Salajence la apel!!![32]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Inca stau ca pe ghimpi.... 4 copii s-au prezentat azi la urgente cu varsaturi.Toti sunt de la camin de la Andrei. Si pe toti i-a trimis la Zalau. Ca cica sectia de pediatrie e inchisa la Simleu!!! Eu am sunat-o pe Dr. lui. I-am zis ce manifestari are, si ia recomandat metroclopramid, algocalmin si biseptol. Nu i-am mai dat metro. da ia-m dat biseptol si nurofen. In afara de faptul ca nu mananca ca si alta data in rest e ok. S-a jucat afara toata ziua, si febra nu ia crescut din cauza nurofenului. Ce sa zic? Sa treaca cu bine si peste asta. Eu cred ca e o enteroviroza, nu cred ca e de la mancare. Ar fi fost muuult mai multe cazuri. Va pe toate si va doresc sanatate maxima la puiuti!

Mergi la inceput

Va astept la o cafea...Andrei e mai bine, sper sa nu cobesc. Nu a mai vomat deloc.Oricum am sa continuu tratamentul, vad ca si raceala a dat inapoi. la toate fetele cuminti.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Halllo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI , TUDOR !!!
baiat de Bimilit , sa fii sanatos si fericit toata viata ta !

Mergi la inceput

Tudor Bia sa iti creasca feciorul mare si sa va bucurati de el! Si tie "La multi ani!" ca doar ai avut o mare contributie amu's nus' cati ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

LA MULTI ANI, TUDOR AL BIANCAI !!!

sanatate multa si sa fii mereu pentru mama ta un izvor de fericire!

Da cafea nu mai bea nimeni?Ati uitat sa puneti, de data asta, las ca fac eu imediat si o sa o aflati calda dimineata devreme.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !!!
pentru colegul Biancai ... sa fiti happy,happy,happy multi ani de acum inainte !!!!

Mergi la inceput

Oti , cum e Andrei ? A fost la camin astazi ? Sper ca totul e bine si ca nu a mai avut probleme .
Sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare la toata lumea!
LA MULTI ANI pentru feciorii BIANCAI!!!!!

Am sosit si noi pe melagurile mioritice...
A fost foarte frumos in vacanta, mai ales foarte cald, am facut baie in mare si plaja
Luca a fost incintat de toate, mai ales de mare ..nu mai voia sa iasa, clar!
Eu m-am delectat si cu poze...

Va pup, fug sa citesc putin in urma sa vad ce ati mai facut voi...

Mergi la inceput