Casnicute sexy(135)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Revin scurt...
Ioana te-am vazut la concursul de miss............Sunteti tare dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
miki, multam de cafelutza, sanatate multa sa te faci bine repejor...baga o aspirina de-aia saracacioasa
miha, ma bucur ca totul este ok cu bbelina si acum si cu tine
vreau sa-ti zic ca toata noaptea am visat gogosile tale asa ca azi nu scapa nefacute
Doina, Doamne ajuta ca a scapat cu bine Catalin...si asa este...Danelutza are dreptate...poti tu sa conduci super bine la cati nebuni sunt pe sosea...e f periculos
olga, cami spor la trebaluit prin casa
ioana, ciulamica ta o sa iasa mai buna cu ciupercute proaspete cum a mai fost piticul azi la gradi?
restul fetelor pe unde sunteti?
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by OlgaTarziu
....si altele care in disperarea mea inca le tin. Cu toate ca barbatul a zis clar ca nu bb 2.

Si eu le tin pe toate, in speranta ca poate va aparea si bb2, sotul e de acord, dar din motive de medicamente nu avem voie sa facem copii , cica s-ar putea pina la craciun sa nu-i mai dea medicamentul cu pricina, iar atunci sar pe el , invat si eu pozitii noi de pe forum

Monica cum se mai simt piticii, nu ne-ai spus cum a fost tortul si reactia lui Alex cind l-a papat

Cuscra aseara cind m-ai abordat, tocmai faceam o traducere italiano-germana si se blocase ceva la calculator si a trebuit sa-l inchid . Vreau si eu gogosi ca Monica le-a vazut

Miki sanatate multa si ia o aspirina saracului , poate rezolvi ambele probleme si mergi la gineco doar pentru controalele de rutina

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

danelutzo iti trimisei pe ym adresa gogoshilor
tortuletzul masinuta a fost tare bun si alex a fost tare fericit sa pape din el...ruxi nu mai zic...desi ea era la regim atunci cand l-am taiat a infulecat si ea o felie ca-i pofticioasa ca mine
acum sunt ok amandoi, au scapat de toate cele...pe mine ma doare nitel in gat dar eu sunt mare si rezist cred ca mi-a dat miki raceala ei ca am stat aseara cu ea pana tarziu pe bancutza si era friiiig

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Miki sanatate multa si ia o aspirina saracului , poate rezolvi ambele probleme si mergi la gineco doar pentru controalele de rutina

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Din 17 Ianuarie 2008 am liber la . De ieri bag ceaiuri non-stop, dar durerea de gat nu-mi trece. Azi am mancat( sa nu zic celalalt cuvant) toata ziua bomboane mentolate.

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

danelutzo iti trimisei pe ym adresa gogoshilor
tortuletzul masinuta a fost tare bun si alex a fost tare fericit sa pape din el...ruxi nu mai zic...desi ea era la regim atunci cand l-am taiat a infulecat si ea o felie ca-i pofticioasa ca mine
acum sunt ok amandoi, au scapat de toate cele...pe mine ma doare nitel in gat dar eu sunt mare si rezist cred ca mi-a dat miki raceala ei ca am stat aseara cu ea pana tarziu pe bancutza si era friiiig

monica

Eu ti-am spus ca se ia. Nu m-ai crezut. Multa sananate

Miki

Mergi la inceput

Olga, Cami spor la munca in casa
Doina ma bucur ca e Catalin bine. Offf cati soferi dusi cu pluta. Auzi sa scoata bata ca sa nu cheme politia......
Miha pup burticuta. ce frumos sta printesa

Miki

Mergi la inceput

sunt singura?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nuuuu
esti cu mine

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Am vrut sa-ti trimit un mesaj azi.... dar m-am luat la cearta cu una si-am uitat de mesaj

Miki

Mergi la inceput