Casnicute sexy(135)
Raspunsuri - Pagina 4
OlgaTarziu spune:
Revin scurt...
Ioana te-am vazut la concursul de miss............Sunteti tare dulci.
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor,
miki, multam de cafelutza, sanatate multa sa te faci bine repejor...baga o aspirina de-aia saracacioasa ![]()
miha, ma bucur ca totul este ok cu bbelina si acum si cu tine ![]()

vreau sa-ti zic ca toata noaptea am visat gogosile tale 
asa ca azi nu scapa nefacute ![]()
Doina, Doamne ajuta ca a scapat cu bine Catalin...si asa este...Danelutza are dreptate...poti tu sa conduci super bine la cati nebuni sunt pe sosea...e f periculos 
olga, cami spor la trebaluit prin casa
ioana, ciulamica ta o sa iasa mai buna cu ciupercute proaspete
cum a mai fost piticul azi la gradi?
restul fetelor pe unde sunteti?
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by OlgaTarziu
....si altele care in disperarea mea inca le tin. Cu toate ca barbatul a zis clar ca nu bb 2.
Si eu le tin pe toate, in speranta ca poate va aparea si bb2, sotul e de acord, dar din motive de medicamente nu avem voie sa facem copii
, cica s-ar putea pina la craciun sa nu-i mai dea medicamentul cu pricina, iar atunci sar pe el 
Monica cum se mai simt piticii, nu ne-ai spus cum a fost tortul si reactia lui Alex cind l-a papat

Cuscra aseara cind m-ai abordat, tocmai faceam o traducere italiano-germana si se blocase ceva la calculator si a trebuit sa-l inchid
. Vreau si eu gogosi ca Monica le-a vazut 
Miki sanatate multa
si ia o aspirina saracului
, poate rezolvi ambele probleme si mergi la gineco doar pentru controalele de rutina 

monica-elizabet spune:
danelutzo
iti trimisei pe ym adresa gogoshilor ![]()
tortuletzul masinuta a fost tare bun si alex a fost tare fericit sa pape din el...ruxi nu mai zic...desi ea era la regim atunci cand l-am taiat a infulecat si ea o felie ca-i pofticioasa ca mine ![]()
acum sunt ok amandoi, au scapat de toate cele...pe mine ma doare nitel in gat dar eu sunt mare si rezist
cred ca mi-a dat miki
raceala ei ca am stat aseara cu ea pana tarziu pe bancutza si era friiiig ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Miki sanatate multasi ia o aspirina saracului
, poate rezolvi ambele probleme si mergi la gineco doar pentru controalele de rutina
Daniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze
Din 17 Ianuarie 2008 am liber la
. De ieri bag ceaiuri non-stop, dar durerea de gat nu-mi trece. Azi am mancat( sa nu zic celalalt cuvant) toata ziua bomboane mentolate. 
Miki
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
danelutzoiti trimisei pe ym adresa gogoshilor
tortuletzul masinuta a fost tare bun si alex a fost tare fericit sa pape din el...ruxi nu mai zic...desi ea era la regim atunci cand l-am taiat a infulecat si ea o felie ca-i pofticioasa ca mine
acum sunt ok amandoi, au scapat de toate cele...pe mine ma doare nitel in gat dar eu sunt mare si rezistcred ca mi-a dat miki
raceala ei ca am stat aseara cu ea pana tarziu pe bancutza si era friiiig
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Eu ti-am spus ca se ia. Nu m-ai crezut. Multa sananate

Miki
mikiriki spune:
Olga, Cami spor la munca in casa
Doina ma bucur ca e Catalin bine. Offf cati soferi dusi cu pluta. Auzi sa scoata bata ca sa nu cheme politia......
Miha pup burticuta. ce frumos sta printesa
Miki
Liana30 spune:
nuuuu![]()
esti cu mine![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
mikiriki spune:
Am vrut sa-ti trimit un mesaj azi.... dar m-am luat la cearta cu una si-am uitat de mesaj ![]()
Miki

sunt singura?