trezit, si la 11 fix l=am mutat la celalalt sin....si erau puiuti care nu sugeau dar erau prezenti deci nimeni nu le-a bagat tita fortat sau ceva.....cum poti tu sa-ti inchipui.....eu una daca al meu nu vrea sa suga nu suge si gata, nu-l pot forta....deh alaptatul la cerere se cheama!si daca ai inteles de ce ai alaptat tu si alaptezi poate intelegi ce inseamna actiunea asta!si pe vremea cind alaptatul era ceva natural si de la sine nu erau 1 din 2 persoane atinsa de cancer .....si altele.....
albumele de familie
dandusa spune:
Fetelor,foarte frumoase pozele voastre de la intilnirea din Canada...,alta lume domle',se vede cu ochiul liber...,foarte frumos si foarte educativ dupa parerea mea...
Sinteti minunate...si totodata norocoase ca traiti acolo...,unde exista alte conceptii
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
tanima_i2002 spune:
Am fost si eu sambata cu gandul la voi ca fi-miu dormea iar eu numai de net nu aveam timp cu atata treaba pe cap, dar chiar m-am gandit ce-o fi de voi atatea mamici acolo cu atatia pui!!! As fi vrut sa fiu si eu alaturi de voi.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
Lauraa spune:
Pepsi draga,eu ma refeream la inalnirea din ROmania nu la cea din Canada. Acolo nu e nimeni privit câsh daca alapteaza in public dar in Ro, da. Si in Canada sau in partea aia de lume (+USA) intalnirile care mai de care mai excentrice sunt la ordinea zilei asa ca actiunea asta era chiar soft dar pentru Ro e ceva caraghios. Am venit de o sapt. din Ro si dupa ce o data ma indraznit pe o terasa sa alaptez fata (cat se poate de discret,am antrenament, nu mi se vede nici un cm din san) m-am lecuit, se uita lumea ca la urs, ba chiar intindeau gatul sa vada daca chiar alaptez.A fost jenant. De atunci mi-am programat mesele si plimbarile in asa fel incat sa nu fiu nevoita sa reaiu experienta.Aci in GErm. e altfel deja,daca dai unui pui mic sticla cu formula esti privit stramb asa ca nu e nici o probllema sa alaptezi,imaginea e uzuala si cotidiana,nu sta lumea in loc sa te priveasca si sa se scuipe in san. Apreciez munca ta de voluntariat in ale alaptatului pe forum dar asta nu te ridica deasupra mea sa imi pui intrebari retorice de genul:" TU de ce alaptezi?" SUnt la fel de titrata ca si tine pe tema asta,daca nu particip pe aici cu sfaturi e partea a doua, dau sfaturi cui vrea sa ma asculte.Aici am avut experiente chiar mai urate decat tine si m-am lecuit.
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
Pepsi spune:
laura, acuma am inteles, eu,nu am avut experienta sa alaptez in romania, deci din cauza asta nici nu stiu nici nu-mi dau cu parerea. si cu "voluntariatul" meu in ale alaptatului pe forum nu e nevoie sa fii sarcastica ptr ca si eu dau sfaturi numai daca mi se cer, ptr ca si eu m-am lecuit de citeva ori!iar sfaturile ce le dau sint strict legate de experienta mea, cu ceea ce m-am intilnit eu din cauza sindromului Raynaud, si tratamentele ce le-am luat! fiecare are experienta lui de alaptat, dupa ce l-am alaptat pe primul credeam ca e floare la ureche sa il alaptez pe al doilea, si mi-am dat seama ca din cauza de mai sus nu a fost deloc usor, din contra am fost pe punctul de a renunta de n ori! iar cind te-am intrebat de ce alaptezi tu pe copilasi nu era din cauza ca ma dau superioara tie sau ceva de genul asta, ci din cauza sa te fac sa intelegi de ce am participat noi la actiunea de mai sus!
albumele de familie
Gabi_K spune:
Fetelor, dupa ce mi-am alaptat fata 3 ani si 7 luni, oricand si oriunde cerea dansa, si culmea, observatii am incasat stii de la cine? De la socri si de la cateva mamici din parc. In rest... am facut-i si in resturant, si in centrul orasului, si in mijlocul satului, cat se poate de discret, multa lume nu si-a dat seama ce facem noi:)
Imi pare rau ca nu mai alaptez, as fi fost si eu prezenta, cu siguranta!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
tanima_i2002 spune:
Gabi sa inteleg ca ai alaptat fata 3 ani si 7 luni sau amandoi copii in total 3 ani si 7 luni? Eu nu m-am hotarat sa intarc copilul, dar deja multa lume se uita la mine cas ca inca ii mai dau tzitzi. Nu stiu de unde pana unde ideea asta ca la un an gata, nu mai are nevoie. Ba mai mult, ca nu mai este laptele bun. Desi 3 ani nu cred ca as putea, ca deja simt ca sunt pe jumatate moarta de cat ma suge.
In ce priveste chestia asta cu alaptatul in public, nu am avut niciodata nici o greata, iar cui nu ii convine sa nu se uite. In general nu am vazut mutre, poate barbatii mai degraba care oricum sunt niste mitocani marea majoritate care nu se sfiesc sa se pise in public, asa ca de ce m-as sfii eu sa alaptez care este un lucru firesc?
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
valen spune:
lauraa, eu pe sarah am alaptat-o in Romania si da-mi voie sa spun ca vad altfel lucrurile decat le-ai vazut tu. Am alaptat in parc, in restaurant, oriunde i s-a facut foame. Nu m-am expus in vazut tuturor ci am facut-o cat de discret am putut si da, oamenii care treceau se uitau, mai insistent, mai putin insistent, se uitau. Acum sincer recunosc ca si eu ma uit la o mamica ce-si alapteaza copilul pe o banca in parc, dar asta nu inseamna ca cine se uita la tine o face neaparat ostentativ, se uita pt. ca nu vede asta zilnic si e deosebit, nu urat, nu dizgratios ci DEOSEBIT.(poate nenea care a intins gatul ca dupa urs are si el o sotie care face acelasi lucru). In fine, evenimentul a trecut asa incat rog moderatorii sa inchida subiectul.