Barbatul perfect, femeia perfecta si Mos Craciun

Barbatul perfect, femeia perfecta si Mos Craciun | Autor: ana_radu

Link direct la acest mesaj

A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta. Deoarece relatia lor a fost perfecta, s-au casatorit. Nunta a fost perfecta. Iar viata lor in doi a fost deasemenea perfecta.

Intr-o seara de Craciun, ningea puternic, aceasta pereche perfecta mergea cu masina pe o sosea plina de curbe, cand, la un moment dat, au vazut pe cineva pe margine, care se pare ca avea o pana. Era Mos Craciun, cu o tolba plina de cadouri.
Perechea perfecta l-a invitat pe Mos Craciun sa se urce in masina lor pentru a ajunge sa imparta cadourile.
Din nefericire s-au inrautatit conditiile meteorologice si au avut un accident...

Unul singur dintre cei trei a supravietuit. Stiti care?

Ganditi-va mai intai si abia apoi uitati-va la raspuns...

Bineinteles ca a suprevietuit femeia perfecta, fiindca este singura din cele 3 personaje care exista in realitate. Toata lumea stie ca Mos Craciun nu exista... Si ce sa mai zicem de barbati perfecti...

Pentru femei, povestea se termina aici. Barbatii pot citi in continuare.

Puncte bonus pentru barbati: Daca Mos Craciun si barbatul perfect nu exista, inseamna ca femeia a condus. Ceea ce explica si de ce s-a intamplat accidentul...

Daca esti femeie si ai citit si restul povestirii, asta demonstreaza ca femeile nu fac niciodata ceea ce li se spune... In plus, observam cu usurinta ca nu a murit nimeni in urma accidentului cauzat de femeie."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Foarte frumos!
dupa o zi grea,m-ai facut sa rad,Merci.
(nu-l gasesc pe nenea ala care se rostogoleste,asa ca zic hi hi hi!)

ladyJ

O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

suuuuuuuper chestia! eu niciodata nu fac ce mi se spune, conduc prost si sunt perfecta ! de unde ma cunosti?

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaviotita spune:

Super fain...

angishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Super!

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Super misto.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

da , a fost buna buna!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Ar trebui sa ii trimit sotului sa o citeasca si el. Zice ca nu exista femeia perfecta. El oricum se cam crede perfect. Si eu de altfel. Eu cred ca Mos Craciun a supravietuit mai degraba.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput