Salajence la apel!!![32]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia, sa-ti traiasca feciorii amandoi!Ioana ma bucur ca v-a placut sa ca a-ti mai iesit un pic. Acum ca te-ai intors, sper sa ne vizitezi mai des.Adriana nu l-am dus azi pe Andrei la camin, de frica cred sa nu recidiveze. E bine insa nu mananca ca si altadata (a se citi mai deloc) No, da nu-mi fac griji ca nu e slab. Mai face si el putin regim. Cred ca nici maine nu il duc. Sa se relaxeze un pic si el pe acasa. si mai vin.Cami, merci de cafea.

Mergi la inceput

Cafeaua e servita duamnelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Oti , mersi de cafelutza .....

Ioana bine ai revenit si ma bucur ca v-ati simtit bine in mini-vacanta ... te asteptam pe la noi mai des ... multi pupici lui Luca !!!

Paula are mukishori , maine e dr. dupa-masa si merg sa vedem ce ar putea fi ...
Andreea nu sta la program prelungit numai de saptamana viitoare , deoarece d-na inv. e bolnava ...

Cam atat deocamdata , mai vin ...

Mergi la inceput

Fetelor mi-e o foame....Sunt in extaz, am primit pachet de la o prietena (pe care nu o cunosc personal) din America. Mi-a trimis cateva seturi de ornat marca wilton. Si multe culori alimentare. Abia astept sa am un pic de timp sa ma apuc de facut decoratii de tort. si mai vin.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

hello!
azi e zi de pauza, si rasfat pt mine
Am fost in oras si am cheltuit o gramda de bani , si acum stau de povesti...
Nu am reusit sa va spun inainte de a pleca, asa ca va pove acum putin unde am fost si cum a fost

2 saptamini ( a fost mai mult decit "mini-vacanta", si "un pic" mai departe de casa :)la Montpellier ( Fr) si la Barcelona(Sp)...Cel mai placut a fost temperatura:) 28-30 grade..chiar super.
Luca a fost foarte incintat de mare si de toate mjloacele de transport pe care le-am folosit( avion, tren,metrou, tramvai, automobil, vapor:),de aquarium-ul din Barcelona, de toate atractiile turistice,de cit de luminat era noaptea orasul si de strazile pietonale unde putea alerga in voie,etc...
Eu m-am mai culturalizat nitel, prin muzee, catedrale si expoziti...
A fost frumos, DAR...trebuia sa fie si CALIN cu noi, asa k eu una nu am reusit sa-mi scot asta din cap cutoata frumusetea vacantei...

Va pup, mai trec sa vad ce faceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Ioana, pozele tale sint un deliciu.

Ce frumos tre sa fi fost la Montpellier!
M-am uitat pe o harta si vad ca e aproape de marea Mediterana, precis ai avut ce vedea o gramada.Zi-ne mai multe, ce ai vizitat, pe unde, ce ai mai vazut pe-acolo...Franta e deocamdata doar un vis pentru mine...tare mult mi-ar placea sa ajung si eu pe-acolo...aproape ca nici nu conteaza sa fie o anumita destinatie, doar sa fie "la France"...

Luca ce zice? ce impresii are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Poftiti la cafelutza ....

Ioana eu nu am reusit sa vad inca pozele dar promit sa intru cat de rpd sa le vad ca m-a facut curioasa si Camy ...

Mergi la inceput

Semnez si eu condica azi.... Cam tarziu ce ii drept. Mi s-a intamplat un lucru care m-a lasat fara cuvinte azi: m-am dus sa platesc o suma destul de mare la banca in contul unei firme si m-am dus ca toanta cu banii numarati uitand de comisionul bancii (care fie vb intre noi era destul de mare). Si cand mi-a zis tipa de la ghiseu ca tre sa platesc mai mult cu 20 lei decat am dus eu, i-am zis ca vin in cateva clipe ca merg sa scot de pe card la o alte banca care era la 100 m de asta. Si ce crezi? Scoate ea din portmoneul personal 20 lei si zice: imi aduceti maine!!! Pai eu o stiu din vedere, probabil si ea la fel, dar nu ne salutam deci pot sa spun ca nu ne cunoastem!!! Am ramas masca!!!! Bineanteles ca i-am dus in 5 min dar m-a mirat asa de tare, asta dupa experienta de alaltaieri de la un magazin unde ziceam ca sunt de "a casei": uitati si voi:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107942&whichpage=4S-a intors lumea cu in sus!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Otilia,
poate te stia din vedere functionara respectiva, si asa s-a incumetat sa puna din buzunarul ei pina te intorci tu...oricum, eu nu as fi facut asa sa fi fost in locul ei, nicidecum.E ceva neobisnuit, ai dreptate.Parca ar fi banca ei, sau a familiei sale.Sau cam asa ceva.Sint sigura ca superiorii ei n-ar felicita-o pentru gest.

Adriana, Ioana nu a pus prea multe poze sa le putem vedea, insa pe cele putine cite le-a pus, le-a ales in asa fel incit sa ne incite curiozitatea. Precis sint mai multe ele...n-o fi avut vreme sau cine stie, sa le "afiseze".

Bianca, tot "pedepsita" sa nu intri aici?

Mihaela, sper ca sinteti bine si ca fetelor tale le place noua viata.Mult succes in continuare!

Fetele din Germania? nimeni, nimic? nici un festival, pe la voi? nimic nou? ce-i cu linistea asta la voi?

Giulia?

Elvira?

Adriana, cum te mai simti? Ai ajuns inapoi la "nivelul marii" cu toate?

Otilia, Andrei al tau cum e?

O, stati asa, ca acuma ma gindesc: dar daca Bianca o fi chefuit la greu in week endul asta, si inca se reface...?Ca doar a avut 2 sarbatoriti in casa.

da' totusi, nimeni nu zice nimic...?

anybody !???????

[probabil deja v-ati pus la somnic, nu-i bai, ca o sa va pregatesc cafeaua pe miine, astept pina vine dimineata la voi)

Mergi la inceput